Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"



Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Motorrad сергия

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Motorrad сергия

    И така - събрал съм тука разни неща, за годините, през които карам мотоциклет и тъй като някои от тях не ползвам, други замених наскоро с по-нови, реших да пусна тази тема, за да може на едно място да се види всичко.

    1. Навигация за мотоциклет - Garmin Zumo 395LM. Причината за продажбата е 595LM.

    Навигацията е в отлично състояние, със съвсем леки следи от употреба.
    Навигацията е с доживотно обновяване на картите и софтуера. В момента е с последните версии.

    Продава се с оригинален калъф, RAM mount, окабеляване и стойка за мотор, стойка и зарядно за кола, USB кабел.

    Навигацията може да се окомплектова и със стойка Touratech вместо RAM mount-а, с два ключа, купувана от мен чисто нова за 300 лева.

    Цената с RAM mount-а е 590 лева.
    Цената с Touratech-а е 640 лева.





















    2. Навигация за мотоциклет - Garmin Zumo 390LM. Причината за продажбата е, че на втория ми мотор не се използва достатъчно често, затова реших, че си мога и без нея.

    Навигацията е в отлично състояние, без никакви следи от употреба. Брандирана е за мотоциклети БМВ, затова на лицевия панел надписите са такива. Всъщност това и стойката със захранващия кабел са единствените разлики със стандартния модел Zumo 390LM на Garmin.
    Навигацията е с доживотно обновяване на картите и софтуера. В момента е с последните версии.

    Продава се със всякаква комбинация от аксесоарите на горната навигация по желание и една от двете стойки, RAM mount-а или Touratech-а.

    Цената с RAM mount-а е 490 лева.
    Цената с Touratech-а е 540 лева.

    Натиснете снимката за да я уголемите  Име:DSC08422.JPG Прегледи:0 Размер:334.3 КБ ID:6664642 ​​

    Натиснете снимката за да я уголемите  Име:DSC08429.JPG Прегледи:0 Размер:367.8 КБ ID:6664643

    Натиснете снимката за да я уголемите  Име:DSC08432.JPG Прегледи:0 Размер:344.4 КБ ID:6664644

    Натиснете снимката за да я уголемите  Име:DSC08434.JPG Прегледи:0 Размер:303.8 КБ ID:6664645


    3. Капачки за винтили Garmin с датчик за следене на налягането в гумите. Два броя, с кутийки, с всички книжки и упътвания към тях плюс две резервни чисто нови батерии бонус.

    Датчиците работят и с двете навигации. Продават се само комплект.
    Цената за двата е 150 лева.

    Ако някой ги вземе с някоя от двете навигации - цената за двата е 100 лева.

    Натиснете снимката за да я уголемите  Име:DSC08402.JPG Прегледи:0 Размер:242.1 КБ ID:6664646



    4. Зарядно за вграждане с две USB qualcomm quick charge 3.0 с 3А заряден ток на всеки от двата USB порта и вграден дисплей с волтметър за мониторинг на зарядното напрежение на акумулатора.

    Чисто ново, неупотребявано.
    Цена - 30 лева.

    Натиснете снимката за да я уголемите  Име:DSC08484.JPG Прегледи:0 Размер:201.7 КБ ID:6664647

    Натиснете снимката за да я уголемите  Име:DSC08485.JPG Прегледи:0 Размер:158.1 КБ ID:6664648

    Натиснете снимката за да я уголемите  Име:DSC08486.JPG Прегледи:0 Размер:169.5 КБ ID:6664649


    5. Безжични (bluetooth) хендсфри за мотоциклетна каска. Чисто нови, неупотребявани.

    Имам три или четири броя. Различни видове са. Нарочно съм ги поръчвал така, за да не рискувам взимайки еднакви, да уцеля някай вид, който е мега зле от към качество и да трябва да ги хвърля всичките. Оказа се после, че притесненията ми са били напразни и всичките си работят перфектно и се чуват еднакво добре и единствената разлика е във външния им вид..

    Бях взел 5-6 броя, но ми останаха тъй като се отказах да слагам на всичките си каски. Ползвам две такива хендсфрита на две каски и съм супер доволен.
    Връзката с телефона е безпроблемна. Звукът е перфектен (силен и чист дори при каски от отворен тип). Монтажът става за минути.
    Стават за провеждане на разговори по телефона, слушане на музика, за връзка с навигация. Батерията държи безпроблемно два - три дни употреба.

    Цената е 50 лева за брой.
    За повече от една бройка, можем да се договорим за отстъпка.

    Натиснете снимката за да я уголемите  Име:DSC08314.JPG Прегледи:0 Размер:424.7 КБ ID:6664650

    Натиснете снимката за да я уголемите  Име:DSC08316.JPG Прегледи:0 Размер:131.8 КБ ID:6664651

    Натиснете снимката за да я уголемите  Име:DSC08317.JPG Прегледи:0 Размер:232.5 КБ ID:6664652

    Натиснете снимката за да я уголемите  Име:DSC08318.JPG Прегледи:0 Размер:172.0 КБ ID:6664653


    Засега е това. Ако изровя още нещо ще го пускам в темата.
    Последно редактирано от radikyokushin; 01-11-20, 23:03.

  • #2
    Питане, Блутута,ако слушаш музика,можеш ли да сменяш следващ трак ,напред или назад,както и пауза,да усилваш или намаляш силата на звука от каската или блутута ,а не от телефона.
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

    Коментар


    • #3
      Отговор - може.

      Коментар


      • #4
        Къде са му бутоните?
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
        Анатолий Пейчинов o8875о9815
        https://dvrbg.com/

        Коментар


        • #5
          При микрофона, отпред.

          Коментар


          • #6
            Намерих още нещо - чантичка за телефон или навигация. Чисто нова.

            Цена 30 лева.

            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08584.JPG
Прегледи:982
Размер:330.2 КБ
ID:6666619

            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08585.JPG
Прегледи:969
Размер:341.6 КБ
ID:6666620

            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08587.JPG
Прегледи:966
Размер:390.9 КБ
ID:6666621

            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08588.JPG
Прегледи:968
Размер:556.9 КБ
ID:6666622

            Коментар


            • #7
              Датчиците за налягане са продадени.
              Много безаварийни километри с тях на новия собственик

              Коментар


              • #8
                Добавям два LED фара. Чисто нови, така и не ги монтирах.
                По мое мнение, доста качествена изработка. Изцяло метален корпус.
                По мнение на китайците - 8000 лумена. Светят наистина много.
                Цена 80 лева.

                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08619.JPG
Прегледи:901
Размер:224.7 КБ
ID:6668760

                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08618.JPG
Прегледи:909
Размер:304.6 КБ
ID:6668759

                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08620.JPG
Прегледи:896
Размер:258.0 КБ
ID:6668761

                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08621.JPG
Прегледи:900
Размер:233.9 КБ
ID:6668762

                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08622.JPG
Прегледи:898
Размер:251.0 КБ
ID:6668763


                Стойка за телефон. Аналог е на RAM X-Grip, като спокойно мога да кажа, че качеството е еднакво, тъй като съм имал въпросния RAM. Като тази дори има и възможност да е захрани от инсталацията на мотора и има изход USB 5V 2A, за зареждане на телефона на нея.
                Захватът е стандартната за RAM едноинчова свера.
                Цена 50 лева.

                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08623.JPG
Прегледи:899
Размер:296.6 КБ
ID:6668764Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08624.JPG
Прегледи:899
Размер:254.5 КБ
ID:6668765

                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08625.JPG
Прегледи:898
Размер:239.3 КБ
ID:6668766Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08626.JPG
Прегледи:894
Размер:239.8 КБ
ID:6668767

                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08627.JPG
Прегледи:893
Размер:263.0 КБ
ID:6668768Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC08628.JPG
Прегледи:899
Размер:254.4 КБ
ID:6668769

                Коментар


                • #9
                  Слушалките , стоят ли ?
                  SUZUKI "VITARA" , 1.6 ,къса база,BF Goodrich MUD, 31x10,5 R15
                  Nissan Patrol Y60

                  Коментар


                  • #10
                    Първоначално публикуван от penev_dch Преглед на мнение
                    Слушалките , стоят ли ?
                    Да, налични са.

                    Коментар


                    • #11
                      Стойката за телефон е запазена за колега.

                      Коментар


                      • #12
                        И така лек ъпдейт на темата -
                        стойка за телефон замина (със здраве да си я ползва новият собственик), намерих обаче още една същата, както и крепежите на стойката към кормилото на мотора. Напрактика това са две звена от Ram стойка - основата плюс свързващата част.
                        Добавям ги към самата стойка, като цената става 60 лева за всичко.

                        Натиснете снимката за да я уголемите  Име:DSC08775.jpg Прегледи:0 Размер:353.5 КБ ID:6679887

                        Натиснете снимката за да я уголемите  Име:DSC08777.jpg Прегледи:0 Размер:337.8 КБ ID:6679888

                        Натиснете снимката за да я уголемите  Име:DSC08778.jpg Прегледи:0 Размер:299.8 КБ ID:6679889

                        Натиснете снимката за да я уголемите  Име:DSC08779.jpg Прегледи:0 Размер:300.4 КБ ID:6679890

                        Намерих и едно дълго рамо (средната част), както и една основа за захващане към стойката на огледало.
                        Който иска Ram mount за някоя от навигациите или за стойката за телефон, окомплектован с някой от тези два компонента да каже и ако са налични ще му ги заменя със стандартните такива.

                        Натиснете снимката за да я уголемите  Име:DSC08781.jpg Прегледи:0 Размер:342.8 КБ ID:6679891

                        Освен тези неща открих и окабеляването на LED фаровете и го добавям към комплекта от двата фара, като цената остава същата - 80 лева за двата фара и кабелите към тях.
                        Кабелите си имат букси за връзка с фаровете, захранващи кабели за връзка с акумулатора, бушон, реле и копче за включване със светодиод за индикация на състоянието (вкл./изкл.).
                        На практика цяла отделна инсталация с всички необходими компоненти, електрически връзки и изолации за захранване на фаровете.

                        Натиснете снимката за да я уголемите  Име:DSC08769.jpg Прегледи:0 Размер:400.6 КБ ID:6679892

                        Натиснете снимката за да я уголемите  Име:DSC08770.jpg Прегледи:0 Размер:241.8 КБ ID:6679893

                        Натиснете снимката за да я уголемите  Име:DSC08772.jpg Прегледи:0 Размер:202.6 КБ ID:6679894

                        Натиснете снимката за да я уголемите  Име:DSC08773.jpg Прегледи:0 Размер:186.2 КБ ID:6679895

                        Коментар


                        • #13
                          Две хендсфрита вече си имат нови собственици. Със здраве да си ги ползват!
                          Останаха още две.

                          Добавям още едно USB зарядно за вграждане. с два изхода по 2,4А.
                          Цена 20 лева.

                          Натиснете снимката за да я уголемите  Име:DSC04886.JPG Прегледи:103 Размер:298.4 КБ ID:6680003

                          Натиснете снимката за да я уголемите  Име:DSC04887.JPG Прегледи:102 Размер:276.9 КБ ID:6680004

                          Натиснете снимката за да я уголемите  Име:DSC04888.JPG Прегледи:101 Размер:286.5 КБ ID:6680005

                          С него намерих и окабеляването и една пластмасово фланче за монтажа. Може си и без тия неща, но първият поръчал едно от двете зарядни, ги получава като подарък. Външно и като размер двете зарядни са еднакви.
                          Последно редактирано от radikyokushin; 23-12-20, 21:24.

                          Коментар


                          • #14
                            LED фарчетата си намериха собственик. Със здраве да си ги ползва!
                            Останалите неща са налични. Цените подлежат на коментар.

                            Весели Празници на всички!

                            Коментар


                            • #15
                              4. Зарядно за вграждане с две USB qualcomm quick charge 3.0 с 3А заряден ток на всеки от двата USB порта и вграден дисплей с волтметър за мониторинг на зарядното напрежение на акумулатора.

                              Чисто ново, неупотребявано.
                              Цена - 30 лева.

                              Налично ли е това зарядно за вграждане? Ако е, то аз бих го купил. Ще дам на Л.С. данни за евентуално изпращане.
                              Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                              First impression is not always true. Get inspired.
                              Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                              Reading is sooo boring, unlike writing!

                              Коментар

                              Активност за темата

                              Свий

                              В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                              Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                              Зареждам...
                              X