Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гюргево- Букурещ- Будапеща?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гюргево- Букурещ- Будапеща?

Здравейте,
    някой минавал ли е скоро по маршрута Гюргево- Букурещ- Будапеща? Как е пътя там, успява ли се за цял един ден да се мине или не? Има ли големи опашки на дунав мост и кога е най- удобно да се мине- вечер или рано сутрин?
    Благодаря ви предварително

До: Гюргево- Букурещ- Будапеща?

Снощи се прибрах от Виена по този маршрут.
    В Румъния,пътя е ужасен(повечето),но с лека кола може и да минеш за един ден.
    Вечер е по-добре да се пътува,че през деня движението е, меко казано натоварено..Всички тирове минават от там...
    Ако си с лека кола,си струва да минеш през Сърбия,няма никакво движение,и е само аутобан,за половин ден си там,ама тряа задграничен паспорт...

Коментар

На Дунав мост за леките коли опашка няма ,минава се бързо като има само паспортен контрол от Румънската страна на КПП-то .Пътя през Букорещ до Унгария не е лош но много натоварен. Хубаво е да се пътува събота и неделя защото се минава през градовете и през седмицата е ад.За 12 часа се стига до Унгария но без почивка и сън сам човек ще му е трудно да кара до Будапеща.
      Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
      "В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev

Коментар

благодаря за съветите, с лека кола съм, не искам през Сърбия,ч е много далеч ми идва, аз тръгвам от Варна. Притесняваше ме единственно дали ще успея да един ден да стигна до цивилизация, но щом казвате че се успява, тогава газ на педалите ....
        ще споделя как е и през Сърбия, тъй като мисля от там да се върна и ще направя сравнение, за тези които като мен се чудят кое мнение да вземат под внимание.

Коментар

А кой граничен пункт избра за влизане в Унгария?И на мен ми предстои през празниците ходене до Будапеща и от там до Виена,двуумя се от къде да вляза в Унгария,през Арад ли или през Орадея.Кой от двата да избера,можете ли да помогнете?Благодаря презварително!

Коментар

и аз смятам по празниците, дори мисля в петък да мина Румъния. Смятам през Арад, че ми е по маршрута, но ако някой мисли,че не е добра идея, нека сподели

Коментар

И през двата града-Орадея и Арад излиза едни и същи километри,но през Арад май има по-малко планински път.Някой ще подскаже ли,благодаря предварително!Влизам през Дунав мост;

Коментар

Не виждам смисъл да се минава през Орадя от Варна за Будапеща - повече планински път, по-малко магистрала в Унгария (доколкото знам, там са най-хубавите магистрали в Централна и Източна Европа). Пътят съм го минавал, но в обратна посока преди около година - има писано и ТУК. От Будапеща през Сегед, Арад, Дева, Сибиу, Питещ, Букурещ, Гюргево до Русе - 14 часа чист път (не мисля че е особен проблем); вярно, че беше неделя срещу понеделник. Мисля да повторя пътуването, но този път по-екстремно - без преспиване, но и през Орадя (целта на пътуването ще е друга - по на север), и мисля да "обиколя" през Арад - просто пътя е все през равнина, и си мисля, че като време ще се оправдае минаването на 70-80 км повече.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X