Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"



Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Продавам Фолксваген Пасат 1,9 ТДИ 4х4 Хайлайн

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Продавам Фолксваген Пасат 1,9 ТДИ 4х4 Хайлайн

    Здравейте, продавам верния пасат поради настъпило пълнолетие. Колата е при мен от юни 2012 г. Първата регистрация е от 2002 г. В момента километража показва 234 500 километра, които за мен са реални, защото го взех на 138 000 и свалихме доста оригинални части. Автомобилът е поддържан безупречно, ползван е само за семейни нужди. Твърдя че е технически изправен, последно миналата година септември месец е сменен ангренажния комплект и двигателното масло с всички филтри, има редовно водена сервизна книжка тук от сервиз СНТ Моторс в Пловдив.
    Колата се намира в Пловдив, може да се види всеки ден с предварителна уговорка.
    Има винетка до края на февруари 2021 г. ГО и ГТП до края на настоящия месец. Платен местен данък в община Пловдив.
    Автомобилът е със забележки по външния вид - одраскано, ожулено, точици от камъчета, натиснато, нормални според мен за годините си.
    В цената влизат комплект нови филтри за предстоящата смяна на маслото на двигателя.
    Мога да предложа и комплект стоманени джанти със зимни гуми (на снимките) срещу доплащане. В момента е с миналогодишни 225/45/17 на оригинални лети джанти

    Цена 4100 лева.
    тел. за връзка 0885479944 - Михаил
    Не бързай ако искаш да стигнеш
    __________________________________
    Discovery II TD5 10P

  • #2
    AVF ли е кода на двигателя?Надлъжен със система Торсен и 6 скорости?
    Видях ти снимките в нета от обявата и направих малко проучване за модела.Търся си пасат що то...
    Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
    ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

    Коментар


    • #3
      Отговорът е ясен - всички 1,9 с 4х4 от тоя модел са AVF(той е само надлъжен), с Торсен, и винаги с шест скорости.
      Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

      Коментар


      • #4
        Да AVF помпа - дюза, 130 к.с., 300 Нм, шест скорости, реално пет нормални, защото първата е доста „бавна“. Съединител не съм сменял, за момента се държи нормално. По двигателя са сменени само ЕГР клапана (може да се затапи) и разните ремъци, ролки и водна помпа. Всичко останало е оригинално. Доста добър двигател според мен, пробвах новите CR, но го няма това яко дърпане на помпа - дюзата, някак си са по - културни и екологични, естествено.
        Не бързай ако искаш да стигнеш
        __________________________________
        Discovery II TD5 10P

        Коментар


        • #5
          Вече с подновена ГО до края на юни 2021 г. платена напълно и преминат ГТП. Бъдещият собственик няма да дава пари за тях.
          Цената става 4300 лв.
          Не бързай ако искаш да стигнеш
          __________________________________
          Discovery II TD5 10P

          Коментар


          • #6
            Платих една по - нова и по - екологична кола и тази от другата седмица ще стане излишна.
            Ако някой се чуди дали да я купи защото му е висока цената - да пише тук или да се обади. Цента подлежи на коментар, бих се радвал ако комбито отиде при някой от този форум. В други форуми не е обявена.
            Не бързай ако искаш да стигнеш
            __________________________________
            Discovery II TD5 10P

            Коментар


            • #7
              Връщам старата цена от 4100 лв. Много се надявах това добро комби с истинско двойно предаване да бъде оценено тук, но очевидно кризата си казва своето.
              Няма да досаждам повече, ако някой има интерес и има предложение за цена, която е готов да плати - да се обади по телефона.
              Не бързай ако искаш да стигнеш
              __________________________________
              Discovery II TD5 10P

              Коментар


              • #8
                нова цена 3900 лв.
                Не бързай ако искаш да стигнеш
                __________________________________
                Discovery II TD5 10P

                Коментар


                • #9
                  Само за информация, че ми стана любопитно по борд комп това колко харчи?
                  "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

                  Коментар


                  • #10
                    На извънградско съм успявал да го сваля до 5,8 - 5,9, в града лятото и зимата е м/у 8,3 - 9. Средно борда показва 6,4 - 7, колата е малко по - тежка от комбито само с предно предаване, отделно както писах по - нагоре скоростната кутия е с различни предавателни числа и това се отразява на разхода.
                    Не бързай ако искаш да стигнеш
                    __________________________________
                    Discovery II TD5 10P

                    Коментар


                    • #11
                      Автомобилът днес се продаде.
                      Темата е за ключ.
                      Не бързай ако искаш да стигнеш
                      __________________________________
                      Discovery II TD5 10P

                      Коментар

                      Активност за темата

                      Свий

                      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                      Зареждам...
                      X