Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пътуване до Санкт Петербург с кола

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пътуване до Санкт Петербург с кола

Здравейте! Предстои ми пътуване с кола до Санкт Петербург с кола моля дайте ми информация за гранични пунктове. Смятам да пътувам през Молдова и Украйна. Благодаря!

От: Пътуване до Санкт Петербург с кола

Там през Харков влизаш в Русия,на Белгород излизаш,и оттам нагоре откъдето ти душа иска!
    Иво (таксито) Андреев
    0988 91 80 50
    Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Аз бих предпочел да пътувам през Румъния,Унгария,Словакия,Полша ,Литва ,Латвия и Естония.
      Не знам като километри дали има голяма разлика ,но състоянието на пътищата ,рекета от украински,молдовски, руски ,милиционери ,качество на горивото ,възможност да се почива по цивилизовано и т.н

Коментар

Първоначално публикуван от animihova Преглед на мнение
        Здравейте! Предстои ми пътуване с кола до Санкт Петербург с кола моля дайте ми информация за гранични пунктове. Смятам да пътувам през Молдова и Украйна. Благодаря!
        кога ще пътувате ако има едно местенце и за мен

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Крумов Преглед на мнение
          Аз бих предпочел да пътувам през Румъния,Унгария,Словакия,Полша ,Литва ,Латвия и Естония.
          Не знам като километри дали има голяма разлика ,но състоянието на пътищата ,рекета от украински,молдовски, руски ,милиционери ,качество на горивото ,възможност да се почива по цивилизовано и т.н
          мм, да. По-добре да не е през Украйна!

Коментар

Колегата е ходил до Москва. http://www.subaruclubbg.com/forum/vi...hp?f=33&t=9469
            ВАЗ 2102 СС пакет проект 4х4
            Е250 1998-продаден
            Субару Пустош

Коментар

Собствените ми впечатления са че няма никакъв проблем да се пътува през Украйна. След Рени имаше един 60 км участък с дълбока баластра. Само не бих карал по тъмно.

Коментар

Георги Крумов, какво не и харесвате на Украина? Аз вече 2 пъти я минах (по хоризонтала и вертикала) и нищо такова не забелязах. Пътят е хубав, бензинът също, ако зареждаш от нормални бензиностанции, цената е по-ниска, патрулките в БГ са много повече. Както каза колегата в горния пост, само 1-2 участъка може да не са добре, заради ремонти.
                Друг е въпроса, ако пътуващите имат желание да видят Европа. Струва си да се види Будапеща и т.н., но това е друга тема.
                Ани Михова. Като минавате през москва можете да ми звъннете. Ще ви покажа това онова от града
                Забележка!!!
                В никакъв случацй не минавайте през Приднестовската република (в Молдова). Ще има да чакате повече, от колкото на руската граница. Аз 2 пъти стоях по 2 часа и писах сума бележки и формуляри.
                Последно редактирано от peshunov; 07-11-13, 07:10. Причина: допълнение
                HONDA XL650

Коментар

Първоначално публикуван от krismarg Преглед на мнение
                  Колегата е ходил до Москва. http://www.subaruclubbg.com/forum/vi...hp?f=33&t=9469
                  Този пътепис е с двугодишна давност. Трябва да се има на предвид!!!
                  HONDA XL650

Коментар

Първоначално публикуван от peshunov Преглед на мнение
                    Забележка!!!
                    В никакъв случацй не минавайте през Приднестовската република (в Молдова).
                    Това беше съветът и на Молдовският митничар когато му казах че минавам през Преднистровие. Загрижеността в гласа му беше истинска--момчето дори сам се разтича да намери някой, който пътуваше през Одеса за да ми покаже пътя до там.

Коментар

Първоначално публикуван от peshunov Преглед на мнение
                      Георги Крумов, какво не и харесвате на Украина? Аз вече 2 пъти я минах (по хоризонтала и вертикала) и нищо такова не забелязах. Пътят е хубав, бензинът също, ако зареждаш от нормални бензиностанции, цената е по-ниска, патрулките в БГ са много повече. Както каза колегата в горния пост, само 1-2 участъка може да не са добре, заради ремонти.
                      Друг е въпроса, ако пътуващите имат желание да видят Европа. Струва си да се види Будапеща и т.н., но това е друга тема.
                      Ани Михова. Като минавате през москва можете да ми звъннете. Ще ви покажа това онова от града
                      Забележка!!!
                      В никакъв случацй не минавайте през Приднестовската република (в Молдова). Ще има да чакате повече, от колкото на руската граница. Аз 2 пъти стоях по 2 часа и писах сума бележки и формуляри.
                      Въпросът ти е много директен и иска директен отговор. Такава държава Украйна няма.Измислена е от Сталин .А ти след ка то си пътувал из тези територии ,пусни един пътепис ,снимай да видим как са пътищата ,разкажи за социалния живот там,напиши колко дружески са милционерите там,кък се отнасят към нас обикновените хорица.Интересно е.

Коментар

Пътеписа вече го пиша и тъкмо излизам от Украина . http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=170467
                        Ако ме питат какви са хората, мога само хубави неща да кажа. Тези въпроси и коментари мисля, че не са темата, и не искам да спамя излишно. Нищо лично!
                        HONDA XL650

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Крумов Преглед на мнение
                          Такава държава Украйна няма.Измислена е от Сталин .

Кажи му го това, на някой от Украйна, особено от западната част. Вярно може да се окажат недружелюбни
                          То е като да дойда у Вас, да се из..ера и да кажа, къф е па тоя - измисления. Пък после да се чудя що не ме и уважаваш.

п.п. да не е съвсем спам, ама освен кофти пътища, нищо друго лошо в Украйна не съм видял. И цените са си нормални, и хората са дружелюбни и винаги ще помогнат със съвет. И милицията си е съвсем нормална / за 15-20000км, имам един съставен акт, и от съм си виновен/. И бензиностанции има хубави - кеф местни маркови, кеф Лукойл, кеф Шел.
                          Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Поздравления ,хубав пътепис,но за съжаление не са се променили много нещата откакто за последно бях там.
                            Точно Западна Украйна не понасят свързването със рускоговорящата част.В Лвов надписите стоят още на полски.А Киев е бил столицата на първата руска държава.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X