Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пътешествия и разходки с кемпери

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пътешествия и разходки с кемпери

Поради нарастналия интерес напоследък предлагам да има вече и такъв подфорум. Тук ще се уговаряме за организирани разходки с кемперите, къде може да се наемат, резервациии т.н. Всеки може да сподели уникални и крсиви места на които е нощувал или би искал . Предлагам като се пооправи времето да организираме една пробна разходка с кеперите. Примерно началото на април, петък, събота и неделя да открием сезона. До тогава желаещите да дават предложения тук ! Аз съм за Гърция и или Турция. Там лятото идва по бързо и април си е вече в сезон за разходки .Може и в БГ колкото да се преброиме и на по чашка да обсъдиме голямата обиколка на Европа

До: Пътешествия и разходки с кемпери

Това е добра идея.
    B+

Коментар

Чак подфорум мисля ,че за сега няма нужда.
      Но лепвам темата

Коментар

Ако приемате и хора с каравани - аз съм за. Специално за гърция съм събрал немалко информация. Там, за наше съжаление, нещата откъм къмпиране са доста по-уредени, отколкото у нас...

Коментар

Първоначално публикуван от koko107 Преглед на мнение
          Ако приемате и хора с каравани - аз съм за. Специално за гърция съм събрал немалко информация. Там, за наше съжаление, нещата откъм къмпиране са доста по-уредени, отколкото у нас...
          Готово ! Приет си! .....Сега остава да почерпиш. Майтапа настрана , и аз това лято изкарах в Гърция на каравана и ми направи впечатление , че къмпингите са по уредени ама и по евтини от нашите.

Коментар

Имаме идеята да направим едно пътуване до Гърция Атина с Кемпер.
            Като примерна програма :
            28 петък тръгване от София вечерта пристигане в Коринос или Паралия маршрут
            На 29 Събота пътуване от Коринос до Атина,маршрут
            Два,три до четири дни престой в Атина в къмпиг или на пакинг.
            След това пътуване до Патра маршрут преспиване.
            Пътуване до Коринос маршрут ,преспиване и на другия ден връщане в България.
            Вероятно ще пътуваме с един приятел с преоборудван микробус.
            За сега сме с две МПС та.
            Ако някой иска да го направим съвместно пишете.
            Живот на колела.

Коментар

Айде кемперите ! Слагайте летните гуми! На колегата маршрута е интересен ! За по големи обиколки почивните дни не са достатъчни. Това е максимума.

Коментар

Скоро прочетох темата за пътешествието до Петра и в Йордания въобще!Чудесно описано и подплатено със снимки пътешествие.Тази година и аз успях да посета това интересно място на света, успях да усетя всичко което може в Петра, а участието в Петра бай найт -направо беше страхотно нямам думи!Успяхме да посетим и бедуинските лагери на Петра и пустинята Вади Рум,които са невероятни!Така , че пожелавам всички които могат да посетят това място!Успех

Коментар

Да, да Фен съм.
                  LZ1VMH

Коментар

Скоро се надявам да се присъединим и ние! Мисля да си внеса от Англия един или два. И други познати ме питат за кемпери. И дано се разрастне темата и подфорума.

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                      Скоро се надявам да се присъединим и ние! Мисля да си внеса от Англия един или два. И други познати ме питат за кемпери. И дано се разрастне темата и подфорума.
                      Ако изчакаш малко :месец-два, идва края на сезона и цените може да са надолу. Между другото в Ангия май са скъпи. Или поне аз не съм чул някой да е докарал кемпер от там.

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
                        Ако изчакаш малко :месец-два, идва края на сезона и цените може да са надолу. Между другото в Ангия май са скъпи. Или поне аз не съм чул някой да е докарал кемпер от там.
                        Става въпрос за 4-5000 паунда, 94,5,6-а година от големите 6 м-те...

Коментар

Цените след 6 месеца се вдигнаха, а не паднаха. И в Германия, и в Англия...

Коментар

От: До: Пътешествия и разходки с кемпери

Здравейте,края на май планираме една разходка до Скандинавския полуостров и отвъд полярния кръг,по точно Норд кап,за която сме решили да отделим около 30-40дена.Доста хора от форума ходиха,бях я планирал за преди четири години,но така и не можах да я направя,но не съжалявам защото сега ще бъде с кемпера.
                            Маршрута се очертава следния България,Сърбия,Хърватска,Словения,Австрия,Швейцария,Люксембург,Белгия,Холандия,Германия,Дания,Швеция,Норвегия,Финландия,Литва,
                            Латвия,Естония,Полша,Словакия,Унгария,Румъния,България.

Ако,има някой мераклия да заповяда.

Коментар

От: Пътешествия и разходки с кемпери

Здравейте.От скоро имаме кемпер,с който смятаме да пътуваме,но още нямаме почти никаква информация къде е най добре.България?Източна,западна Европа?Къде има уредени къмпизи или места подходящи за кемпери.Какво е нужно да се знае преди да се предприеме едно такова пътуване?До сега това не е бил нашия начин на живот,но ни привлича идеята почивка на колела.Давайте идеи,места за почивка,съвети,изобщо каквото се сетите на тема пътешествие с кемпер.Вероятно има неща за които не се сещам какво конкретно да попитам...С ваша помощ се надявам да ни предстоят незабравими пътешествия!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X