Скъпи колеги, моля да ме посъветвате дали в България съществува такова нещо като джипове/ проходими машини под наем, като важното е да са проходими 4х4 или с по-висок просвет, т.н. а не луксозни. Идеята ми е следната - ако мога с нормалната си кола да стигна до последното проходимо място и там да наема нещо като уазка или др , за да се придвижа последните 10-20 км. Пример - трябва ми да речем за село Кръстевич до хижа Бунтовна , където се опитах да мина с лека кола и ми се доплака на 7ия км та се върнах. Или да речем зимно време в близост до курортите за ски, т.н.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Наемане на джип - къде, как, колко ?
Свий
X
-
От: Наемане на джип - къде, как , колко ?
Може би трябва да питаш френските парашутисти дето яли кютек у Плевенско.Те били наели джип.
Що за тъп въпрос?Да отиваш където ти скимне и като стигнеш да те чака заредена и оборудвана УАЗ-ка.Все си мисля че ти трябва по-просто решение.Купи си джип. Поне аз съм направил така.МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Първоначално публикуван от offtrack Преглед на мнение... Пример - трябва ми да речем за село Кръстевич до хижа Бунтовна , където се опитах да мина с лека кола и ми се доплака на 7ия км та се върнах.LR Disco II 99 - TD5
www.lre-bulgaria.org
Коментар
-
Първоначално публикуван от offtrack Преглед на мнениеСкъпи колеги, моля да ме посъветвате дали в България съществува такова нещо като джипове/ проходими машини под наем, като важното е да са проходими 4х4 или с по-висок просвет, т.н. а не луксозни. Идеята ми е следната - ако мога с нормалната си кола да стигна до последното проходимо място и там да наема нещо като уазка или др , за да се придвижа последните 10-20 км. Пример - трябва ми да речем за село Кръстевич до хижа Бунтовна , където се опитах да мина с лека кола и ми се доплака на 7ия км та се върнах. Или да речем зимно време в близост до курортите за ски, т.н.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Много рационалноНе мисля , че трябва да дам 10 бона за нещо , което ми трябва 10 дена в годината
??
Четох подобна тема и явно има притеснения да не счупиш машината. Моя случай не е такъв, защото няма да ходя на безумни места, а просто на такива, на които не ми стигат 10-ина см просвет или има кал/сняг и трябва да мина. Да разбирам , че в нашата мила държава никой не се е сетил, но това може да си бъде и добър бизнес. Лично мене и АТВ ме устройва за някои места, но пък да се возиш сам за чудните 50 лева на час-два е друго безумие. Мен ми трябва да кача всички и да минем бързо отнякъде (включително деца и багаж).
Не знам преди месец, сега някакъв порой беше минал, а аз имам печален опит с такива пътища в Родопите, едно леко закачане и после намествам пластмаси :-( Освен това бързах, освен това бях с две малки деца.... А бе изобщо колко съм псувал не е истина.Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 09-11-12, 08:33.
Коментар
-
От: Наемане на джип - къде, как, колко ?
Джип не е проблем да се наеме, но не и от удобно за Вас място "докъдето се стига с лека кола":
Рекламните агенции дават по 200лв на ден.
Мисля , че 120-150 лв на ден е по-справедливо.Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration
Коментар
-
Първоначално публикуван от offtrackно това може да си бъде и добър бизнес.Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
От: Наемане на джип - къде, как, колко ?
Какво дават и кои са?
А иначе да хмм, скъпо ще бъде така или иначе, понеже е услуга за удобство....пък и какво да ви кажа на някой места вече само с катър ще пускат скоро като гледам законите и глобитеЗначи трябва да учим езда
Иначе бизнес да се направи е възможно, но трябва да са местни бази с хора които си живеят там и т.н. Иначе би било голямо удоволствие да има и такива услуги освен традиционните колела, атв-та и др такива. Макар да си призная, че предпочитам да походя пеш за удоволствие... Но с малки деца това е невъзможно понякога или се превръща в мъчение.
Коментар
-
Първоначално публикуван от offtrackЧетох подобна тема и явно има притеснения да не счупиш машината. Моя случай не е такъв, защото няма да ходя на безумни места, а просто на такива, на които не ми стигат 10-ина см просвет или има кал/сняг и трябва да мина. Да разбирам , че в нашата мила държава никой не се е сетил, но това може да си бъде и добър бизнес. Лично мене и АТВ ме устройва за някои места, но пък да се возиш сам за чудните 50 лева на час-два е друго безумие. Мен ми трябва да кача всички и да минем бързо отнякъде (включително деца и багаж).
По-скоро може да се направи нещо от сорта...Примерно си от София и решаваш да ходиш на х. Бунтовна.Наемаш си джип в София/а не за последните 10км./и се превозваш с него по целия маршрут...е за няколко стотин лева при използване примерно 2-3 дни,ама то пълно щастие няма.Дори версията може и да е по-луксозна,защото доколкото разбирам се касае за ходене по местенца с разбити пътища ,отколкото каране на офроуд в пълното му измерение.Така,че...това е положението.За пробег към хиляди дестинации с последни 10-15км. разбити пътища,няма как да стане само за въпросните участъци.В обратния случай обаче...май след 10-15 наемания ще ти е по-изгодно да си купиш сам джипка/и не е задължително да е 10 000лв.-има сносни варианти за целта и по 5000лв./
Поздрави!NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар