Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да помогнем на турист да поразгледа...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Да помогнем на турист да поразгледа...

Приятели, днес ми писа познат от руски форум (terranoirk.ru). В момента са в Поморие. Иска да се поразмърда из района и да поразгледа, а на мен, срам не срам, точно източна България не ми е от силните места. И писмения и говорим руски също не ми е силата. Иначе чета и почти всичко разбирам.

Ето и писмото:
    а что в Болгарии посмотреть?
    в Варне были, Нессебре были, аквапарк Сълчнев бряг были.
    Сегодня скатались в Бургас, погуляли. сейчас в Поморие погода не пляжная.
    по самой стране с транспортом напряг. Болгария сразу навевает имя Ванга, в музей бы скататься. да не доехать из Помория туда, мы то самолетом...
    Та, дайте да помогнем на човека да остане със един хубав спомен от България. Сигурен съм че има много какво да се види из района. Ровичках се из сайтове, уж преведени на руски, но информацията е предимно на български а руската - доста оскъдна. Предполагаемо иде реч за радиус около 150км около Поморие, ако съдим по това къде до сега са били. На 13-и си летят обратно.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

От: Да помогнем на турист да поразгледа...

http://www.infobg.ru/100_travel.htm

http://artex.com.ua/bolgarija/turist...y:15-1173-0-2/

И вот ето:
    Bблизи популярного курорта Болгарии затопят самолет. Как сообщает Travel.ru, cтарый правительственный самолет Ту-154, на котором когда-то летал генеральный секретарь ЦК Болгарской компартии Тодор Живков, станет туристической достопримечательностью Варны.

Представители городской администрации рассказали, что самолет будет затоплен в трех километрах от берега, напротив пляжа курорта Святые Константин и Елена, на глубине 20 метров. Для соблюдения мер безопасности, навигация в радиусе 500 метров от места затопления самолета будет запрещена. Торжественное открытие новой достопримечательности состоится в ближайшие выходные во время Дней моря в Варне - праздника, посвященного началу туристического сезона.

Но може би догодина
    Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
    Dacia Duster 4WD

Коментар

Спарки у этого козла не с транспортом напряг, а с головой. И с имперскими понтами. Пусть берет рентакар, и песдует на нем хоть в В.Търново хоть в Рупите...... А пешком в Поморье хрен там что найдешь. Потому как нет ничего....

Между другото - нарочно не отговорих вчера вечерта, като я видях темата..... Щеше да е още по-интересен отговора.....
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Това с колата под наем му го казах още преди да пиша темата. Казах му и на юг ако иска да мръдне, до Ропотамо примерно и т.н.

Сега пък щял да идва до София с автобус, и от там до Петрич - Рупите.

Май вЕрно не знае баш какво иска.

Заключвайте, трийте, или там каквото.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          автобус, и от там до Петрич - Рупите.

Да бе, и първоначалната идея беше: Що да не се намери някой балък да ни закара с колата до Рупите, и после да ни върне.... Колко му е има-нема 500 км в едната посока.....

Колкото повече работя със сънародниците - толкова повече искам да набия някой от тях.....
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение

Да бе, и първоначалната идея беше...
            Те това няма как да се случи, но така или иначе не мисля че имаше опит в тая посока.

Ама, в крайна сметка ти си ги знаеш повече все пак.

Коментар

Тъй. Опитвали за вземат кола под наем и в договора пишело че при инцидент, независимо по чия вина, имало плащания и прочие. Разправя че догодина направо ще дойде с кола, за да може да си се разхожда на воля.

Злой, дали пък не припали преждевременно.

Коментар

Не съм. Повярвай ми......

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                  Не съм. Повярвай ми......
                  Нямам причина да не ти вярвам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X