Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ от колега от София?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ от колега от София?

Тъй като утре трябва да се явя в 15:30 на ул.Сребърна а София ми е много мътна,търсих карти на София,но чесно да ви кажа не мога да се оправя с мършрута,ако има желаеш да ме заведе до там,ще черпя или каквото му струва на човека за времето и вниманието.
    Аз ще пътувам от Плевен с джипката и пътя до академията на МВР го знам,но от там нататък ми е мъгла.

Помагайте

Поздрави

До: Помощ от колега от София?

Няма да мога да дойда, но ако много се объркаш ми се обади на 0884/770-232 Васил и ще те упътя.

Коментар

Благодаря,ако я закъсам ще се обадя непременно

Поздрави

Коментар

колега , много е лесно , знаеш ли гара подуене каде е

Коментар

на гара подуене на сфетофара си на ляво и караш само на право 6 сфетофара и на седмия завиваш в ляво , следващия сфетофар в дясно и това е сребърна

Коментар

Koлега,звънни ми на 0887851025-Явор и кажи от къде да те взема,няма проблеми

Коментар

Виж това: http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=d6...eyid=&size=5x4
              Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
              „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
              LZ1EMS

Коментар

Имаш работа в Академията ли? Тогава ще си близо до мене към 15 ч., обади се, ще се видим и ще отидем където трябва.
                0877-15-52-75

Коментар

не до академията, на улуца Сребърна 21 в Кока кола ще ходя на интервю за работа,досега минах 4 интервюта само че в Плевен и това е 5-ят за офератта вече,и проблема е че знам само пътя до академията,тъй като брат ми е учил там и знам как да стигна,от там на татък мъгла.
                  Понеже е интервю за работа трябва да стигна на време,гледах и googlemaps,и bgmaps.com,но ще е голямо лутане,мисля да тръгна от Плевен към 11:30 и към 14:00 да съм пред академията,без да бързам да имам време както се казва за всичко

Поздрави
                  Последно редактирано от FiveFinger; 23-10-08, 19:16.

Коментар

Идвайки от Плевен в един момент магистралата става 4 ленти и минаваш под мост, това е околовръстното. Там има "детелина" и през нея тръгваш на ЛЯВО Пътя е трилентов с две платна (с малки изключения) горе долу пътуваш към Витоша, когато пътя се стесни имаш светофара за с.Герман после светофара за кв. Горубляне, после пътя е лош и се изкачва, пак се разширява и в ляво и дясно има строежи ( в дясно е и бизнеспарка и кино "Арена" и т.н. стеснява се има кръстовище и над кръстовището виси светофар, това е за с.Бистрица пропускаш него и следвашия (за Симеоново и на третия (за Драгалевци) завиваш надясно ( в София), пътя слиза (мисля, че някъде имаше пешеходен светофар) и когато стигне най-ниската си част ( кръстовище със светофар) пред теб трябва да има трамвайни линии, а в дясно улицата е "Сребърна" там вече ще питащ кола е на около 800м. навътре. Пътя по околовръстното е поне 10км ( и по него дебнат каки да се незаиграеш ) пиши и моя телефон за всеки случай
                    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Това е пътя за перник него го знам?

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от kograman Преглед на мнение
                        не до академията, на улуца Сребърна 21 в Кока кола ще ходя на интервю за работа,досега минах 4 интервюта само че в Плевен и това е 5-ят за офератта вече,и проблема е че знам само пътя до академията,тъй като брат ми е учил там и знам как да стигна,от там на татък мъгла.
                        Понеже е интервю за работа трябва да стигна на време,гледах и googlemaps,и bgmaps.com,но ще е голямо лутане,мисля да тръгна от Плевен към 11:30 и към 14:00 да съм пред академията,без да бързам да имам време както се казва за всичко

Поздрави
                        Няма проблем,кажи в колко и от къде

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                          Идвайки от Плевен в един момент магистралата става 4 ленти и минаваш под мост, това е околовръстното. Там има "детелина" и през нея тръгваш на ЛЯВО Пътя е трилентов с две платна (с малки изключения) горе долу пътуваш към Витоша, когато пътя се стесни имаш светофара за с.Герман после светофара за кв. Горубляне, после пътя е лош и се изкачва, пак се разширява и в ляво и дясно има строежи ( в дясно е и бизнеспарка и кино "Арена" и т.н. стеснява се има кръстовище и над кръстовището виси светофар, това е за с.Бистрица пропускаш него и следвашия (за Симеоново и на третия (за Драгалевци) завиваш надясно ( в София), пътя слиза (мисля, че някъде имаше пешеходен светофар) и когато стигне най-ниската си част ( кръстовище със светофар) пред теб трябва да има трамвайни линии, а в дясно улицата е "Сребърна" там вече ще питащ кола е на около 800м. навътре. Пътя по околовръстното е поне 10км ( и по него дебнат каки да се незаиграеш ) пиши и моя телефон за всеки случай
                          Колега ,"Околовръсното" е затворено,от там не може.

Коментар

Благодаря на колегите утре като тръга от Плевен ще се обадя на Явор и Стефан за да се доуточним какво ще правим.Аз ще съм с зелена фронтера с рег,номер ЕН0022АН.
                            Благодаря много.

Поздрави

Коментар

За всеки случай си предвиди два пъти повече време да минеш през София от колкото да стигнеш до нея от Плевен! (Не се шегувам)
                              А най-добре е да си намериш ГПС с картата на Сабин - Много ще ти помогне

Ето кратко ръоводство (според мен най-добрият път):

и картинка

И успех на Интервюто!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X