Предстои ми пътуване до Италия с кола на лизинг. От "БГ Лизинг" ми издават пълномощно на български и зелена карта, като ми казаха, че това е достатъчно. Някой, ако е пътувал по този начин, моля да сподели какви документи се изискват и на какви езици, тъй като ще пресичам няколко граници, а там български не четат. Благодаря прпедварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пътуване с кола на лизинг
Свий
X
-
До: Пътуване с кола на лизинг
Да, това е достатъчно. Пълномощното се показва само на излизане от България. И аз съм с кола на лизинг.
-
Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнениеДобра идея е и да се носи големия талон на колата. Не че е по принцип се изисква, но понякога спестява проблеми и заяждане.
И един съвет направи си копие на всички документи и на зелената карта
Коментар
-
Копие на големия талон не е необходимо дори и извън ЕС. Нито пълномощно за колата, то е необходимо само на излизане от България.
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнениеКопие на големия талон не е необходимо дори и извън ЕС. Нито пълномощно за колата, то е необходимо само на излизане от България.
Коментар
-
Първоначално публикуван от gtsvg Преглед на мнениеАко колата се води на фирма на всякъде искат големия талон!!!
Даже без пълномощно може в Украйна и Русия, само с командировъчно!!יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнениеНа мен никога не са ми го искали!!
Даже без пълномощно може в Украйна и Русия, само с командировъчно!!. И големия талон не трябва да го искат, ама ей на, искат го. Предполагам, че с повечко разправии и много загубено време е възможно и без тях да се мине, ама май е далеч по-добре човек да си ги носи.
Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнениеТо за това Явор писа пълномощно за кола, която е на неговата си фирма, на самата молдовска граница... добре че си носеше печата... иначе не щяха да я пускат. И големия талон не трябва да го искат, ама ей на, искат го. Предполагам, че с повечко разправии и много загубено време е възможно и без тях да се мине, ама май е далеч по-добре човек да си ги носи.
А може да се мине и без разправии и загубено време - с 5-10 долара! Пробвано!יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнениеЕ, то от молдавците всичко може да се очаква!
А може да се мине и без разправии и загубено време - с 5-10 долара! Пробвано!
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнениеПосле,що имало корупция...יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Искат го, сигурно да се заяждат. Често пътувам дори извън ЕС никога не са ми искали никакви документи освен малкото талонче и паспорт.
Коментар
-
18.05.2008 г. - паспорт и малкия талон на българо-сръбската граница. От там нататък-само паспорт, където въобще го искаха... Обикновено-само въпрос "Нещо за деклариране?" и след отговор "Не", следва само помахване за да продължиш. А, на сърбо-хърватската един митничар ме пита: "Зелена карта има ли?", но не си направи труда да я провери...."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар