Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Специялно запитване за Врачани - къде отива този път от Пършевица?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Специялно запитване за Врачани - къде отива този път от Пършевица?

Момчета на 25 когато не ви намерих на разходката тръгнах от хижа пършевица по пътя надолу към някаква мина или каменоломна дето има един голям комин.И тръгнах по пътя които е хоризонтално а не този дети спуска на долу и там карах около 1ч,30мин по страхотни камани и излезнан на една ливада като мучурище с много кал е там си правих кефа и после си продължих по пътя все на вътре в гората.Но едно паднало дърво ме спря,няма от къде да се заобиколи ,мислех че този път ще ме заведе някаде.Та въпроса ми е на къде отива този път към Околчица ли е аз и там после ходихабе направо цял ден обикалях с един приятел по вашите мастаИма ли път за при Околчица през гората
    0885 297985,мтел-Радо
    0876 556870,виваком като домашен

До: Специялно запитване за Врачани - къде отива този път от Пършевица?

Ехо врачани те маи този раздел не го четат,маи трябваше да пусна темата в купувам/продавам
    0885 297985,мтел-Радо

Коментар

Може и до Околчица а малко след това дърво пътят се разделя и може и във Враца да се спуснеш (днес бях там)
      Каквато и машина да използвам за движение сред природата, най-приятно си остава ходенето пеш...

Коментар

Горното важи ако става въпрос за това дърво(снимката не е моя)
        Прикачени файлове
        Каквато и машина да използвам за движение сред природата, най-приятно си остава ходенето пеш...

Коментар

Здравей колега,на 25.01 ти си карал срещу нас интересно как не се срещнахме.Пътя наистина води и за околчица,а може да слезнеш и на Враца.Виж на снимките от разходката.Жалко,че закасня та неможа да караш с нас.
          тел.0878908334-ИВО:roll:

Коментар

Знам момчета че съм бил покраи вас аз затова все по тези места обикалях да ви видя от високо,затова се качвах все нагоре.Искам по този път да направим един преход до Околчица ееее ако сте навити да ни водите.Аз научих пътя от Миланово и сега за нула време идвам при вас
            0885 297985,мтел-Радо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X