Представям ви основно реновираната си къща, находяща се в село Рашково, на 20км от Ботевград и 85км от София. Пътят до селото е нов, ремонтиран е преди две години и се поддържа през зимата. Улично осветление в цялото село. Къщата е на два етажа. РЗП на първи етаж е 60кв.м., разпределени като: коридор, кухня, трапезария, спалня, баня с тоалет. Вторият етаж е с РЗП 45кв.м. и се състои от коридор и две просторни спални. Къщата е с изключително здрави каменни основи, с нов покрив, газифицирана, сменени ВиК и ел. инсталация, нова PVC дограма. Продава се напълно обзаведена и оборудвана, както е на снимките. Дворът е 380кв.м. Изградена е нова ограда с портал за голям автомобил и наличие на парко тела. Дворът е красиво озеленен, с възможност за почивка под орехова сянка, а също така има и плодна круша. Решен е на две площадки, като по-голямата е с възможност за изграждане на дървена беседка и предразполага за забавления с приятели или волна детска игра. По-малката е предвидена за басейн. Има изградена и нова отделна постройка с всички градински инструменти, мобилно барбекю, косачка аератор, пръскачка и др., които също влизат в цената. Имотът е подходящ, както за ваканционен, с цел за отдих през уикендите, така и за целогодишно живеене. Село Рашково е известно с изключително чистия си въздух и красива природа. Ако желанието Ви е да избягате от забързаното ежедневие и градския шум, но в същото време да са налични всички комуникации и удобства, то това може да е Вашият нов дом! Офертата е само за частни лица! Моля брокери да не ми звънят!
Така.....това го копирах от обявата, където сме я пуснали че не ми се пише много. Основната причина за продажбата е че дъщеря ми категорично отказва да дойде там, има си друг живот!!! Ходим само ние със съпругата ми събота неделя и осъзнаваме че седим сами....За сега имаме силите да поддържаме ама до кога! Тя шета, аз кося, оправим двора и си тръгнем други да се радват на гледката....А плановете ни бяха грандиозни, събиране на фамилията, внуче да щапурка, колко места знам там дето да го водя...ама...още го няма...
И жената започна да мърмори "в София чистя, пера, готвя, на село чистя, пера, готвя, ай...". Разбрах я, малко трудно. Щото и дядо и баба и леля и баща ми лежат в гробището на селото...
Къщата е гредоред. Не ме притесни още 2013 когато я купихме, не ме притеснява и сега. Септична яма, ама като знам колко дупета са акали в нея като нова е.
Къщата е обявена в агенция, ОЛХ и АлоБг на цена 106000 евро.Реално и търся 200000лв. Това цена за тук без брокер. Аз се наемам да изкарам документите, нужни за продажба от моя страна, демек работата на брокера.
0888854582 Веско.
Така.....това го копирах от обявата, където сме я пуснали че не ми се пише много. Основната причина за продажбата е че дъщеря ми категорично отказва да дойде там, има си друг живот!!! Ходим само ние със съпругата ми събота неделя и осъзнаваме че седим сами....За сега имаме силите да поддържаме ама до кога! Тя шета, аз кося, оправим двора и си тръгнем други да се радват на гледката....А плановете ни бяха грандиозни, събиране на фамилията, внуче да щапурка, колко места знам там дето да го водя...ама...още го няма...
И жената започна да мърмори "в София чистя, пера, готвя, на село чистя, пера, готвя, ай...". Разбрах я, малко трудно. Щото и дядо и баба и леля и баща ми лежат в гробището на селото...
Къщата е гредоред. Не ме притесни още 2013 когато я купихме, не ме притеснява и сега. Септична яма, ама като знам колко дупета са акали в нея като нова е.
Къщата е обявена в агенция, ОЛХ и АлоБг на цена 106000 евро.Реално и търся 200000лв. Това цена за тук без брокер. Аз се наемам да изкарам документите, нужни за продажба от моя страна, демек работата на брокера.
0888854582 Веско.
Коментар