Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С каравана около Черноморец - къде ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• С каравана около Черноморец - къде ?

Здравейте, първо искам да се извиня за маймуницата, но на това ПЦ няма кирилица!
    Препоръчаха ми един плаж до черноморец (точно на главния път за Созопол), уж било безлюдно, чисто и спокоино, но уви. Действителността е трагична! Та молбата към колегите е да ме насочат някое безлюдно , чисто и приятно място, което да е достъпно за каравана! Да поясня , че къмпингите не ме устройват - имаме ку4е, което все още проявява характер на обществени места и пука всичко надуваемо
    Предварително Благодаря

Поздрави!

http://2cyr.com/
    Последно редактирано от Goblin; 19-08-08, 20:40.
    Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
    Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

До: С каравана около Черноморец - къде ?

Това лято бях с караваната в Шкорпиловци. Тръгнах с боязън - не знаех къде отивам и какви са условията. Пристигнах една неделя по обед и първите ми впечатления бяха отчайващи - много народ и доста боклук. В неделя вечерта народът се пръсна, стана спокойно. Разпънах бивака на най-хубавото според мен място - до сондата, в следният порядък: каравана - форселт - тента - "лятна кухня" - джип, или общо около 30 кв.метра, абе цяла гарсониера, че и остана още доста място на площадката. Гледката към морето бе разкошна, и през деня и през ноща. Гората е дъбова - сенки много, нощем е хладно и се спи спокойно. Най-учудващото за мен бе, че почти нямаше комари. Водата е от 1500 м. сондаж и излиза ледена, само дето здраво мирише на сяра, но иначе става и за пиене и за миене, че и за изстудяване на питиета. Най-хубавото нещо на Шкорпиловци, обаче, е плажът - километри плажна ивица от фин пясък, топла чиста вода, и всичко това полупусто. Изкарах там десет дни. Забравих кой ден и дата е, колко е часа, кога трябва да се връщам, каква работа имам да върша. Дадох си равносметка, че точно от 15 години не съм почивал така спокойно, жена ми заяви, че след 20 години брак ме обича все по същия начин!!! Само синът ми отвреме навреме ме ядосваше - липсвала му цивилизацията - заявих му, че догодина не го искам с мен! Та, мястото е хубаво, водата - налице, ако имаш собствено генераторче или поне два акумолатора (за осветлението, помпата за вода в караваната, телевизия - там се хващат канал 1, НОВА и TVT), друго не ти трябва. Наблюдават се преблеми с покритието на телефоните и мобилният интернет - вероятно защото кулата с клетките е точно над главите ни и сигнала се разпространява хоризонтално, но не и надолу.
    ЕДИНСТВЕНАТА СЕРИОЗНА ЗАБЕЛЕЖКА: Пребиваващите съзнателно събират боклука си в торби и го поставят на едно място, на което вече се е образувала огромна купчина, от която при вятър се разлетяват найлони и пластмасови шишета. Мисля, че някой трябва да отиде до общината в Старо Оряхово и да шибне един як шамар на кмета, за да се събуди, и поне веднъж седмично да изпраща една бордова газка с двама товарачи, за да прибират иначе подреденият боклук - просто е нали?!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X