Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Top Gear.... до Северния полюс

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Top Gear.... до Северния полюс

Гледахте ли днес Top Gear? Даваха първа част на филма за експедицията с джипове до Севрния полюс. Arctic Trucks... са уникални
    Technical Rescue Direct - life lies in courage
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

До: Top Gear.... до Северния полюс

Гледах. Нарочно го бяха забили в снега, само и само да го изтеглят. И дума не споменаха за фирмата, видя се в някой кадър отвреме на време. Голям драматизъм искаха да покажат. Руснаците редовно си ходят до полюса с тойоти, и не само с тойоти.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Абе, че всичко е реклама на Тойота и смотания им D4D е ясно... Ама аз си се изкефих яко... А наистина ли руснаците ходят на собсвен ход с джипове до полюса? Кажи нещо повече....

Коментар

Ходят, предимно със 80ки и 105ци. Имаше даже техен сайт, имах линк, ама като умря компа го запилях. Ходят с огромни гуми и предимно с бензинови двигатели. Ходят по няколко джипа. Иначе имаше с тях и хора с буханки и някакъв камион имаше, ама това е по памет. Каква е разликата между полюса и Норилск например, И на двете места си е хладно. Просто полюса е по безлюден.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
          Абе, че всичко е реклама на Тойота и смотания им D4D е ясно...
          Ще се изкашлям (многозначително)... Ти за 1KD-FT така няма да говориш. Всички двигатели, които се ползват за подобни райони се модифицират сериозно.

Коментар

Филма беше готин. Тамън се настаних и взе, че свърши. Някой знае ли кога е следващия епизод.
            LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
              Филма беше готин. ..
              Да, защото много обичам хъскитата!
              Иначе на тия смешници водещите не гледам много сериозно.

Коментар

Не бих искал да превърщаме темата в за и против Идеята зад предаването Топ Гиър, нито да обсъждам водещите, за мен те са големи пичове, с удоволствие ги гледам, но:

Под щастлива звезда са родени, ще знаеш... )

Коментар

Здравейте,аз имам целия филм на HD (но е на английски,без превод) 1,43GB.Ако има интерес ми кажете къде да го кача
                  Renault Scenic RX4 2.0 16V 140hp

Коментар

Интересно ми стана като теглиха Тойотата с въже като за бънджи скокове...

Коментар

да наистина беше много интересно като трглиха тойотата, на мен лично ми се стори много тънко това въже , мислех че няма да издържи ама се оказа здраво и ми стана интересно наистина ако знаете кога е следващата част кажете
                      0898508049
                      0878779144

Коментар

Не знам дали е пускано във форума, но ето нещо подобно: http://ru.youtube.com/watch?v=2FlZ8tu6MlI

и това: http://ru.youtube.com/watch?v=5rOGmG...eature=related
                        http://www.nakladkibg.com
                        накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                          Ще се изкашлям (многозначително)... Ти за 1KD-FT така няма да говориш. Всички двигатели, които се ползват за подобни райони се модифицират сериозно.
                          Опаааа.... извинявай! Нищо лично...

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
                            Опаааа.... извинявай! Нищо лично... )
                            Естествено, че се шегувам..
                            Да не спамим, а да кажем нещо по същество. Въпреки, че бяха пестеливи в обясненията за тунинга, освен сериозни доработки по горивни системи, окачване, трансмисия, включително и това, че целия преден мост е изместен напред (предимно заради размера гуми), ми направи впечатление и следното:

Гумите са ръчна изработка, струващи 2.000 паунда всяка.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                              ... Гумите са ръчна изработка, струващи 2.000 паунда всяка.
                              Като не знаят да си вземат едни тракторни ...
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X