Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"



Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Тойота Авенсис лифтбек 1998г. 2,0 газов инжекцион

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Продавам: Тойота Авенсис лифтбек 1998г. 2,0 газов инжекцион

    Поради закупуване на по-нов автомобил пускам за продажба вярната си Тойота Авенсис лифтбек 1998г..
    Двигател 2.0 3S-FE 128к.с., газов инжекцион с дюзи Баракуда, бутилка събираща 30л. на мястото на резервната гума(има гума тип патерица за резервна в багажника). Отлична работа на газ, до около 2000 оборота върви повече на газ, над 3500 оборота повече на бензин, но за да усетите разлика трябва да сте карали колата повече и да я познавате. Колата е Евро 4 по талон!

    Екстри: Климатроник(работещ), 4бр. ел.стъкла, подгрев на огледала и долната част(чистачките) на предния прозорец, халогенни фарове, централно заключване, парктроник и други стандартни екстри.
    219 500км. по километраж. Разход 8-10л./100км. извънградско, обикновено 8,5-9л., но ми тежи крака и при друг може би ще гори по-малко.
    Колата е в добро техническо състояние и ще изредя по-сериозните забележки по-надолу. Тази година освен десетина пъти Козлодуй-Шумен и Козлодуй-София с нея съм обиколил половин Македония, 2 ходения до Сърбия и 1 до Гърция. На колата съм разчитал да е сигурно, че няма да ме остави на път и не съм правил компромиси с поддръжката. Амортисьорите и съединителя са 25 000км.. Сменил съм и доста други по-дребни неща. Карам я с 5/40 масло и не го пипа(освен от течове).
    Важно: предишния собственик е имал блъсната фейслифтова за части и е сменил 5-те врати, задния мост(заради дисковите спирачки) и волана, вратите са пребоядисвани и на места по ъглите на дръжките има леко паднала боя.
    Забележки:
    Козметични - надрано с ключ от едната страна(снимка), подпухнало на задна лява вежда(снимка)(други ръжди общо взето няма), пукнатини на таблото в предната част под прозореца(снимка), други по-дребни ожулвания по брони и купе. Бравите на вратите са леко зле и вратите не се затварят като хладилник, но не искат и блъскане.
    Технически - пак сълзи масло от капака на клапаните и като я паркирам оставя няколко капки по асфалта. Има леко сълзене от капачката на термостата(защото съм голям майстор и сложих старата скъсана гарнитура) като почти не губи антифриз и за това ме мързи да я оправям. Не работи пръскалката на задния прозорез, задната чистачка работи леко зле, купих я с неработеща и я сменях, но новата също не е стока. Принципно има миене на фаровете, но ги няма самите пръскалки.

    Продавам я с 2 комплекта добри гуми на джанти.


    Намира се в Колодуй, тези дни имам ходене до Враца, след средата на месеца вероятно ще е вече в Шумен.
    Цена: 3000лв. тел. 0894 768 666
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image00012.jpg
Прегледи:1267
Размер:231.8 КБ
ID:6523686Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image00013.jpg
Прегледи:1006
Размер:237.2 КБ
ID:6523687
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image00011.jpg
Прегледи:1026
Размер:188.7 КБ
ID:6523688
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image00008.jpg
Прегледи:983
Размер:207.6 КБ
ID:6523689Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image00006.jpg
Прегледи:991
Размер:189.7 КБ
ID:6523690
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image00003.jpg
Прегледи:991
Размер:132.6 КБ
ID:6523691
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image00014.jpg
Прегледи:981
Размер:133.7 КБ
ID:6523692
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image00016.jpg
Прегледи:983
Размер:127.3 КБ
ID:6523693
    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
    Телефон - в профила!

  • #2
    Нова цена - 2800лв..
    Ангажиментите ми изискващи кола свършиха, ходенето до Враца също и няма да се връща в Шумен, а ще остане в Козлодуй тъй като ако я оставя в Шумен продажбата става сложна. Винетката е до 1-ви март, прегледа до юли, ГО е на вноски и има още няколко месеца. Цената не се очаква да пада с много, продажбата не е толкова спешна.
    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
    Телефон - в профила!

    Коментар


    • #3
      Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
      ...Колата е Евро 4 по талон!
      Евро 4 стандарта/директивата е приет 2005 година!?!

      Как тази кола набор 98 има Евро 4?

      Искам да видя талона?
      Land Rover Discovery II, V8 4.0
      VW Golf VI variant
      Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

      Коментар


      • #4
        Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение

        Евро 4 стандарта/директивата е приет 2005 година!?!

        Как тази кола набор 98 има Евро 4?

        Искам да видя талона?
        Прав си , но на един колега колата е 2004 и има евро 4 .
        Не знам...
        Който търси , намира !
        Човекът е човек, когато е на път !

        Коментар


        • #5
          Първоначално публикуван от cnc82 Преглед на мнение

          Прав си , но на един колега колата е 2004 и има евро 4 .
          Не знам...
          Едно време всички карахме 200 к.с. коли с данък 15 лева
          Land Rover Discovery II, V8 4.0
          VW Golf VI variant
          Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

          Коментар


          • #6
            Няма да лъжа, Евро 4 е по талон. Мяркал съм и Ленд Крузър от те години с Евро 4 из форума. На баща ми Митсубишито и то е Евро 4, 2001г.. От 2005г. е задължително, но реално някои модели го вкарват по-рано. Колко е реално не мога да коментирам. Прилагам снимка на част от талона, че да не се виждат много лични данни.Натиснете снимката за да я уголемите  Име:IMG_20191107_200845.jpg Прегледи:0 Размер:367.7 КБ ID:6525565
            Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
            Телефон - в профила!

            Коментар


            • #7
              Според мен не е врътка, а така идват от чужбина. Вероятно там ги вадят за някакви облекчения. Тук директно пишат Евро категорията според годината и ако си настоятелен може да оставят това което пише в стария талон от някоя европейска държава. Преди време не помня на коя моя кола малко се карахме в КАТ, в стария талон беше Евро 3, а бяха ми писали Евро 2 защото била по-ранна година, но не го оправиха. Преди няма и 2 седмици като регистрирах Нисана(юни 2004г.) почти съм сигурен, че в Швейцарския талон пишеше Евро 4, а в новия е Евро 3, но късно го видях и нямаше как да се разправям. Внимавайте какво пише в стария талон и настоявайте да е същото в новия! Също така като отидете в общината за данъците пак питайте какво Евро се води и с копие от талона можете да си го оправите.
              Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
              Телефон - в профила!

              Коментар


              • #8
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:daniya.jpg
Прегледи:806
Размер:159.8 КБ
ID:6525639

                Има нещо гнило в Дания:

                Според тук за Евро 4:

                https://en.wikipedia.org/wiki/Europe...sion_standards

                (V.3) Количество азотен оксид (NOх) в отработените газове. - за дизел "0.25", за бензин "0.08"

                (V.4) НС + NOх - за дизел "0.30", за бензин "няма"

                При теб е нито едното нито другото т.е. турлю гювеч

                Land Rover Discovery II, V8 4.0
                VW Golf VI variant
                Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

                Коментар


                • #9
                  Ъп. Колата не беше карана десетина дни и с бонус студа акумулатора беше паднал леко, но запали, на нея малко и трябва да завърти . Нова цена 2700лв., че взема да ми пречи.
                  Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                  Телефон - в профила!

                  Коментар


                  • #10
                    Ъп. Цената подлежи на разумен коментар!
                    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                    Телефон - в профила!

                    Коментар


                    • #11
                      Продадена! Колега от форума говори с мен да я гледа тези дни и съжалявам, че не отиде някой от форума тъй като колата си заслужава. Днес едно момче ме чакаше в Козлодуй преди още да съм пристигнал, а човек с пари не се връща, особенно както е в случая от 200+ км..
                      Последно редактирано от Иван Жоров; 05-01-20, 18:49.
                      Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                      Телефон - в профила!

                      Коментар

                      Активност за темата

                      Свий

                      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                      Зареждам...
                      X