Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мугла - Триград???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мугла - Триград???

Някой минавал ли е скоро по пътя между с. Мугла и гр. Триград? Интересува ме проходим ли е за лека кола? Той по принцип е проходим, но миналата година имаше паднали мостове и трябваше да се минава през реките, за лека кола не ставаше. Та някой знае ли дали са ги възстановили?
    Technical Rescue Direct - life lies in courage
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

До: Мугла - Триград???

Не, Май месец не ставаше, липсваха мостове имаше паднали дървета - кофти работа, но сега може и някой да го е оправил

Коментар

Със сигурност НЕ!
      ------------------------------------
      тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

И моята информация е от преди седмици, макар и по-малко, но и тя е, че не са възстановени.
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

все о6те не става.но доколкото знам лятото запо4ват да го правят

Коментар

Първоначално публикуван от radoi_1 Преглед на мнение
            все о6те не става.но доколкото знам лятото запо4ват да го правят
            Във Форума не е прието да се изписва така В Нашия Форум

Коментар

Липсват 2 моста и на няколко места пътя е засипан от каменопади. Напълно непроходимо е освен за велосипеди, но и така 2-ма приятели като минаха, трябваше да си ги носат на гръб на места. А реката я газиха и имат доста екстремно видео от този момент. Почти ги е отвлякла. Има възможност от Триград през Чаирите и Чамла да се слезе към Мугла, но не знам къде точно върви този път. Май Чаво, V93, беше минавал оттам.
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                Има възможност от Триград през Чаирите и Чамла да се слезе към Мугла, но не знам къде точно върви този път. Май Чаво, V93, беше минавал оттам.
                Има възможност, разбира се. Минавахме по този път и през май и през октомври.
                Ама не бих казал, че е за лека кола. Освен това има вероятност тук - там да има паднали дървета.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Ето това е минаването от Мугла до Триград.
                  http://www.vbox7.com/play:d3d84ecd

Коментар

Първоначално публикуван от katerach Преглед на мнение
                    Ето това е минаването от Мугла до Триград.
                    http://www.vbox7.com/play:d3d84ecd
                    Кога ли е било това минаване???
                    "Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му"

Коментар

През Чаирите може да се стигне, но само с високопроходима кола или джип.Ако асфалта е непроходим просто забравете за такъв преход с лека кола.Поздрави.
                      NISSAN FOREVER
                      -----------------------------------------------------------------------------
                      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

скоро минавал ли е някои?
                        Мисла да организирам преход с АВТ - дали ще се мине
                        "Докато умните се намъдруват,лудите се налудуват"
                        "LZ1WAN"

Коментар

Март като ходих се опитах да мина но имаше бая сняг и не беше проходимо.Мисла,че все още не е проходимо.
                          "Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му"

Коментар

Първоначално публикуван от vnsh Преглед на мнение
                            скоро минавал ли е някои?
                            Мисла да организирам преход с АВТ - дали ще се мине
                            пътя от триград за мугла е един.с малки изключения може да се пресекът преки пътеки
                            но пак ще се съберат в главния път.та пътя е от триград през дяволо после в дясно
                            през чаирите/тука има преки пътеки до чаирите/,след чаирите на голямата поляна в дясно и след 7-8км. в мугла.това е пътя друг няма.за атв със сигурност ще стане.от голямата поляна вместо в дясно може и направо по стръмното изкачване и после стръмно надолу.това е по-прекия път.по този път никъде няма асфалт/само след триград малко/.няма и мостове/може би до чаирите да има няколко защото пътя пресича май реката/.но пътя който е асфалт няма общо с триград ,а с гьоврен.преди гьоврен си е пътя за мугла и там моста го няма,но с атв може да се мине ако водата е по-малко/юли,август/.само че аз препоръчвам за атв да се мине по моя маршрут.от гьоврен нагоре за чамла.слуд чамла се стига голямата поляна и оттам вече е ясно.
                            района е супер готин.спира се при апачината само ако имаш агне.

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
                              Някой минавал ли е скоро по пътя между с. Мугла и гр. Триград? Интересува ме проходим ли е за лека кола? Той по принцип е проходим, но миналата година имаше паднали мостове и трябваше да се минава през реките, за лека кола не ставаше. Та някой знае ли дали са ги възстановили?
                              С лека кола???? ЪПСУРТ!!!!
                              Бях там по празниците, стигнах до реката и се върнах, защото се беше сринал брега на брода на р.Чаирска и не ми се носеха пол'вин кубик камъни за да я запълня. Имам предвид брода който е на 2км. от Чаирските езера. До там мостовете си бяха здрави, а от разклона на пътя(преди Дяволското гърло в ляво, има една беседка) е около десетина км.. Питах момчетата, които стопанисват пещерата и обикалят с мотори, за пътя към Мугла. Казаха, че е проходим за по-височък джип, няма паднали дървета, но има големи камъни.
                              Аз се отказах от прехода защото Рейджъра беше на по-малко 1500км. и не исках да го мъча много, неразработен. Въпреки това го чукнах леко отдолу на спускането към брода, на една гърбица пред която имаше локва с коловози. Иначе пътя до разклона за Мугла преди брода е утъпкан каманак. Има няколко места обаче през които няма да минеш с лека кола, защото ще се накантариш. Разбира се всичко е условно, защото ако подлагаш камъни и дръве на критичните места, можеш да минеш и с лека кола. Аз лично бих го направил, но с Москвич, или ЗАЗ и двама сиганина, за хамалогията. Всичко друго, ще трябва да си го прежалил!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X