Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Я си признавайте кой си прави тренировките зад блока ми!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ами продължавай, ти си от тези дето познават всички Дифендъри в страната, аз не съм толкова навътре с тази техника...
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Дима мога да ти кажа къде живее в ОК 1 517 блок ;-) но не го познавам човека иначе тойотата е доста добре направена по всички правила....
      no signature no problems

Коментар

Ти премести ли се вече в квартала?
        Я го запознавай човека с форума за да се влее в редиците...
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
          Ти премести ли се вече в квартала?
          Я го запознавай човека с форума за да се влее в редиците...
          Още не съм ;-( ама скоро надявам се ще си тренираме заедно зад твоя блок....
          no signature no problems

Коментар

Аз знам че този човек се занимава с кино продукции,защото сам го вийдал по снимачните площадки!
            [size=7][color=GREEN]EnDuRo[/color][color=blue] & [/color][color=green]OFF_rOaD[/color][color=blue] TeAm[/color][color=green] BiStRiCa[/color][/size]
            [img]http://www.autonet.bg/Offroad/deso%20tuning.jpg[/img]

Коментар

Абе виждам джипа в квартала доста често, но не знам кой е водача

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X