казаха ми че някаде към камбаните има писта вярно ли е ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Писта близо до младост
Свий
X
-
Дявол Коледа
ОК Гледай сега не се шашкай питахте каква писта щото ме учуди както и да е ти предполагам си чул че преди времена камбаните правеха трасета за оффроуд и за това си се заблудил че има писта писта няма ма можеш ако имаш машина да идеш и да си караш стига дане стъпчеш некоя частна собственост че много докачливи стопани има ми мани че са докачливи ми и въоражениДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
Писта има или имаше поне преди време.Лека тренировъчна,обаче не знам каква е ситуацията сега.Върнаха земи там а Горублянци
не са много гостоприемни.До трасето-през паркинга до края
през реката,после още малко направо и си там.Ако вече нее
застроено.Не съм ходил отдавна.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Първоначално публикуван от derhunterПиста има или имаше поне преди време.Лека тренировъчна,обаче не знам каква е ситуацията сега.Върнаха земи там а Горублянци
не са много гостоприемни.До трасето-през паркинга до края
през реката,после още малко направо и си там.Ако вече нее
застроено.Не съм ходил отдавна.
по-добре пробвай покрай базата на ЦСКА - караш по Самоковско шосе и след СБА вдясно... оградите и строежите никнат като /отровни/ гъби в районапомогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
ха-ха! през паркинга не може да се мине - преди рекичката има бариера и строеж...
по-добре пробвай покрай базата на ЦСКА - караш по Самоковско шосе и след СБА вдясно... оградите и строежите никнат като /отровни/ гъби в района[/quote]
Много жалко.1974г. го трасирах това трасе,след като ни изгониха
от пистата в Ботунец до Кремиковци.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
преди около 20 години редовно се разхождахме там /живеех в "блоковете" в Горубляне... Даже ходехме да гледаме чичковците, дето водят какички "на Камбаните"детска работа...
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
И покрай СБА не става вече има ограда, е някой я е бутнал ама па кще си я вдигнат скоро. Бях там миналата седмица, най добре покрай след градинката през реката и си там, обаче в момента не става за каране, като блато е едвам изкарах мотора от една локва като минах от там.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар