Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Черни вит, Бели вит, Черни осъм

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Черни вит, Бели вит, Черни осъм

Някой карал ли е по течението на няоя от по-големите реки в западна / централна стара планина. Интересува ме има ли средно хубав черен път който дълго да следва течението (с отклонения до няколко км.естествено)
    Technical Rescue Direct - life lies in courage
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Re: Черни вит, Бели вит, Черни осъм

Аз мога да ти кажа за Черни Осъм. Път има ама е затворен с бариера защото е вододайна зона. Бариерата е няколко километра след село Черни Осъм. Там свършва и асвалта. Аз съм се разхождал пеша доста там. Според мен може да се измисли начин да се заобиколи бариерата ама после и глобата е солена. Мен много ми се ходи в този район с джипка. Там съм обикалял много с колело и пеша и е страхтона красота. Пътя след бариерата е макадам и стина доста далече по реката. От него има доста отклонения.Основно се ползва от камиони за дърва. А между другото има път и до хижа Амбарица (за Джугани) която е доста на високо. От хижата може да се излезе и на централното било с джипка по мои спомени! И все пак това всичкото е РЕЗЕРВАТ!
    Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
    Drag Grand Canyon Daily
    Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
    LZ1JYM

Коментар

Здравейте,

Аз вчера са запътих на там но на бариерата ме спряха(СОТ охрана) и не можах да мина

Обаче на връщане на там се бе запътила една цистерна - та знае ли се за кого само е затворено.

Поздрави
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
        Здравейте,

Аз вчера са запътих на там но на бариерата ме спряха(СОТ охрана) и не можах да мина

Обаче на връщане на там се бе запътила една цистерна - та знае ли се за кого само е затворено.

Поздрави
        За някой хора това да минат по този път е свързано с тяхната работа. Ако ти имаш такава там отиваш в общината и поискваш разрешително! Ако ли не сам си намираш път който не е във вододайна зона или заобилакляш бариерата и виждаш какво ще се случи!
        Drag Grand Canyon Daily
        LZ1JYM

Коментар

Вчера бях там отново и няма как да заобиколиш бариерата ми се струва ) има едни реки в ляво и едни висини в дясно ако се не лъжа

Поздрави
          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
            Вчера бях там отново и няма как да заобиколиш бариерата ми се струва ) има едни реки в ляво и едни висини в дясно ако се не лъжа

Поздрави
            Никой не е казал че е лесно. Нали за това е офроуд! А и аз нямах предвид да заобиколиш къщичката на бариерата, а да заобиколиш района и да излезеш по навътре в планината.
            Drag Grand Canyon Daily
            LZ1JYM

Коментар

До: Черни вит, Бели вит, Черни осъм

От Черни Вит няколко стари снимки и там видях най големите култивирани малини.http://picasaweb.google.bg/stoianovv...NuZpOb5muPnIg# На горе по течението на реката след Дивчовото има малка ВЕЦ.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X