Здравейте, препоръчайте кръчма за уикенда в този триъгълник. Симпатично място, нормални порции, човешки цени. Вечер, ама не късна, че имаме и деца?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кръчма в района на Банско- Разлог-Баня ?
Свий
X
-
От: Кръчма в района на Банско- Разлог-Баня ?
Човешки цени в Банско забрави - всите механи са попрехвалени, с гадна храна и ужасно скъпи за буклуците дето ти поднасят.Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнениеЗдравейте, препоръчайте кръчма за уикенда в този триъгълник. Симпатично място, нормални порции, човешки цени. Вечер, ама не късна, че имаме и деца?
Може би Разлог или Добринище са ОКLand Rover Discovery II, V8 4.0
VW Golf VI variant
Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."
-
Банско е само точката от триъгълника. Както каза ти - Добринище, Разлог, Баня все някъде трябва да има прилично заведение да седне човек за два часа вечер?Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнениеЧовешки цени в Банско забрави - всите механи са попрехвалени, с гадна храна и ужасно скъпи за буклуците дето ти поднасят.
Може би Разлог или Добринище са ОКПавел Викторов - 0 осем 7817878 три
Коментар
-
Качете се над Бъндеришка поляна, на километър под хижа Вихрен. Има много добро кръчме, добри манджи на народни цени, страхотни гледки. Ако не е затворен пътя вече, разбира се, защото пистите минават през него.Животът е харизан кон според мен...
Теди
Коментар
-
Те , евтини и хубави...има и готвено.Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнениеЗдравейте, препоръчайте кръчма за уикенда в този триъгълник. Симпатично място, нормални порции, човешки цени. Вечер, ама не късна, че имаме и деца?На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
И от мен един глас за тенекията Разлог не поръчвайте прекалено много неща защото порциите са наистина големи , в Баня "При Спаска" добри цени и нормално обслужване088455338две
"Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
Джамбазов 2010г..
Коментар
-
Тази е до автогарата-най-читавата в регионаПървоначално публикуван от Alexr Преглед на мнениеБил съм в "Канчето" в Разлог - трудно се намира, защото не е на главна улица. Бях много доволен.
[ATTACH=CONFIG]933076[/ATTACH]
Има я в БГ мапс.Cherokee WJ 4.0L- NP242
Honda Africa Twin XRV 750
Коментар
-
+1!"При Спаска",село Баня.Супер манджи като домашни.Да е жив и здрав целия персонал,всяка командировка из района там се яде.Първоначално публикуван от Jivko Преглед на мнениеИ от мен един глас за тенекията Разлог не поръчвайте прекалено много неща защото порциите са наистина големи , в Баня "При Спаска" добри цени и нормално обслужванеТрябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Кръчми в тоя триъгълник,дал господ,ама читавите се събират на едната ръка.В Разлог бих се спрял на три - "Тенекията","Слънчевата механа" и "Канчето".На Баня "При Спаска".В Добринище - "Македония".В Добърско също има много добро кръчме още в началото на селото,но не се сещам за името.В Разлог се сещам за още една,"Фенера",ама не съм се отбивал там цяла година,та да не те излъжа.
Коментар
-
При Спаска - нормално ресторантче, вчера към 21.30 три маси заети. Чисто, топло, Бг музика, нормални цени. Сач, картофи със сирене и без, дроб чета, крилца, 4пърленки, 6 бири, две салатки, голяма пица за децата, сок чета - 60.00лв. Порции стандартни, сач не струва, пица децата оцениха на шест.
Благодаря ви. За довечера ще го мислимПавел Викторов - 0 осем 7817878 три
Коментар
-
В тенекията имаше банкет, до Добринище ни се не ходеше днес и решихме да е канче. Отвън е леко невзрачно, вътре средна работа. Топло, Бг музика, чиста покривка. Като храна са по-добре от Спаска. Бира наливна, виното е хубаво, пици няма, но оперативно спретнаха за децата пърленки с кашкавал, царевица и шунка, станаха като детски пици. Въпреки че е пълно, работят бързо.
Павел Викторов - 0 осем 7817878 три
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар