Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На юг от Бургас

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• На юг от Бургас

Здравейте! Аз съм нова тук, но окуражена от фоторазказа на jimi, реших да ви покажа и аз някои чудни места от изминалото лято.

По традиция ходим на къмпинг Арапя, откакто се роди детето, т.е. вече втора година, изкарвам с него цялото лято там.

Такаа, през май това вече доста осрано, с извинение, място, изглежда така:

И тръгнахме да обикаляме близките околности - около Варвара, все още диви места:

Към Маслен Нос, откъдето и jimi беше постнал снимки. По пътя има един прекрасен залив, където заварихме следният също толкова прекрасен бивак

Продължаваме към самият нос и фиордите:

Красотата и дивотията е невероятна. И един чуден плаж, който се намира под заставата и е безлюден през септември:

Другото чудно диво място се намира съвсем близо до Резово. Повече жокери няма да ви давам, защото най-хубавото му е, че е малко известно. Ако ви заинтригува, потърсете го

И на тихо време... Около скалата водата е много дълбока и става за скачане:

А това е детският басейн...

На връщане видяхме това:

А през септември морето ни изпрати така:

Това е от мен, надявам се да не съм ви отегчила
    Поздрави на всички от един новобранец във форума!

До: На юг от Бургас

Напротив, приятно е да видиш морето през есента. Лично на мен ми навява ужасно чувство на спокойствие.

И добре дошла!

Коментар

Моля те, дай още един джокер, за да не губя време в търсене! И има ли наоколо хубав бивак, сладка вода? През август пълни ли се с хора?

Коментар

Kalinkata, благодаря
        Varchev, черен път между кльона и Резово. Няма сладка вода, нищо няма, но единия път като ходихме имаше една кола с палатка. Това беше през август. Може да се каже, че има място за малък бивак.

Коментар

ние като ходихме беше пълно с народ- поне 10 коли и поне двойно дечурлиги. Пак си беше много гот. (за август става дума)
          Ако не свършва добре, значи не е свършило!
          0888 315 794
          LZ1UPI
          A1 (Rh+)

Коментар

Хах да местата са ни известни и са страхотни, но когато е тихо, иначе е неприятно за къпане особено там преди Резово. И след Китен има няколко по поносими плажа, но и аз си трая Браво за статията, супер е!
            Jeep Cherokee 2.5 Tdi VM '96

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
              ние като ходихме беше пълно с народ- поне 10 коли и поне двойно дечурлиги. Пак си беше много гот. (за август става дума)

Значи сме имали късмет

Pavlin, благодаря!

Коментар

Браво, София! Много ми хареса! Страшно красиво място! Очаквам още

Следващия път може да пуснеш снимките малко по-големи, за да
                може по-добре да се насладим и ние пред компютрите на гледките.
                Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                A2 (+)

Коментар

Мерси, Цвети! На мен пък ми беше много интересен пътеписа ти за Русия! А за снимките, така съм ги качила в пикасата, затова са малки.

Коментар

Района наистина е страхотен.Това лято изкарах една нощ на палатка със семейството си. През деня имаше около 15-20 коли и съответстващите им човеци и много четириноги. Пътя е горски, но не е толкова лош, след като минах оттам с лимузина.
                    ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                    LZ1YBB

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X