Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КАРАДЖЕЙКАТА- ходихте ли вече.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• КАРАДЖЕЙКАТА- ходихте ли вече.

Много ми хареса но нямам телефон.Та ако сте на близо отскочете да го видите.Има и 5-6стаи за спане.
    До там се стига от Сливен по пътя за Сините камъни и прехвърляш планината от другата страна.На самия път от дясто е.На мен ми хареса.Човека сам си го е правил малко по малко. Та ето го:
    Прикачени файлове

До: КАРАДЖЕЙКАТА- ходихте ли вече.

Прав си, страхотно е там, уютно и красиво местенце, че и барабар с механичка Който има път от там да се отбие...пък знае ли се, може да му хареса и да остане някой друг ден сред природата.
    045822180 е телефона им.
    Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
    Mercedes w212 E350 4matic
    Ducati Monster 600
    O888795575

Коментар

Мда, и аз съм ходил. Преди 3 години. И седях "върху" реката, дето минава покрай него.

Добро местенце, а и тогава цените бяха съвсем прилични.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

там бях миналата година за гергьовден беше прекрасно ...просто нямам думи за да опиша красотата на това кътче..
        П.П. само съжелявам че не бях с джипката да се разходя из гората
        Тодор Ламбев - 0886 757285 Варна/София
        Nissan Terrano II `98г. 2.4i SWB

Коментар

Първоначално публикуван от totolamb Преглед на мнение
          там бях миналата година за гергьовден беше прекрасно ...просто нямам думи за да опиша красотата на това кътче..
          П.П. само съжелявам че не бях с джипката да се разходя из гората
          не мога да се въздържа просто ...
          Преди около седмица докато четях доста интерсни теми (пътеписи) на форума стигнах до извода, че offroad-арите са просто туристи (баир будали), които ги мързи да ходят пеша ... та за по-лесно са си купили Жипове.

Коментар

Може ли някой да даде по точно описание къде се намира (най-добре GPS координатите), преди два дни минавах по този път Сливен-Карандила - с.Ичера- с.Градец - с.Бероново и от там Върбица,и Варна но съм го забелязал подобно място. Изглежда страхотно за прекарване на уикенда с готина компания. А за мястото (парк Сините Камъни) завиждам на живеещите в Сливен (благородно разбира се, или не чак дотам), чисто, поддържано, зареждащо с положителна енергия и емоции, при всяко мое ходене до Сливен се качвам там и не ми омръзва. Чудно как се е запазило такова при тази близост до самия град. За пример местност Аладжата (поляната за пикник), то си е живо "удоволствие" и "приключение" да си там на пикник, зарит сред боклуци, отпадъци и мизерия. Ей това не мога да го разбера, с какъв "акъл" ще отидеш сред природата и ще си оставиш боклуците там, трябва да си яко "изрод" (думата е жестока, но и тя ми се струва мека за подобен род хора)...

Айде, че се отплеснах от темата..

Последно: предложение за нова тема...
            "Снимки на райски кътчета превърнати в места на които си озтавяме отпадъците"
            Целта е да се видим колко струваме, на едни човек да повлияем и това ще е от полза.

Коментар

Първоначално публикуван от ilkoi Преглед на мнение
              Може ли някой да даде по точно описание къде се намира (най-добре GPS координатите)...
              N 42* 47' 12.2"
              E 26* 31' 52.6"

Не претендирам за точност, тъй като не съм свалял координатите при посещение там.

Коментар

Първоначално публикуван от gr_kanev Преглед на мнение
                N 42* 47' 12.2"
                E 26* 31' 52.6"

Не претендирам за точност, тъй като не съм свалял координатите при посещение там.
                Благодаря Ти!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X