Здравейте! Аз съм нова тук, но окуражена от фоторазказа на jimi, реших да ви покажа и аз някои чудни места от изминалото лято.
По традиция ходим на къмпинг Арапя, откакто се роди детето, т.е. вече втора година, изкарвам с него цялото лято там.
Такаа, през май това вече доста осрано, с извинение, място, изглежда така:

И тръгнахме да обикаляме близките околности - около Варвара, все още диви места:

Към Маслен Нос, откъдето и jimi беше постнал снимки. По пътя има един прекрасен залив, където заварихме следният също толкова прекрасен бивак

Продължаваме към самият нос и фиордите:

Красотата и дивотията е невероятна. И един чуден плаж, който се намира под заставата и е безлюден през септември:

Другото чудно диво място се намира съвсем близо до Резово. Повече жокери няма да ви давам, защото най-хубавото му е, че е малко известно. Ако ви заинтригува, потърсете го

И на тихо време... Около скалата водата е много дълбока и става за скачане:

А това е детският басейн...

На връщане видяхме това:

А през септември морето ни изпрати така:

Това е от мен, надявам се да не съм ви отегчила
Поздрави на всички от един новобранец във форума!
По традиция ходим на къмпинг Арапя, откакто се роди детето, т.е. вече втора година, изкарвам с него цялото лято там.
Такаа, през май това вече доста осрано, с извинение, място, изглежда така:
И тръгнахме да обикаляме близките околности - около Варвара, все още диви места:
Към Маслен Нос, откъдето и jimi беше постнал снимки. По пътя има един прекрасен залив, където заварихме следният също толкова прекрасен бивак

Продължаваме към самият нос и фиордите:
Красотата и дивотията е невероятна. И един чуден плаж, който се намира под заставата и е безлюден през септември:
Другото чудно диво място се намира съвсем близо до Резово. Повече жокери няма да ви давам, защото най-хубавото му е, че е малко известно. Ако ви заинтригува, потърсете го

И на тихо време... Около скалата водата е много дълбока и става за скачане:
А това е детският басейн...
На връщане видяхме това:

А през септември морето ни изпрати така:
Това е от мен, надявам се да не съм ви отегчила

Поздрави на всички от един новобранец във форума!
Коментар