Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за съвет (информация за пътя от Дания до София)

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Моля за съвет (информация за пътя от Дания до София)

    Предстой ми пътуване от дания за България.Ако може,тези от вас който са наясно да кажат кой ще е пътя с най малко проблеми,и нешо по важно което трябва да знам,да се оглеждам на четири очи,ще съм ви много благодарен.Благодаря предварително
    878940653

  • #2
    До: Моля за съвет (информация за пътя от Дания до София)

    До Виена няма какво да се оглеждаш. После Виена, Будапеща, Сегед, и влизаш в Сърбия, Белград, Ниш, София.
    Не минавай през Румъния, пътищата са кошмар. Ремонтират се заради Евросъюза, много дълги отсечки са с извадена настилка. Тука някои хора минаваха и са доволни, аз минах веднъж, разбих си колата. Пътят минава през всяко село и керемидка, намаляваш, ускоряваш, изчакваш заради ремонти.
    Първи капан, на входа на Будапеща, когато приближиш Будапеща, около 15 километра преди града, изнеси се в най дясното платно , и гледай в дясно, има само една малка табелка SEGED и едно малко пътче се отлонява. Поемай по него без колебание, колкото и да ти се види малко. Табелката е на такава височина , че обикновено бусче я скрива и е близо до пътя, виждаш я в последният момент, ако пред теб има камион.
    Подминеш ли я следва тържествена обиколка на Будапеща, можеш да минеш 20 километра без право на ляв завой. Поне 3 пъти ще пресечеш мостовете, и всички пътища водят за TATABANYA.
    Видях един турчин с изцъклен поглед, очевидно обикалящ денонощие из Будапеща, които на светофара скочи от колата си и с вид на корабокрушенец се вкопчи в джипа ми - Were is Wiena ? В Будапеща всички указателни табели са към техни градове.
    Втори капан. Когато наближиш границата с Сърбия, гледай поемеш към Сърбия. Има табела BEOGRAD. Ако все пак те убедят да минеш през Румъния, минаваш през Сегед, и търсиш MACO, стигайки MACO търсиш NAGILAK и от там Арад Тимишоара и т.н.
    В Сърбия 200 километра по нещо като магистрала скорост до 120 не повече до Белград. За сърбите може и по бързо, но нас ни глобяват, не се подвеждай по местните коли.
    В Белград гониш NIS по табелите. и само направо и само в средната лента.
    После е магистрала до Нищ може до 130. Има леки неравности, внезапно се появяват.
    Трето, когато стигнеш България, въоръжи се с търпение, пътят от Калотина се ремонтира вече 8 ми месец
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

    Коментар


    • #3
      До: Моля за съвет (информация за пътя от Дания до София)

      Много благодаря на колегата за отговора.Дано да ми е достатъчно.Все пак сега знам за какво да се оглеждам.За пръв път ще пътувам по тези пътища.Още веднъж мерси
      878940653

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X