Привет, колеги!
След като се сдобих с по-нов пикап и след като забелязах, че почти шест месеца не съм карал предишния реших, че е време да се разделя с него. Става дума за Форд Рейнджър 2,5 TDCI, двойна кабина, с първа регистрация 2008 г. Пикапа е купен заводски нов от Мото Пфое и първите 4 години и 50 000 км. беше персонална служебна кола във фирмата на съпругата ми. От 2012 г. е при мен и съм го ползвал предимно за служебни цели на дълги разстояния - в момента е на 272 000 км. Модификацията е XLT - климатик, ел. стъкла, ел. огледала, допълнително монтирана камера за заден ход. Допълнително има немски хардтоп, пластмасов леген в товарния отсек, теглич THULE и греди на тавана THULE. Два комплекта гуми - летни 16" на оригинални алуминиеви джанти и зимни 15" на стоманени джанти.
Колата има:
ГО до 27/08/2025;
Каско в Армеец до 27/08/2025 (Има описани няколко детайла);
ГТП до 09/09/2025;
Винетка до 04/09/2025.
Комплект моторно масло и филтри за смяна.
До момента са правени следните по-съществени неща по колата:
Нови предни дискове и накладки;
Сменен масло охладител поради проникване на моторно масло в антифриза - проблема е решен
Съединителя е на около 100 000 км.
Сменено челно стъкло.
Колата няма скрити травми - катастрофи, или проблеми с основните възли.
Нямам спомен двигателя да е мит някога.
Недостатъци:
Има ръжди тук там, но според мен не са фатални - мога да съдействам за песъко струй и боя на рамата, но смятам, че е по-добре евентуалният нов собственик да види нещата такива каквито са.
Тапицерията на шофьорската седалка е повредена и шита.
Колата не е "пудрена" за продажба.
Като имам предвид цените в сайтовете за продажби, считам че цена 16 000 BGN е честна за това състояние.
За контакт:
+ 359 887 девет З7 695
Виктор
След 18.00 моля!
След като се сдобих с по-нов пикап и след като забелязах, че почти шест месеца не съм карал предишния реших, че е време да се разделя с него. Става дума за Форд Рейнджър 2,5 TDCI, двойна кабина, с първа регистрация 2008 г. Пикапа е купен заводски нов от Мото Пфое и първите 4 години и 50 000 км. беше персонална служебна кола във фирмата на съпругата ми. От 2012 г. е при мен и съм го ползвал предимно за служебни цели на дълги разстояния - в момента е на 272 000 км. Модификацията е XLT - климатик, ел. стъкла, ел. огледала, допълнително монтирана камера за заден ход. Допълнително има немски хардтоп, пластмасов леген в товарния отсек, теглич THULE и греди на тавана THULE. Два комплекта гуми - летни 16" на оригинални алуминиеви джанти и зимни 15" на стоманени джанти.
Колата има:
ГО до 27/08/2025;
Каско в Армеец до 27/08/2025 (Има описани няколко детайла);
ГТП до 09/09/2025;
Винетка до 04/09/2025.
Комплект моторно масло и филтри за смяна.
До момента са правени следните по-съществени неща по колата:
Нови предни дискове и накладки;
Сменен масло охладител поради проникване на моторно масло в антифриза - проблема е решен
Съединителя е на около 100 000 км.
Сменено челно стъкло.
Колата няма скрити травми - катастрофи, или проблеми с основните възли.
Нямам спомен двигателя да е мит някога.
Недостатъци:
Има ръжди тук там, но според мен не са фатални - мога да съдействам за песъко струй и боя на рамата, но смятам, че е по-добре евентуалният нов собственик да види нещата такива каквито са.
Тапицерията на шофьорската седалка е повредена и шита.
Колата не е "пудрена" за продажба.
Като имам предвид цените в сайтовете за продажби, считам че цена 16 000 BGN е честна за това състояние.
За контакт:
+ 359 887 девет З7 695
Виктор
След 18.00 моля!
Коментар