Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Писта близо до младост

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Писта близо до младост

казаха ми че някаде към камбаните има писта вярно ли е ?

Дявол Коледа

Писта за какво ???
    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
    тел.088четири 9едно9 4нула4
    -------------------------------------------------------

Коментар

ми за кросови за бъгита ...

Коментар

то на мен ми казаха ,че концесионерите на Чистотата , поддържали тротоара по околовръсното ,ама аз не знам там тротоар
        B+

Коментар

ок мн 10х за якото инфо а каде има такива тракове ?

Коментар

Дявол Коледа

ОК Гледай сега не се шашкай питахте каква писта щото ме учуди както и да е ти предполагам си чул че преди времена камбаните правеха трасета за оффроуд и за това си се заблудил че има писта писта няма ма можеш ако имаш машина да идеш и да си караш стига дане стъпчеш некоя частна собственост че много докачливи стопани има ми мани че са докачливи ми и въоражени
            ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
            тел.088четири 9едно9 4нула4
            -------------------------------------------------------

Коментар

Писта има или имаше поне преди време.Лека тренировъчна,обаче не знам каква е ситуацията сега.Върнаха земи там а Горублянци
              не са много гостоприемни.До трасето-през паркинга до края
              през реката,после още малко направо и си там.Ако вече нее
              застроено.Не съм ходил отдавна.
              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
              Селска фурна аспух нема. Пак същият.
              В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter
                Писта има или имаше поне преди време.Лека тренировъчна,обаче не знам каква е ситуацията сега.Върнаха земи там а Горублянци
                не са много гостоприемни.До трасето-през паркинга до края
                през реката,после още малко направо и си там.Ако вече нее
                застроено.Не съм ходил отдавна.
                ха-ха! през паркинга не може да се мине - преди рекичката има бариера и строеж...

по-добре пробвай покрай базата на ЦСКА - караш по Самоковско шосе и след СБА вдясно... оградите и строежите никнат като /отровни/ гъби в района
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

ха-ха! през паркинга не може да се мине - преди рекичката има бариера и строеж...

по-добре пробвай покрай базата на ЦСКА - караш по Самоковско шосе и след СБА вдясно... оградите и строежите никнат като /отровни/ гъби в района [/quote]
                  Много жалко.1974г. го трасирах това трасе,след като ни изгониха
                  от пистата в Ботунец до Кремиковци.
                  Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                  Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                  В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

преди около 20 години редовно се разхождахме там /живеех в "блоковете" в Горубляне... Даже ходехме да гледаме чичковците, дето водят какички "на Камбаните" детска работа...
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

ИмаШЕ трасе едно време. На него се провеждаше и кръг от републиканското по мотокрос. Преди 90г. като дете съм ходил там на състезания. Сега не е останало нищо от него. Иначе вариантите за офроуд на камбаните с всеки ден намаляват все повече.

Коментар

И покрай СБА не става вече има ограда, е някой я е бутнал ама па кще си я вдигнат скоро. Бях там миналата седмица, най добре покрай след градинката през реката и си там, обаче в момента не става за каране, като блато е едвам изкарах мотора от една локва като минах от там.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X