Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къмпинг и Караванинг Експо 2019 (13 и 14 април, София)

Свий
X
 
 • Филтър
 • Час
 • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

 • Къмпинг и Караванинг Експо 2019 (13 и 14 април, София)  Привет колеги! Сигурен съм, че много от вас успяха да посетят миналата година първото Къмпинг и Караванинг Експо. Който не е - може да се поправи тази година! Ще се проведе на 13 и 14 април отново на паркинга на Метро на бул. Цариградско шосе.
  Тази година си партнираме с организаторите и аз (чрез Offroadshop и списанието) ще участвам. Ето и официална информация, а ако сред вас има желаещи за участие, тук има информация и координатите на организаторите: https://expo.camping.bg/

  Ето и малко официално инфо:  Подготовката на второто издание на Къмпинг и караванинг експо тече с пълна сила! То ще се проведе за поредна година на паркинга на магазин Метро 1 на бул. Цариградско шосе в уикенда на 13 и 14 април. Сред изложителите, които са заявили участие до този момент, са представители на водещи световни марки - кемперите Laika, Bürstner и Hymer, караваните Jayco, кемпер вановете Bravia, палатките Outwell, Easy Camp, Robens, Husky, Pinguin, Hi-Tec, E-Z up и други. С любопитство очакваме и най-новите модели на високопроходими и ваканционни автомобили на София Франс Ауто и Порше България.


  Миксът от изложители на екипировка за къмпинг и свободно време не спира до тук. Посетителите на експото ще могат да намерят приключенска литература от издателство Вакон, газови барбекюта на немската марка Enders, кухненски ножове и сгъваеми триони и ножове на Чунче, резервни части за кемпери и каравани от Перфект Караван Парк и Каравани – 08, прозорци и люкове за кемпери и каравани от Дизайн Алианс, преносими къмпинг бани на Outdoor and Camping Comfort, продукти на Truma, преносими химически тоалетни и препарати от Ekotoi, покривни палатки за автомобили на RodopiCamper и много други. Сред търговците на къмпинг и аутдор екипировка ще бъдат магазини Yako.bg, Стената, CampingRocks.bg, Extreme Sport и други.
  На щанда на Camping.bg посетителите ще могат да получат безплатно новото издание на Къмпинг карта на България 2019, както и материали за къмпинги от цяла Европа. Специално представен ще бъде къмпинг Шкорпиловци. На разширения ни щанд ще може да се запознаете лично и да говорите с къмпинги от Румъния, Гърция и Сърбия.


  Над 100 са търговските марки, които ще бъдат представени по време на изложението. А продукти на повечето от тях дори ще се предлагат с отстъпка. Както и миналата година, по време на изложението ще бъдат организирани игри и закачки с награди. Кой ли ще спечели палатка?


  Следете ни във фейсбук, за да сте в крак с водещите новини от Къмпинг и караванинг експо! Остават точно 2 месеца!


 • #2
  От: Къмпинг и Караванинг Експо 2019 (13 и 14 април, София)

  Следя ви и ще посетя изложението.
  Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

  Коментар


  • #3
   От: Къмпинг и Караванинг Експо 2019 (13 и 14 април, София)

   Къмпинг и Караванинг Експо увеличава изложбената площ
   Две седмици преди старта на Къмпинг и караванинг експо 2019 интересът към изложението продължава да расте. Над 40 са изложителите от България и съседните страни, които са заявили участие до този момент. Поради изчерпване на първоначално предвидените изложбени площи, организаторите увеличават изложбената зона с 300 кв.м. допълнителна площ.

   Така, събитието ще се проведе на над 3 300 кв.м. и ще събере най-добрите марки за къмпинг и караванинг на Балканите. Ще бъдат представени последни модели кемпери от марките VW California, Laika, Burstner, Marco Polo, Hymer, Bravia и др., а от палатките ще намерят място най-новите модели на Outwell, Robens, EasyCamp, Coleman, Huskey и т.н. Предвижда се и изграждането на ентъртейнмънт зона с кино-презентационна шатра и детски кът.

   Къмпинг и Караванинг Експо е единственото в България специализирано изложение за къмпинг, караванинг и аутдоор. Неговото второ издание ще се проведе на 13 и 14 април в София на паркинга на магазин Метро София 1 на бул. Цариградско шосе 7-11 км. Повече инфо ще откриете тук: https://expo.camping.bg/

   Ние ще участваме с Offroadshop.bg и ще представим доста интересни неща, сред които и преносимата еспресо машина Offroad Coffee. В този ред на мисли, ще черпя с ароматни кафета на място

   Коментар


   • #4
    От: Къмпинг и Караванинг Експо 2019 (13 и 14 април, София)

    Чакаме с нетърпение. На вас успехи!!!
    Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
    0882 52 00 52 - Жоро

    Коментар


    • #5
     От: Къмпинг и Караванинг Експо 2019 (13 и 14 април, София)

     Ще наминем.

     Коментар


     • #6
      От: Къмпинг и Караванинг Експо 2019 (13 и 14 април, София)
      Тази година силно присъствие ще имат къмпингите. С щандове ще присъстват българският къмпинг Градина, къмпинг зоните Студенец и Мечи чал и два гръцки къмпинга – Lacara и Castle. В кино-презентационна шатра посетителите на експото ще имат възможност отблизо да се запознаят с услугите, които предлагат къмпингите Верила, Офшор кемп, Велико Търново, Емануил и др., както и да разговарят с управителите им. Акцентът ще бъде върху двата най-нови къмпинги в страната – СПА къмпинг Велинград и Сливен, които ще отворят врати през сезон 2019. За посетителите, които планират почивка на запад от България, ще бъде представен кемпер стоп Белград, Сърбия.


      На щанда на Camping.bg посетителите ще намерят всеобхватна информация за възможностите за почивка на къмпинг в България и чужбина, за наемане на кемпери, както и импровизирана библиотека с проспекти и каталози на къмпинги в Европа. Всеки посетител ще може безплатно да получи и печатна Къмпинг карта на България 2019. Най-големите къмпинг ентусиасти ще имат възможност да закупят къмпинг пътеводителя на ACSI и книги на туристическа тематика от издателство Вакон.

      Повече инфо: https://expo.camping.bg/

      Коментар


      • #7
       От: Къмпинг и Караванинг Експо 2019 (13 и 14 април, София)

       Някой ще направи ли кратко резюме , че сигурно не съм единствения , който не може да присъства ?
       Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
       За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

       A1+

       Коментар

       Активност за темата

       Свий

       В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

       Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

       Зареждам...
       X