Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спални чували

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спални чували

Според мен всеки трябва да се учи от грешките си.(независимо дали е с джип или мотор).
    То иначе на един мой приятел -ловец -кучето вместо да го водим на лов да му дадем да чете книги и да се учи пък ние да си караме моторите.
    А за спането - майтап (спали сме на 2200м. над м.р. само с един брезент)-ако имаш мерак не е проблем.

спал съм на 4000м само със спален чувал, ама трябва ли да е така. това се разминава с теорията за приятното прекарване, даже не е и неприятно, това си е оцеляване

така е и с другите неща, защо трябва някой да съсипе кола за над 50000лв, като може някой да му помогне и всичко да е наред
    drive alive

Коментар

Май е по-добре на 4000 м с чувал, отколкото на 2000 с брезент !
      Като стана въпрос за чували, има ли по дяволите такива от които да не изкача китаец и да може да се разчита на тях?!

Коментар

Ааам ... Имаше по едно време в СТЕНАТА ... ама нещо цената не ми хареса ...
        http://www.stenata.com/?groupID=4
        Vij tuka ....
        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Щом не ти е харесала цената, значи хипотезите са две:
          1. Чувала е качествен и затова е скъп.
          2. Търговеца се пробва да яхне дявола и да пробута китаец вместо японец - можеш ли да ги различиш?

Някой пробвал ли е "Nanuk" ? Уж били щатни на норвежката армия, ама като не съм ходил на фиордите?!

Коментар

Първоначално публикуван от Volk
            Май е по-добре на 4000 м с чувал, отколкото на 2000 с брезент !
            Като стана въпрос за чували, има ли по дяволите такива от които да не изкача китаец и да може да се разчита на тях?!
            аааа тук си в грешка, пробвано е и опита показва много по - голяма гадост на 4000м независимо от чувала.

хубави спални чували има на две места, едното е фирмения магазин на салева срещу банята, другото е намасте, магазин за алпийско оборудване.

най - добрата марка в световен мащаб се казва валандре, чувал за нашите условия струва около 2000 лв

следващото в класацията е салева, 700 - 1000 лв

после на опашката са лафума, каринтия, камп, ферино и още няколко френски и италянски марки цена 200 - 500лв.

има една американска фирма, която прави къстъм билд работи, казва се маунтин техногджис но там цените са неприлични.

ако си купувате нещо от изброените по - евтини марки търсете такова с екстремна температура под - 30С зада може при - 5С да не ви тракат зъбите.

всичко, което е щатно за армията е мизерия
            drive alive

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X