Ще бъда благодарен, ако някой колега може да даде информация какво представляват маршрутите, отбелязани с жълто на картинките.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Питане за маршрути в Родопите
Свий
X
-
До: Питане за маршрути в Родопите
По първия маршрут не съм го минавал целия и не знам как е, но ако продължиш до края на асфалта през Яврово има също черен път който да те изведе към Бяла Черква, а от там можеш за Ситово (по-лесно) или за Орехово (по-трудно). После и от двете села можеш да се прибереш към Пловдив.
По втория нямам коментар, освен че сигурно води в крайна сметка към Милеви скали, докъдето можеш да стигнеш и по асфалт, а след това по билото има черен път за Велинград или Юндола.Honda XL600LM, 1987
Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003
-
втория ще го пробвам съвсем скоро.. че имам един проект в районано по скоро ще се придържам към билото над реката. Самата река там е брутална и бая съм се вглеждал по бреговете и. Доста е откъсната и задънена в каньон, който е много опасен и дълбок на места
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеЩе бъда благодарен, ако някой колега може да даде информация какво представляват маршрутите, отбелязани с жълто на картинките..
sigpic
Коментар
-
Първоначално публикуван от turboto45 Преглед на мнениеПътят е нормален минават камиони по него.От Белово напряко към Велинград и право при мен да покараме.
Този път искам да завъртя един родопски маршрут в обратна посока на това, което съм карал досега и по възможност пътища, дето не съм ги карал. Че трасето от/до Якоруда май го понаучих наизуст.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеПо-скоро гледам за интересен машрут от района на Велинград по посока Белово.
Този път искам да завъртя един родопски маршрут в обратна посока на това, което съм карал досега и по възможност пътища, дето не съм ги карал. Че трасето от/до Якоруда май го понаучих наизуст.sigpic
Коментар
-
Първоначално публикуван от turboto45 Преглед на мнениеКато доидеш ще те ориентирам за посоката.Ако решиш звани.0887820628 Евгени.Аможе и да покараме ако съм свободен.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеЩе бъда благодарен, ако някой колега може да даде информация какво представляват маршрутите, отбелязани с жълто на картинките.
В онзи район има доста за каране - пратил съм много тракове на Сабин но ги няма в картата"Докато умните се намъдруват,лудите се налудуват"
"LZ1WAN"
Коментар
-
Първоначално публикуван от vnsh Преглед на мнениеПървия съм го минавал поне 20 пъти с АТВ то - проходим и красивНие не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнениети ходил ли си около Чепинска... дай малко инфоsigpic
Коментар
-
От Асеновград по този пътсхте минеш над с. Косово и Скални /Чудни мостове/после Кабата ,върховете Персенк ,Забърдо,х.Изгрев и от там има няколко посоки-Асенец,Чепеларе-Рожен,Пампорово или с една две заобиколки към Перелик много е красив този регион!Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеЩе бъда благодарен, ако някой колега може да даде информация какво представляват маршрутите, отбелязани с жълто на картинките.
горе долу трябва да е това маршрута.
.... не става за тебняма никакви трудности
Първоначално публикуван от turboto45 Преглед на мнениеВтория маршрут не минава през Милеви скали А доста преди тях.Пътят е нормален минават камиони по него.От Белово напряко към Велинград и право при мен да покараме.
Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
-
Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнение... Чавдаре днес се сетих за него и го разгледах по картата (нямам GPS) горе долу трябва да е това маршрута.
.... не става за тебняма никакви трудности ...
Може би е ставало дума за отбелязаното със синьо на топографската карта.
Общо взето, имаме намерения в недалечно бъдеще да покараме някой уикенд по вашия край, та може да си го потърсим пак това пътче ...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
здрасти, някой може ли да ми посочи пешеходен маршрут забърдо - чудните мостове - х. изгрев ( но не по асфалта) или подобен маршрут с крайна цел хижата и пробег до 6 часа...
знам, че темата е по-скоро за офроуд маршрути, но трябва да измислим една и трекинги...
колко съм залюхан,
тия момчета са дали прекрасно описание и маркировка по този маршрут..
http://www.gps-tour.info/de/touren/detail.24254.htmlПоследно редактирано от cveti; 26-02-09, 15:39.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар