Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пътят от Долно Камарци за Ботевград

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пътят от Долно Камарци за Ботевград

Някой минавал ли е скоро по пътя от Долно Камарци за Ботевград? Понеже ми спестява доста време и път ако от Бургас тръгна в посока Белоградчик искам да мина оттам, но незнам дали е подходящ за бус теглещ голяма платформа.
    Моля, дайте съвет!
    "Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда

До: Пътят от Долно Камарци за Ботвеград

През Арабаконак не става, ако минаваш давай през Витиня, но и там в последно време започна да се руши пътя.

Коментар

И през Златишки проход(Кашана)не е добре за това което ти ще теглиш но пък е най-близко и бързо до Ботевград.
      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
      тел.088четири 9едно9 4нула4
      -------------------------------------------------------

Коментар

Пътя го минавахме преди месец, вярно бях с "джип-а", но ми направи впечатление, на добър.

Коментар

тесен е но иначе с бавно и спокойно каране няма дерт
          crf450 supermoto

Коментар

До: Пътят от Долно Камарци за Ботевград

Златишки проход го минавах преди 5 дни с колата си. Официално е затворен, но проходим. Ниски коли ще имат проблеми на места. Аз нямах (Шкода Фабия).

Не разчитай да го минеш набързо. Бавничко става. Може да се окаже че иначе ще стигнеш по-бързо. С платформа ще е гадно според мен. Особено на 2-3 места с големи дупки и остри завои.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X