На някой ходи ли му се до връх Баба през с. Стъргел, х. Чавдар, в.Баба, Етрополе и евентуално спане на хижата на ски пистата над Етрополе. Става въпрос за дата 18.11.2005, другия петък. Маршрута е лесен, просто разходка, но не е лошо ако има поне един джип с лебедка! Може вече да има и сняг!

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ПРЕХОД ПРЕЗ в.БАБА ДО ЕТРОПОЛЕ
Свий
X
-
миналата година минавахме с два мотора почти без проблем в порой, а тази ми казаха че има по интересен път през самия връх Баба, но неможах да го открия защото падна страхотна мъгла, а и теглех ремарке с 2мотора. Мисля този път да го открия!
Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
0884837709
0878383528
Коментар
-
преди баба пътя не слиза в етрополе а в боиковец
поделението е истинско но няма кои да ви напсува
там съм израснал
пътища в гората има колкото искате
ако спите на кокалското спете във старата хижа
много по яко е
в новата е пълно с педе.....и
познавам ги всичкитеWWW.FBRALLYRAID.COM
Коментар
-
Поделението не е проблем, в него всички са от Етрополе - все ще има някой познат! Времето го дават лошо, може да ни затрупа снега някъде!
Е ИМАЛИ ЕНТУСИАСТИ ЗА ТОВА!Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
0884837709
0878383528
Коментар
-
Buldog, тя се издокарала,бе!?
Или тази на снимката е сестра й от друг баща..
Идеята е много готина, но аз лично съм поел ангажимент към моя кон, обещах му че в петък и събота ще яздим в гората и не мога да се отметна, за да не ме отметне той някъде...
Иначе трасето звучи добре, а ти явно си "лошия късмет" на Витарата, ех ако беше попаднала на някоя мутреса, само по "Витошка" щеше да се разхожда!
Коментар
-
Ти почни от височината, другото е лесна работа..Първоначално публикуван от buldogVolk остави коня да почива и ела да се поразходим вземи и малкия.
Радиостанцийте са заредени.В момента витарата си е същата както си беше на 22.10 но скоро се надявам да бъде както на снимката .За височината става въпрос.
За другото - цитирам "високоинтелектуалното" изказване на "детегледачката" на коня ми при вчерашния ни телефонен разговор:
- ...../името на коня/, се е оял като прасе, само пър..и и е станал като кръгъл като тиква... Плаче за яко юркане а не само да си клати х.я из обора насам-натам...
Както виждаш аргументите са необорими...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
, казаха ми че е за някакво поделение?). Ако знаеш пътя там района е много красив
, аз лично надали ще съм свободен в петъка (бачкане
Коментар