Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Очарованието на камъните: Белоградчишките скали.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Очарованието на камъните: Белоградчишките скали.

Първоначално публикуван от haki Преглед на мнение
    Прав си приятелю,крайно време е да се възхищаваме на това,което имаме,а не на "чуждото"
    Хаки, лошото е, че местните управници не правят нищо да популяризират богатството което имат. За съжаление....

Коментар

Колеги, искам да ви кажа че тук не сте прави. Да не мислите че случайно събора е е в гр. Белоградчик. Повярвайте ми скоро този град ще е много известен и популярен. И това ще се дължи на един човек, Кмета на Белоградчик. Аз мислех че подобни хора в политиката няма... ама с очите си го видях... почакайте и ще видите...
      Последно редактирано от Венцислав Петров; 31-07-08, 14:25.
      VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
        Колеги, искам да ви кажа че тук не сте прави. Да не мислите че случайно събора е е в гр. Белоградчик. Повярвайте ми скоро този град ще е много известен и популярен. И това ще се дължи на един човек, Кмета на Белоградчик. Аз мислях че подобни хора в политиката няма... ама с очите си го видях... почакайте и ще видите...
        От твойта уста в Божиите уши друже Такива места трябва да се показват и рекламират

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
          Че той как да я напише като не го може това? Даже и копирането с индиго му се отдава трудно .

У Д А В А !!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X