Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фотоапарат Pentax WG -3 и камера Aip Pro, налични за ползване от членове на Форума

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Фотоапарат Pentax WG -3 и камера Aip Pro, налични за ползване от членове на Форума

    С огромно удоволствие искам да обявя една страхотна съвместна инициатива на нашия Форум и фирма Вип Трейдинг, официални вносители на фотоапарати и бинокли Pentax и още куп хубав и неща.
    От следващата седмица всички сериозни пътешественици ще могат при нужда да се възползват от предоставения от Вип Трейдинг страхотен фотоапарат - Pentax WG-3GPS. Ето за какво става дума -
    Екстремни фотоапарати Pentax WG-3, WG-3 GPS


    Новите водоустойчиви и удароустойчиви екстремни фотоапарати Pentax WG-3 и WG-3 GPS. Новата серия продукти на световноизвестния японски производител комбинира уникалните качества на фотокамерите Pentax с екстремна здравина, подходяща за любителите на оф-роуд и аутдор приключения. Сертифицирани по стандарта IP-67, новите фотопарати са подходящи и за феновете на подводните снимки, тъй като без проблем могат да бъдат потапяни на дълбочина до 10 (14) метра във вода.

    PENTAX WG-3 / PENTAX WG-3 GPS


    В допълнение към най-доброто представяне по водоустойчивост и удароустойчивост от продуктите на PENTAX, тези нови модели са и с качествен светлосилен варио обектив и двойна система за компенсиране на трептенето, както под вода, така и при полеви условия.
    Разработени като клас тежка категория от WG серията устойчиви модели, PENTAX WG-3 и WG-3 GPS предлагат най-добрата в серията водоустойчивост(до 14 метра под водата) и устойчивост на удар (срещу падане от височина от два метра). WG-3 и WG-3 GPS разполагат и с: нова разработка обектив, с голяма стойност на блендата (с максимална бленда от F2.0 в широкоъгълния край) и четирикратно оптично увеличение, висока светлочувствителност, CMOS сензор със задно осветяване, ново поколение енджин за обработка на изображения, за да заснема качествени снимки и видео с ниско ниво на шум (през нощта и в помещения, където обектите са слабо осветени или дори и под водата). Добавянето на такива изключителни характеристики като студоустойчивост до -10 °C, двойна система Shake Reduction, запис на Full HD видео(1920х1080 пиксела) и широкоекранен 3,0-инчов LCD дисплей, превръщат WG-3 и WG-3 GPS в надежден фотоапарат, изпълняващ своите задължения брилянтно и във всевъзможни по сложност полеви ситуации.
    Моделът Pentax WG3 GPS разполага и с разширени GPS функции за запис на данни за местоположението и данни за маршрута върху заснетите снимки. Заедно с това и измерване на налягане/височина/дълбочина, дигитален компас и безжична система за зареждане на батерията за улеснение на снимките на открито.
    Освен този уникален фотоапарат Вип Трейдинг предоставяти една HD камера Air Pro



    Ion Air Pro Plus
    е професионална екшън камера, подходяща за всякакъв вид спортове. Водоустойчива до 10 метра без допълнителни кутии, тя ще запише видео с Full HD картина на 170 градуса ъгъл и с 1080p HD качество. Елементарната операция и потвърждение за зададена команда с вибрация позволяват лесна употреба и запис на HD видео или 5-мегапикселови снимки с 10 кадъра в секунда. Заедно с аксесоара WiFi Podz* (предлаган отделно) камерата става една от първите, която може да се свърже с всеки смартфон и да предава картината в реално време посредством мрежа. Това ще рече, че последното ви спускане по ски пистата може да бъде качено във Facebook, YouTube или изпратено по имейла още преди да сте свалили обувките си.



    Ion AIR PRO идва в три ралични разновидности: AIR PRO, който е базовият модел, ION AIR PRO PLUS, включващ монтажни комплекти за велосипед и каска, както и AIR PRO PLUS WiFi*, допълващ окомплектовката на AIR PRO PLUSс WiFi Podz*. Във всеки един момент може да допълните комплекта AIR PRO или AIR PRO PLUS, за да го направите съвместим с WiFi, закупувайки си AIR PRO CONNECT KIT*, включващ WiFi Potz и по-голяма батерия.

    Снимайте всяко свое преживяване и го споделете в момента на изживяването!

    Технически характеристики:

    Обектив: фиксиран фокус (6 м/2 ft), стъклен; Отвор: f/2.8 (добра реакция при ситуации с лошо осветление); FOV (ъгъл на кадрите): 1080p/30fps = 1270, 960p/30fps = 1700, 720p/30,60fps = 1500, WVGA 30fps = 1500
    Video HD резолюции: 1080p: 1920×1080 (16:9), 30 FPS. 720p: 1280×720 (16:9), 30 FPS/60 FPS (Slow Motion). 960p: 1280×960 (4:3), 30 FPS
    Матрица: 1/2.5” HD CMOS, 2.2mpixels; Светлоусещане: усещане към слаба светлина (>1.4V/lux-sec); Видео формат: H.264-компресия, MPEG4 (mp4) разширения на файловете
    Експозиция: автоматична; Баланс на бялото: автоматичен; Микрофон: вграден, моно с AGC; Аудио формат: ADPCM
    Резолюция на фотокамера: 5MP;Режим: Single Shot
    Памет: MircoSD карта до 32GB (не е включена в комплекта); Среден обем на видео 1080p/720p: 8 мин/GB
    Връзка с компюър: USB 2.0 (дейта-кабел за данни и презареждане на батерията); TV out: HDMI + Composite
    WiFi: съвместим с повечето смартфони (не се включва в комплекта)
    Жироскоп (автоматична ротация): Да; Вибрационен сензор: Не
    Батерия: презареждаща 1100 mAh Li-Ion; Издръжливост на батерията: Приблизително 2,5 часа; Зареждане: чрез USB кабел или опционален адаптер; Време за зареждане: 80% от капацитета е достигнат след 1 час през адаптера или за 2 часа през USB порт на компютър
    Водоустойчивост: IPX8 (10 метра); Материали: Метал + пластмаса
    PC съвместимост: Windows Vista и 7, Mac OS X 10.4.11 и следващи
    Размери и маса: (В х Ш) 37х107 мм; 130 гр.
    Дублиране на файлове: Да; Индикатор за слаба батерия: Да; Плъзни, за да запишеш: Да
    *WiFi Potz, AIR PRO CONNECT KIT и стойка за автомобил, тип вендуза, ще са налични по-късно през годината





    Eстествено важния въпрос е как може да се ползват тези хубавини. Ето условията:
    Фотоапарата се съхранява от мен, Злати Златев( тел. 088759052 и се предоставя по преценка на сериозни и доказани участници в нашия Форум, хора, които планират нещо интересно във или извън България и искат да направят качествени снимки, които задължително след това да споделят в пътепис със останалите във Форума. Няма значение дали ще се пътува с джип, мотор или пеша, дали ще се ходи на море или из планините, важното е да е нещо наистина интересно, което после да е описано и достъпно за всички.
    Камерата се съхранява от Христомир Николов, познат ни тук като Ico4x4, собственик и издател на нашето си списание и ще бъде предоставяне от него при същите критерии. Естествено, нищо не пречи за едно пътешествие да бъдат взети и ползвани и фотоапарат и камерата, даже напротив, това ще направи документирането и споделянето още по-пълно и интересно за четящите тук.
    Накрая, последно, но не и маловажно условие е камерата и фотоапарата да бъдат ползван и съхранявани отоговорно и да бъдат опазени от повреди, за да могат да се ползват максимално дълго време от максимален брой Форумни членове.
    Ако някой се интересува да види и пипне нещата на живо или пък направо да си купи вместо да ползва, при Ицо( като наш ТП и официален дилър на продуктите) може да се види и тества всичко - http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=163745 и http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=162587
    За всички въпроси съм на линия тук в темата, на ЛС, а при спешност и на телефона.
    Последно редактирано от zzlatev; 12-06-13, 10:14.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

  • #2
    От: Фотоапарат Pentax WG -3 и камера Aip Pro, налични за ползване от членове на Фору

    Ето обощено характеристиките на WG-3
    PENTAX WG-3 / WG-3GPS е здрав,ориентиран към спорта и екстремните преживявания на открито, компактен фотоапарат. Има изключителнаводоустойчива конструкция, която позволява снимане дори на 14 метра под водата и много добра устойчивост на сътресения, коятому позволява да остане невредим при паданеот 2 метра. Освен това PENTAX WG-3 ви гарантира и многодобро качество на снимките, благодарение на новия си 4-кратен варио обектив с голяма максимална бленда от F2.0, CMOS сензор със задно осветяване (back-illuminated CMOS) със завиднопредставяне при високо ISO, както и страхотен нов процесор за обработка на изображения, за да заснема качествени снимки ивидео с ниско ниво на шум (през нощта и в помещения, където обектите са слабоосветени или дори и под водата). Добавянето на такива изключителнихарактеристики като
    o водоустойчивост до 14метра JIS class 8
    o студоустойчивост до -10 °C
    o прахоустойчивост JIS class 6
    o устойчивостна натиск до 100 кг
    o 16мегапиксела CMOS сензор
    o супер широкоъгълен 4х обектив (екв. 25-100мм F 2.0)
    o двойна система Shake Reduction
    o запис на Full HD видео (1920х1080пиксела)
    o широкоекранен 3,0-инчов LCDдисплей
    o скорост на затвора 1/4000 – ¼ сек
    o ISO 125-6400
    o Супер макро от 1 см (ив режим видео)
    o 28 сценични режима
    o HDMI терминал
    o измерване на: налягане/височина/дълбочина
    o дигитален компас
    o дигитален микроскоп
    o безжична система за зареждане на батерията за улеснение наснимките на открито

    Всичко това превръща WG-3 и WG-3 GPS внадежден фотоапарат, изпълняващ своите задължения брилянтно и във всевъзможнипо сложност полеви ситуации.. WG-3 е добре приетот активните фотографи заради безотказната работа и страхотните характеристики— перфектен за всеки тип активност на открито или спортно събитие.
    Моделът WG-3 GPS разполага и сразширени GPS функции за запис на данни за местоположението и данни за маршрута върхузаснетите снимки.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

    Коментар


    • #3
      От: Фотоапарат Pentax WG -3 и камера Aip Pro, налични за ползване от членове на Фору

      Ето тук има и още инфо -http://pentax.bg/download/WG-3_GPS_Specsheet_light.pdf
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

      Коментар


      • #4
        От: Фотоапарат Pentax WG -3 и камера Aip Pro, налични за ползване от членове на Фору

        Свободни ли са фотото и камерата за 27,28,29 Септември ?
        Да видя как се справят с морската вода на една регата в Гърция.

        Коментар


        • #5
          От: Фотоапарат Pentax WG -3 и камера Aip Pro, налични за ползване от членове на Фору

          Апарата е наличен, звънни ми след 16 септември да ти го дам. И вяравай ми, добре се справя във водна среда. За камерата ще я взема от Ицо и ще е налична и тя, на нея дори един от рекламните и клипове еточно от ветроходно плаване
          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
          www.ADV-Bulgaria.com

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X