Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"

Уважаеми колеги,

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Мъчно ми е ама трябва да си продам къщето!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мъчно ми е ама трябва да си продам къщето!!!

Представям ви основно реновираната си къща, находяща се в село Рашково, на 20км от Ботевград и 85км от София. Пътят до селото е нов, ремонтиран е преди две години и се поддържа през зимата. Улично осветление в цялото село. Къщата е на два етажа. РЗП на първи етаж е 60кв.м., разпределени като: коридор, кухня, трапезария, спалня, баня с тоалет. Вторият етаж е с РЗП 45кв.м. и се състои от коридор и две просторни спални. Къщата е с изключително здрави каменни основи, с нов покрив, газифицирана, сменени ВиК и ел. инсталация, нова PVC дограма. Продава се напълно обзаведена и оборудвана, както е на снимките. Дворът е 380кв.м. Изградена е нова ограда с портал за голям автомобил и наличие на парко тела. Дворът е красиво озеленен, с възможност за почивка под орехова сянка, а също така има и плодна круша. Решен е на две площадки, като по-голямата е с възможност за изграждане на дървена беседка и предразполага за забавления с приятели или волна детска игра. По-малката е предвидена за басейн. Има изградена и нова отделна постройка с всички градински инструменти, мобилно барбекю, косачка аератор, пръскачка и др., които също влизат в цената. Имотът е подходящ, както за ваканционен, с цел за отдих през уикендите, така и за целогодишно живеене. Село Рашково е известно с изключително чистия си въздух и красива природа. Ако желанието Ви е да избягате от забързаното ежедневие и градския шум, но в същото време да са налични всички комуникации и удобства, то това може да е Вашият нов дом! Офертата е само за частни лица! Моля брокери да не ми звънят!
    Така.....това го копирах от обявата, където сме я пуснали че не ми се пише много. Основната причина за продажбата е че дъщеря ми категорично отказва да дойде там, има си друг живот!!! Ходим само ние със съпругата ми събота неделя и осъзнаваме че седим сами....За сега имаме силите да поддържаме ама до кога! Тя шета, аз кося, оправим двора и си тръгнем други да се радват на гледката....А плановете ни бяха грандиозни, събиране на фамилията, внуче да щапурка, колко места знам там дето да го водя...ама...още го няма...
    И жената започна да мърмори "в София чистя, пера, готвя, на село чистя, пера, готвя, ай...". Разбрах я, малко трудно. Щото и дядо и баба и леля и баща ми лежат в гробището на селото...
    Къщата е гредоред. Не ме притесни още 2013 когато я купихме, не ме притеснява и сега. Септична яма, ама като знам колко дупета са акали в нея като нова е.
    Къщата е обявена в агенция, ОЛХ и АлоБг на цена 106000 евро.Реално и търся 200000лв. Това цена за тук без брокер. Аз се наемам да изкарам документите, нужни за продажба от моя страна, демек работата на брокера.
    0888854582 Веско.
    Последно редактирано от traun; 06-07-24, 07:25.
    Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
    0888854582
    Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
    Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Страхотна къща, личи, че е правено всички с много сърце и душа, успех и дано скоро това бижу си намери нов добър стопанин като теб!
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
      Страхотна къща, личи, че е правено всички с много сърце и душа, успех и дано скоро това бижу си намери нов добър стопанин като теб!
      БЛАГОДАРЯ.....
      0888854582

Коментар

Не знам, не би трябвало да давам акъли.
        Ако не са ви притрябвали тези пари, просто си я ползвайте, пък след вас, кавото ще да бъде.

Коментар

Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнение
          Ако не са ви притрябвали тези пари, просто си я ползвайте, пък след вас, кавото ще да бъде.
          И обратното мнение-щом не се оценява, продавайте на каквато и да е цена, и всички останали пари,които имате, инвестирайте в това, да прекарате остатъка от живота като за последно. Явно наследниците не заслужават...
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнение
            Те парите не ни трябват, ще ги вложим отново в имот....Съпругата е решила във Велинград да търсим апартаментче, гледа че имало и в хотели се продават...Обаче нали семейството е важно!!! Дъщерята се въодушеви за Велинград, да се събираме там! Щото от пъпа на София реши че ще живее в Пазарджик и тъй вече осем години...Не ще да се връща в София. Там се уреди /уредих я/ работа си намери, стара пушка стана и там и е добре. Със зетя се разбират идеално ама пусто Рашково им е далече за уикенд. Ние и да я поддържаме, до кога и за какво!?!? То малко искрено и лично стана, съжалявам, ама няма къде другаде да напиша тия редове....
            0888854582

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение

И обратното мнение-щом не се оценява, продавайте на каквато и да е цена, и всички останали пари,които имате, инвестирайте в това, да прекарате остатъка от живота като за последно. Явно наследниците не заслужават...
              Не,не..Добро си ми е детето ама неговият вятър не е моя....Пак добре че е в България че иначе само по вайбър не си е работа...А и след много бурни млади години сега е дъщерята, която винаги съм искал. Та явно ще е Велинград /евентуално/ щото там било полезно за мен, алергии разни леееки астми и жената е решила да поеме нещата в свой ръце.....Оффф спирам...
              0888854582

Коментар

Първоначално публикуван от traun Преглед на мнение

Не,не..Добро си ми е детето ама неговият вятър не е моя....Пак добре че е в България че иначе само по вайбър не си е работа...А и след много бурни млади години сега е дъщерята, която винаги съм искал. Та явно ще е Велинград /евентуално/ щото там било полезно за мен, алергии разни леееки астми и жената е решила да поеме нещата в свой ръце.....Оффф спирам...
                Ти си знаеш...Но щом не е нейното, след теб и жена ти (желая ви дълги години ) така и така ще го продаде на безценица...Иначе за вайбъра си безкрайно прав ! Моята е в Париж и знам за какво говориш...Да сте живи и здрави всички !
                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Не заменяй къща за апартамент , лично мнение. След къща никога не бих се заврял в апартамент без двор.
                  Фиат Купе
                  Опел Фронтера В
                  Мицубиши Паджеро Пинин

Коментар

Първоначално публикуван от novatech Преглед на мнение
                    Не заменяй къща за апартамент , лично мнение. След къща никога не бих се заврял в апартамент без двор.
                    До преди един месец мислех твърдо като теб, вЕрвай!!! Ама живота променя гледната ти точка. Кел файда че ще седим на двора сами и ще говорим с щерка, зет, сватя /свестна е/ по телефон вместо да се събираме.... А и живот и здраве внуче да дойде до де порастне и примерно прояви интерес към къщата мен сигурно вече ще ми е все тая...Имот, който да ми е в тежест колкото и да го обичам не ми е нужен...И благодаря на всички за мненията.
                    0888854582

Коментар

Децата рано или късно си хващат по своя път и никак не ги вълнува къде оставаме ние . След време ще съжаляваш че си продал къща да я замениш за апартамент . През целия си живот 54 години нито един ден не съм замръквал в апартамент. Няма база за сравнение . Сестра ми опита и след 20 години пак се върна в къщата . Апартамент в хотел поне аз не съм видял без сериозни месечни такси за неща които в повечето случаи не ползваш като фитнес ; басейн и тнт .
                      Последно редактирано от sek.1; 08-07-24, 06:29.
                      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Не четете а давате съвети .
                        Човека си живее в апаетамент . Къщат е като "вила" където иска да си прави родовите среши викендите .
                        На мен лично ми харесва много и бих купил , ако ми жеше по-близо , което е и един от проблемите на собственика
                        Аз ако бях в подобна ситуация бих я пуснал , като къща за гости и бих ипотекирал къщата и новия имот във Велинград
                        Успех с плановете
                        Не се подавай на отчаянието
                        Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                        За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
                          Не четете а давате съвети .
                          Човека си живее в апаетамент . Къщат е като "вила" където иска да си прави родовите среши викендите .
                          На мен лично ми харесва много и бих купил , ако ми жеше по-близо , което е и един от проблемите на собственика
                          Аз ако бях в подобна ситуация бих я пуснал , като къща за гости и бих ипотекирал къщата и новия имот във Велинград
                          Успех с плановете
                          Не се подавай на отчаянието
                          +1 за отдаване под наем.

Коментар

Тоя имот ще остане за дъщерята под формата на тегло. Нито ще иска да я продаде, нито ще може да я поддържа. И само ще се ядосва с нея. Имам ги тамън 2 такива драми. Майната му.
                            Продавай, живейте си живота колкото можете по-дълго и се радвай на внуците.

Щом си в състояние да се радваш на внуците, всеки ден ти е бонус и стига си го пропилявал. Малко са тия късметлии

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
                              Тоя имот ще остане за дъщерята под формата на тегло. Нито ще иска да я продаде, нито ще може да я поддържа. И само ще се ядосва с нея. Имам ги тамън 2 такива драми. Майната му.
                              Продавай, живейте си живота колкото можете по-дълго и се радвай на внуците.

Щом си в състояние да се радваш на внуците, всеки ден ти е бонус и стига си го пропилявал. Малко са тия късметлии
                              Баш така!!!! За жалост внучето още го планират....как звучи само басси....За гости тая къща не става щото няма как да се хигиенизира след всяко посещение а и хора всякакви. Ся за едното косене трябва поне през седмица да се ходи!!! Е, вярно с комшията се наквасим /имаме каубойска вратичка на общата ограда/ ама басси социалният контакт. Аз съм активно работещ, е ся на 31,07,2024 прая 55 и още 10 до пенЦия...Абе....продаваме, търсим по Велинград и те така. А иначе апарт в хотел има годишна такса 10-12 евра на квадрат. Сметах /без кръчмаря за ся/ че за 35 дни в годината отдаване на туристи тая такса се избива. Та ще борим живота пак....
                              0888854582

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X