Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте хотел за 8 декември!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Препоръчайте хотел за 8 декември!

Имам, оказа се, сложната задача да намеря хотел за празнуване на първия ни студенски празник на 8 декември. Проверих много и най-различни оферти, но харесвайки си някой хотел и проучвайки го за всеки намерих лоши отзиви в интернет. Моля ви, да ми препоръчате някой хотел в Банско. Последно групата се спря на Флоримонт, но сега чета пак лоши неща за там.
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

От: Препоръчайте хотел за 8 декември!

Цвети за Флоримон, фирмата която го стопанисва и собственика и мога да ти кажа много неща, и то само лоши. Ние миналата Нова година бяхме в хотел Пирин, стар, не много луксозен, но с добра кухня и басейн. На вас какво повече ви трябва освен тихо място за спане, и без това ще купонясвата в Хепи енд-а( най-голямата и хубава дискотека в Банско). Друго добро място, за което съм чувал е Св. ИВАН Рилски или Лион. Бил съм в Лион в Боровец и ако организацята и в този в Банско е подобна, значи е отличтно място( от една верига и на един собственик са).
    ПП и откакто стана студентка, нещо ни позабрави тука, само купони са ти в главата.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Спряхме се на Флоримонт, заради снимките в интернет, офертата е прилична, а и има Най-клуб(дискотека). Аз в Банско никога не съм ходила за повече от ден, не ми допадат зимните курорти. Нямам наблюдения върху хотелите. Погледнах ЛИОН утре ще питам как са нещата там. За Флоримонт прочетох много противоречиви мнения в интернет. Тази дискотека Хепи енд къде се намира, близо до кои хотели е?

п.п.Сега гледам хотел ЛИОН в Банско изглежда добре. Офертата също е добре. Някой ходил ли е точно в този хотел в Банско да каже? Май ще вземем да се откажем от Флоримонт, ако не се намери някой да каже 1 добра дума..
      A2 (+)

Коментар

А в хотел Лъки някой ходил ли е? Какво е мнението за там?
        A2 (+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X