Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Боровец - Ястребец?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Боровец - Ястребец?

Има ли път от Боровец до х. Ястребец (последна станция на лифта)? То за имане има, но някой има ли по-актуална информация - проходим ли е с джип, от къде тръгва, какъв е статута му (има ли бариери) и т.н. Май скоро като реставрираха х.Мусала са използвали този път, но нямам достоверна информация.
    Да не реши някой, че питам дали е проходим вмомента , за лятото говоря, но ми е важно да имам информация от сега.
    Technical Rescue Direct - life lies in courage
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

До: Боровец - Ястребец?

През лятото има два пътя.По пистата от хотел.Боровец-хил ,и по мусаленска пътека/тя е път /.Но парковата охрана създава проблеми.

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
      Има ли път от Боровец до х. Ястребец (последна станция на лифта)? То за имане има, но някой има ли по-актуална информация - проходим ли е с джип, от къде тръгва, какъв е статута му (има ли бариери) и т.н. Май скоро като реставрираха х.Мусала са използвали този път, но нямам достоверна информация.
      Да не реши някой, че питам дали е проходим вмомента , за лятото говоря, но ми е важно да имам информация от сега.
      Със сигурност има път, по който високпроходими самосвали Татра са стигали миналото лято от Боровец до старата хижа Мусала над Маркуджик 3, за да обслужват строежа на безумната сграда-хотел там. Знам го от Началника на Парковия участък.
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
        Дано не си малко закъснел.
        То миналото лято имаше леки пререкания така да се каже та за идното не може да се дават прогнози от сега.

Коментар

Благодаря за отговорите. Става дума за единично и планирано качване, така, че като му дойде времето ще потърся контакти с охраната (управата) за да се разберем предварително. Важното е да е преминаваемо.
          Technical Rescue Direct - life lies in courage
          http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X