Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нощувка в Свиленград?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нощувка в Свиленград?

Здравейте колеги,

имам нужда от нощувка за 27.04 в Свиленград (на път за голяма обиколка на Турция). Идеята е да се пренощува там и на другата сутрин мнооого рано да се пътува за Турция.

Ако можете да ми препоръчате къде може да се пренощува за 1 вечер ще съм ви много благодарен, че нещо през нета не излиза нищо свястно.
    VW Passat 2.0-16V

От: Нощувка в Свиленград?

Хотел "Дан Колов". Собственици са Галя и Искрен. В началото на града е, има собствен безплатен за клиентите паркинг, в приземният етаж има мехничка и в двора автомивка на прилични цени...Ако в нета не намерите координати пишете на лично, за да търся в хартиите. Иначе има доста хотели предлагащи нощувка на 20 лв. Внимавайте да не се настаните в един с жива музика, където от около обяд до малките часове веселят гръцките козари и почивката е невъзможна. В "Дан Колов" изкарах един месец и забележки нямам. На центъра имаше някакъв хотел на бившият Балкан турист, но не е по-добър от препоръчаният по-горе. за другите информацията ми е от колеги.

Коментар

Мерси за информацията. В нета не можах да намеря координати на посочения хотел. Ако ги намерите на хартия ще съм благодарен да ми ги пратите на лични.
      VW Passat 2.0-16V

Коментар

Гр. Свиленград Ул. "Генерал Скобелев" № 68 е адреса на Дан Колов Друга информация трябва ли?

Коментар

Мерси за бързият отговор!

За сега това е достатъчно, в момента планираме маршрута и най-вероятно може да изникнат още въпроси ...
          VW Passat 2.0-16V

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X