Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шофьорски курсове-проблем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Шофьорски курсове-проблем

Здравейте!В момента карам шофьорски курсове.Теорията я минах успешно и сега карам кормуването.Школата се казва Idrive.С първият инструктор карахме максимум 1 път седмично-по-често не можело заради другите курсисти.Той беше прекрасен инструктур,но тъй като времето ме притиска (започвам училище),смених инструктура с друг.Но той каза,че при него щяло да бъде същото.Въпроса ми е има ли хора във форума,които да кормуват в тази фирма и по колко пъти седмично кормуват?

От: Шофьорски курсове-проблем

Отвратително! Idrive принципно са ми в главата, като голяма и солидна фирма. Предполагаемо е да имат много курсисти, но това означава ли, че като имат "прекалено много" може и 1 път в месеца да караш???! Изключително малко е един път в седмицата. Аз съм карал по 3-4 пъти в седмицата и наиста, тези "истински" седмици те научават най-много. Карал си привечер, на другата сутрин пак и всичко става вече механично.
    То хем да не говориш с управата, че имат и вариант да се правят на "велики", хем така не трябва да бъде. Прецени сам. Аз казах на инструктора, че искам да имам книжна до еди коя си дата. До тогава искам, да съм минал ПОНЕ курмуването пред ДАИ. Същевременно и се придържахме към това. Успех и дано всичко е наред.

Коментар

От: Шофьорски курсове-проблем

Абе Бате Весо си беше пич отвсякъде! Колкото и да се ебаваме... добър инструктор беше Викс.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X