Обява

Свий
Няма добавени обяви.

OFF разходка за Пловдив?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• OFF разходка за Пловдив?

Днес Ицо каза,че ще има гости от Казанлък-Жорката така,че предложи в неделя да си направим една разходка като по миналата неделя Предложи да я пуснем като тема,за да се възползват всички фенове на офф-роуда в Пловдив да не бъдем егоисти,и без това не сме много но взехме да се сплотяваме Като вариант трасе-Храбрино,х.Равнища Бяла Черква,Косово,Хвойна,Орехово,х.Персенк.В крайна сметка като миналия път на кой колкото му се кара

миналия път крайната цел беше същата но маршрута е 80% друг нали, да не вземат някой да го научат наизуст и да карат после с затворени очи

Коментар

Зарко кажи ми честно,ако минеш по ония пътчета над Лилково макар,че са ти познати ще ги улучиш ли от първия път Изненади винаги може да има и то когато най малко ги очакваш

Коментар

бе тъй и тъй карате я вземете едно ендуро състезание да спретнете

хванете ники карагьозов за ушите
        той малко му трябва
        има и други там много ентусиасти
        не се фърляйте да е прекалено скъпарско
        просто евтино и ефективно
        може покрай някое пловдивско село
        аз преди бях жител на куклен имам братчеди там ще помагам

Коментар

така си е Жоро , събота и неделя май го дават да вали , дано стане интересно днес мина през нас колегата с патрула и той ще е на линия , направо пиши точен час за неделя и къде се събираме да прочетат всички желаещи и за скарата да се подготвят

Коментар

Аз ще съм на Дедово -така го пише по картите С Ицо говорихме,че ако 9.00ч. сте на разклона Дедово-Бойково или като миналия път в Храбрино ще минете през мен(Ицо знае)и караме нататък,така,че 9.00 Храбрино мисля,че е добре.

Коментар

Митков, прав си отдавна трябваше да се организираме с Ники и да караме заедно а не само да плачем,че няма ендуро в Пловдив

Коментар

значи неделя 13 9.00 в центъра на с.Храбрино

Коментар

Здравейте,
                  прочетох за разходката и разбрах че ще ходите към Орехово и Персенк та понеже джипа ми е в Орехово , а най вероятно събота и неделя ще съм там ако знайте към колко горе-долу(знам че не може да се определи точно) часа ще сте там пишете може да се включим 2 джипа до Персенк
                  http://ftp.domainbg.com/bizkit_boy/

Коментар

Колега,пиши един телефон,наближим ли Орехово да ти звъннем защото не знам докъде и кога ще стигнем.Останалите-неделя 9.00 центъра на Храбрино,аз утре заминавам на Дедево,ще се видим там.[/quote]

Коментар

ОК телефона ми е 0889/546076 - Крум
                      http://ftp.domainbg.com/bizkit_boy/

Коментар

Ето филмчето от днес, 177 Mb, 17 min :https://htftp.offroad-bulgaria.com/P...2013.11.05.wmv

Коментар

Доста хора щракаха с фотоапаратчета, а досега никакви снимки . Качете някоя снимка де, закъде ги пазите .

Коментар

Цанко как се пускат снимки в форума кажи и ще ги кача
                            My RiDe Is My LiFe

Коментар

Цанко благодаря ти за филма беше много хубав

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X