Знаете ли някъде в Рила да има интересни места до които се върви по черен път и има някакви забутани, малко известни махали, вили или къщи? (Каквито има в Родопите например)
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Интересни off-road места в Рила
Свий
X
-
До: Интересни off-road места в Рила
Рила е доста по-сурова от Родопите.
Самия климат не позволява да има такива села.
6 месеца е поне зимата тука.(така беше до преди 2години).
При нас поне не можеш да намериш такива махали.
-
Първоначално публикуван от markan Преглед на мнениеРила е доста по-сурова от Родопите.
Самия климат не позволява да има такива села.
6 месеца е поне зимата тука.(така беше до преди 2години).
При нас поне не можеш да намериш такива махали.
1. Семково - на 1600 м
2. Вилна зона Нехтеница, на север от Трещеник - мисля че е на около 2000 м - не съм ходил, само съм чел по форумите
Предполагам че има и много други подобни!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Десислав Преглед на мнениеА до рилските езера и Мусала дали има черни пътища от към югоисточната им страна?
И през Зелени рид(ходил съм от там с мотор) до х.И.Вазов ама за АТВ май е мазохизъм.
А през Калин пък за АТВ е скука голема(според мене).
До Калин е бетон и от там до хижата има 1-2км. екстрим .Така си мисля.
От там до Раздела може да се стигне но до езерата мисля че трябва първо да хвърлите АТВ-тата и после да слезете по пътеката.
Ако ти е интересно мога да пусна нЕкоя снимка от минаването ми през Зелени рид до И.Вазов с мотор.
А хубавото е че от х.И.Вазов може да се слезе до Р.Манастир ама с мотор.
Мисля че за АТВ е ГАДНО
Ама пък не сАм карал АТВ.Знам ли.
А за в.Мусала през Заврачица та до в.Манчо.По нататък май не става с нищо с двигател освен самолет.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнениеДо Рилските има откъде ти душа сака, ма до Мусала само с кракомобила..
Е па я знам само един пАт за джип и мотор за до езерата.
От х.Пионерска нагоре.(е в радиус около хижата има 2-3пътя ама по-горе се събират).
Ако има друг или е много таен и го не знам или ги качват на части и горе ги сглобяват..
Коментар
-
Първоначално публикуван от markan Преглед на мнениеОпаааа...... Чекай бе оооо.....
Е па я знам само един пАт за джип и мотор за до езерата.
От х.Пионерска нагоре.(е в радиус около хижата има 2-3пътя ама по-горе се събират).
Ако има друг или е много таен и го не знам или ги качват на части и горе ги сглобяват..
) .А през Пионерска до 5-тото и толкоз. Макар че, ся ке се изненадам много, ако некой ми каже, че се е катерил и към 6-то с маторя
RB Patrol Team
Коментар
-
Първоначално публикуван от markan Преглед на мнениеАко ти е интересно мога да пусна нЕкоя снимка от минаването ми през Зелени рид до И.Вазов с мотор.
Коментар
-
Първоначално публикуван от markan Преглед на мнениеПо повод качването на Мусала от към ЮГ ето ви една снимка пък вие си преценявайте и мислете как ще стане
)
Може да стане само с МНОГО смел Водач и МНОГО дълго въже на лебедката
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар