Някой карал ли е по течението на няоя от по-големите реки в западна / централна стара планина. Интересува ме има ли средно хубав черен път който дълго да следва течението (с отклонения до няколко км.естествено)
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Черни вит, Бели вит, Черни осъм
Свий
X
-
Черни вит, Бели вит, Черни осъм
Technical Rescue Direct - life lies in courage
http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660Тагове: Няма
-
Re: Черни вит, Бели вит, Черни осъм
Аз мога да ти кажа за Черни Осъм. Път има ама е затворен с бариера защото е вододайна зона. Бариерата е няколко километра след село Черни Осъм. Там свършва и асвалта. Аз съм се разхождал пеша доста там. Според мен може да се измисли начин да се заобиколи бариерата ама после и глобата е солена. Мен много ми се ходи в този район с джипка. Там съм обикалял много с колело и пеша и е страхтона красота. Пътя след бариерата е макадам и стина доста далече по реката. От него има доста отклонения.Основно се ползва от камиони за дърва. А между другото има път и до хижа Амбарица (за Джугани) която е доста на високо. От хижата може да се излезе и на централното било с джипка по мои спомени! И все пак това всичкото е РЕЗЕРВАТ!Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
Drag Grand Canyon Daily
Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
LZ1JYM
-
Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнениеЗдравейте,
Аз вчера са запътих на там но на бариерата ме спряха(СОТ охрана) и не можах да мина
Обаче на връщане на там се бе запътила една цистерна - та знае ли се за кого само е затворено.
ПоздравиSubaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
Drag Grand Canyon Daily
LZ1JYM
Коментар
-
Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнениеВчера бях там отново и няма как да заобиколиш бариерата ми се струва) има едни реки в ляво и едни висини в дясно ако се не лъжа
ПоздравиSubaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
Drag Grand Canyon Daily
LZ1JYM
Коментар
-
До: Черни вит, Бели вит, Черни осъм
От Черни Вит няколко стари снимки и там видях най големите култивирани малини.http://picasaweb.google.bg/stoianovv...NuZpOb5muPnIg# На горе по течението на реката след Дивчовото има малка ВЕЦ.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар