Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за тоалетна за кемпер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за тоалетна за кемпер

Здравейте, от днес за първи път съм собственик на кемпер и имам много въпросителни ето една от тях.

Тоалетната на кемпера е със стационарен резервоар, който се изсипва директно в канализацията. Та искам да го почистя с някаква химия, но незнам каква.

До: Помощ за тоалетна за кемпер

Първо честито за кемпера. Желая ти много километри и само хубави спомени.
    Виж в Метро, там продават такива тоалетни и почистващи препарати за тях, но струват доста скъпо.
    There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
    No wahalla.

Коментар

цените за 1л. препарат за долния резервоар-15лв. за горния-15лв. има ги в метро и брикулаж.има и по-големи разфасовки но аз купувам по литър и ми стига за около 1г.

Коментар

Какво е това кемпер?!

Коментар

Ами кемпер е камионче с каравана на гърба. Нещо като охлюв с двигател
          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...236#post360236
          There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
          No wahalla.

Коментар

Много благодаря на всички. За щастие докато почиствах кемпера от боклуците на италианците дълбоко в един шкаф в тоалетната намерих половин бутилка течност и за начало ще я използвам, но още в понеделник ще си купя нова.

Коментар

Разкажи нещо повече за кемпера.
              Марка, модел, оборудване. Разбира се и снимки

п.с. Честито и много км

Коментар

Кемпера ми е фиат Дукато, караваната е Granduca-Roller team. Производство 91г. Има някои подробности, които на мене много ми допадат. Например стационарна газова бутилка с накрайник за зареждане на всяка бензиностанция. Това е голямо предимство, защото вече почти никъде не зареждат домакински газови бутилки.
                Друго, което много ме кефи е въпросната тоалетна. Ще ползвам кемпера освовно за кратковременни излети и мога да си изпразвам резервоарите в канализацията без да се налага да нося някъде някакви касети. Имаше Фортселт вече няма, вчера я счупих . могат да спят 5 човека и тн. Недостатък е, че няма хидравлика, а съм поотвикнал да карам без но ще търся втора ръка да му сложа. Не съм го снимал но утре ще направя снимки.

Коментар

Какво е Фортселт?

Коментар

Брезент, който се закача по цялата дължина на бараката ...
                    От другата страна може и да има колове за опъване и страници за да стане нещо като палатка, залепена за бараката.
                    Друга дума чардак, сенник ....
                    Абе ... под него се пие бирата ....
                    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

"Кемпер", "Фортселт".
                      Моля ви, старайте се да използвате българският език повече.

Коментар

Честито колега със здраве да си го ползваш.
                        За кемпера най-верочтно си счупил маркизата /автоматичен сенник/ а не форцелта /има вид на палатка залепена за караваната и се сглобява/.
                        Форцелт се слага 99% на каравани и най-вероятно нямаш.
                        Ако можеш пусни няколко снимки на тоалетната такъв модел,който описваш не съм виждал.Повечето са или с касети или се разглобяват.
                        Такава с кран дето да се източва в канализация до сега не съм виждал.
                        Би трябвало да имаш резервоар с "сива" вода той се източва в канализацията.
                        Поздрави.
                        Живот на колела.

Коментар

Здравей колега, честита нова придобивка. Аз имам каравана и за това да ти дам един съвет относно химикалите за WC-то, в никакъв случай не си купувай от метро или бриколаж единствената химия която работи като хората се казва Aqua Kem.Ако си от София мога да ти кажа къде се продава. Поздрави
                          [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

В София съм. Имам малко от наследство от тази химия AQUA KEM и разбрах че работи много добре, така че ме интересува къде се продава. То май в България няма спец. магазин за каравани, но ако знаете нещо кажете.

Коментар

Значи колега аqua можеш да си купиш от ул.Колкотница това е като караш по Ботев към гарата минаваш Сливница и втората пряка в дясно.Сградата е на ъгъла с Ботев, но входа е от към Колкотница.Някаква административна сграда е, там на 5-ия етаж има една фирма която внася химически тоалетни и химикали за тях.Не се сещам как се казваше но ако питаш портиера той ще те опъти. Надявам се да съм бил полезен. Успех.
                              [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X