Колеги някои знаели отворен ли е прохода Троян-Кърнаре или дали може да се премине с джипка.БЛАГОДАРЯ.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Троян-Кърнаре
Свий
X
-
До: Троян-Кърнаре
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=27767
Аз от Плевен до Велинград по това време предпочитам да пътувам през София.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
-
Официално не е отворен, но мисля че се минава. Злой да каже и Коко 11
Изпревариха ме...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Джипката ми е много тромава и не ми со обикаля през София ще пътувам на 29.2 дано е проходим до тогава.Последно редактирано от Евгени turboto; 22-02-08, 16:24.sigpic
Коментар
-
Кофти зътворен еМиналата събота имах път до В.Търново но не стигнахме имаше много преспи и се върнахме .....ПОСЛЕ РЪЗБРАХ 4Е ИМАЛО И ИЗСИПАН ПЯСАК НЯКЪДЕ НА ВЪРХА ......и в началото от към Кърнаре има знаци&пясък но се заобикалят но после се върнахме стигнахме до 1125 надморска по ГПС ......
Коментар
-
Малко рано е да го отворят, обикновенно това става през Март обаче все пак според времето, миналата година го затвориха само на 2пъти по за седмица.
А пък като видях колко хора отидиха да карат ски днес (пистата минава през пътя!) невярвам да се юрнат да го отварят, все пак един влек е по важен (за някой де) отколкото една централна пътна артерия.born to be wild
Кольо Ковачев
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеОфициално не е отворен, но мисля че се минава. Злой да каже и Коко 11
Изпревариха ме...Борислав Русенов - 0889593977
Коментар
-
Първоначално публикуван от Мравка Преглед на мнениеEдин юнак се похвали че януари бил минавал с Honda CRV.
Снимките не станахазащото днес горе беше ад!
born to be wild
Кольо Ковачев
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар