Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"



Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Продавам Много запазена Suzuki Grand Vitara XL7 лифтната с EXTREME 3 INCH SUSPENSION KIT на 4xfourart, автомат, LPG, всички екстри за модела, офроуд гуми, бавни скорости

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Продавам: Продавам Много запазена Suzuki Grand Vitara XL7 лифтната с EXTREME 3 INCH SUSPENSION KIT на 4xfourart, автомат, LPG, всички екстри за модела, офроуд гуми, бавни скорости

    Здравейте колеги,

    за мое огромно съжаление се разделям с любимата си Гранд Витара XL-7.

    Актуална цена 10 500 лв.
    Телефон: О877797ОЗО

    Джипът е с 5 места и е с абсолютно всички екстри за модела (освен темпомат), 4xfourart EXTREME 3 INCH SUSPENSION LIFT KIT закупен от официалния вносител есента на 2019, ръчни хъбове закупени лятото на 2019, газов инжекцион и пълна сервизна история + два ключа.
    Ето техническите характеристики и екстрите на модела:
    • 2,7 литров V6 бензинов двигател
    • Мощност 184 к.с. + POWER бутон (фабричен)
    • Автоматична 5 степенна скоростна кутия, каквато имат само фейслифтовите бройки от 2003-2005 с големия фар + overdrive функция
    • 4x4 + бавни скорости
    • LSD – Limited slip differential - блокаж на задния диференциал
    • Кожен салон
    • Подгряване на предните седалки
    • Кожен волан
    • Климатроник
    • Ел. стъкла
    • Ел. огледала
    • Допълнителни 12V контакти в купето и в багажника
    • Регулируеми задни седалки и облегалки
    • Подлакътници на предните и на задните седалки
    • 5 поставки за чаши/бутилки
    • Подгряване на външните огледалата
    • Люк / Шибедах
    • Фарове за мъгла
    • ABS/SRS Airbags
    • Газов инжекцион
    • CD/MP3 радио Pioneer с външен микрофон за функция hands free, както и възможност за пускане на музика и клипове от смартфон безжично по bluetooth + 4 оригинални за модела колони Clarion и 2 пищялки Sony. (AUX аудио IN + USB)
    • Монтиран оригинален теглич на Сузуки + оригиналните му технически характеристики и ръководство по монтажа на релсата за закрепване + окабеляване.
    • Оригинална сервизна книжка
    • Два ключа
    • 4xfourart EXTREME 3 INCH SUSPENSION LIFT KIT
    • Ръчни хъбове
    • Модифицирана предна броня
    • Метална защита под предния диференциал
    • 5 Гуми BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM2 235x70 R16 на минусови (-2cm.) джанти.
    • 247477 км. пробег

    Закупих XL-7ицата преди четири години от Германия.
    Джипът е в идеално състояние, с валидни каско и гражданска и платен данък за 2019. Сервизирам го абсолютно прецизно на предписаните интервали. Тъй-като много държах да закупя джип със сервизна книжка, същата си я водя прилежно. Откакто е в мое владение смених всички течности и масла, включително на двата диференциала и на скоростната кутия. Единствените забележки по него са леки драскотини по лака на боята, което е неизбежен елемент от офроуда. При желание на потенциален клиент може да се направи пастиране и полиране, при което предполагам, че повечето ще излязат, но какъв би бил смисъла, ако ще се ходи периодично в гората

    Това е европейският вариант на модела, като предимството при него в сравнение с американския е, че предния мост и бавните скорости се включват с ръчен лост към раздатката, а не с бутон. Има механичен, самоактивиращ се, частичен блокаж на задния диференциал - LSD (Limited Slip Differential), който осугурява допълнителнa проходимост. Мога да кажа от лични впечатления, че джипката се държи доста стабилно на лек до умерен офроуд.
    Мощността никога не е била проблем а и също така на пътя това е един от бързите бензини в своя клас. 0-100км/ч - 10 сек.
    Налични са всички документи по произхода на колата и по допълнителното оборудване, както и оригиналното ръководство, сервизната книжка и ред друга техническа документация, като например параметри на теглича и др.


    При желание от ваша страна можем да се уговорим за тест драйв, както на асфалт, така и по Балкана

    Чудесен джип на рама съчетаващ комфорт, проходимост, бързина и икономичност.

    Ето линк с подробно описание на лифт-а от страницата на вносителя:

    https://www.botsinibg.com/4xfourart%...suspension-kit



    Натиснете снимката за да я уголемите  Име:01.jpg Прегледи:0 Размер:143.7 КБ ID:6545346Натиснете снимката за да я уголемите  Име:02.jpg Прегледи:0 Размер:126.9 КБ ID:6545347Натиснете снимката за да я уголемите  Име:03.jpg Прегледи:0 Размер:138.1 КБ ID:6545348Натиснете снимката за да я уголемите  Име:04.jpg Прегледи:0 Размер:132.2 КБ ID:6545349Натиснете снимката за да я уголемите  Име:05.jpg Прегледи:0 Размер:128.4 КБ ID:6545350Натиснете снимката за да я уголемите  Име:06.jpg Прегледи:0 Размер:124.9 КБ ID:6545351Натиснете снимката за да я уголемите  Име:07.jpg Прегледи:0 Размер:88.3 КБ ID:6545352Натиснете снимката за да я уголемите  Име:08.jpg Прегледи:0 Размер:379.2 КБ ID:6545353Натиснете снимката за да я уголемите  Име:09.jpg Прегледи:0 Размер:369.5 КБ ID:6545354Натиснете снимката за да я уголемите  Име:10.jpg Прегледи:0 Размер:405.0 КБ ID:6545355Натиснете снимката за да я уголемите  Име:11.jpg Прегледи:0 Размер:334.3 КБ ID:6545343Натиснете снимката за да я уголемите  Име:12.jpg Прегледи:0 Размер:410.1 КБ ID:6545342Натиснете снимката за да я уголемите  Име:13.jpg Прегледи:0 Размер:378.9 КБ ID:6545339Натиснете снимката за да я уголемите  Име:14.jpg Прегледи:0 Размер:439.5 КБ ID:6545345Натиснете снимката за да я уголемите  Име:15.jpg Прегледи:0 Размер:127.2 КБ ID:6545341Натиснете снимката за да я уголемите  Име:16.jpg Прегледи:0 Размер:378.6 КБ ID:6545344
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от ganev79; 03-04-20, 07:38.
    Grand Vitara XL-7 2.7 2005 (AT, LPG)
    Forester 2.0 2009 (AT, LPG)

  • #2
    От към ръжди как е?

    Коментар


    • #3

      Първоначално публикуван от masagero Преглед на мнение
      От към ръжди как е?
      Почти няма, за разлика от повечето от наборите си.

      Обяснението за мен е, че в Германия е била гаражна, беше като нова, преди да види балкана В БГ докато я карах беше 50/50 гараж/външно съхранение, като гаражът беше през деня в подземния паркинг на офиса, сиреч слънце в БГ малко я е пекло

      Естествено мога да организирам оглед и на стенд, та човек сам да я погледне.

      Ето и малко снимки правени след слагането на Екстрем 3" кита на 4xFourart през септември 2019.



      Натиснете снимката за да я уголемите  Име:20190926_133707.jpg Прегледи:0 Размер:349.6 КБ ID:6567500Натиснете снимката за да я уголемите  Име:20190926_133712.jpg Прегледи:0 Размер:301.8 КБ ID:6567501Натиснете снимката за да я уголемите  Име:20190926_133733.jpg Прегледи:0 Размер:336.0 КБ ID:6567502

      Натиснете снимката за да я уголемите  Име:20190926_133628.jpg Прегледи:0 Размер:336.9 КБ ID:6567497Натиснете снимката за да я уголемите  Име:20190926_133639.jpg Прегледи:0 Размер:367.6 КБ ID:6567498Натиснете снимката за да я уголемите  Име:20190926_133653.jpg Прегледи:0 Размер:290.5 КБ ID:6567499
      Последно редактирано от ganev79; 04-03-20, 14:44.
      Grand Vitara XL-7 2.7 2005 (AT, LPG)
      Forester 2.0 2009 (AT, LPG)

      Коментар


      • #4
        Натиснете снимката за да я уголемите  Име:20200303_142644.jpg Прегледи:0 Размер:472.6 КБ ID:6567348

        Сезон 2020 е открит вече и от нас .

        Припомних си каква е разликата между самоделните окачвания, с които карах няколко години и Екстрем 3" кита на 4xFourart (Благодарности на вносителя Тедо от Боцини).

        Не го казвам само за да си рекламирам джипката, споделям го като съвет към всички, които тепърва се чудят по кой път да хванат, а аз ги пробвах и двата и мога да сравня много добре...

        О877797ОЗО
        Последно редактирано от ganev79; 04-03-20, 14:47.
        Grand Vitara XL-7 2.7 2005 (AT, LPG)
        Forester 2.0 2009 (AT, LPG)

        Коментар


        • #5
          Вече със сменени филтри на газовата уредба, както и направена диагностика.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20200309_203111.jpg
Прегледи:2076
Размер:368.0 КБ
ID:6570565
          Grand Vitara XL-7 2.7 2005 (AT, LPG)
          Forester 2.0 2009 (AT, LPG)

          Коментар


          • #6
            Нощен анфас:

            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20200312_231032.jpg
Прегледи:2005
Размер:257.2 КБ
ID:6571146
            Grand Vitara XL-7 2.7 2005 (AT, LPG)
            Forester 2.0 2009 (AT, LPG)

            Коментар


            • #7
              Колеги, джипа временно го спирам от продажба.
              Grand Vitara XL-7 2.7 2005 (AT, LPG)
              Forester 2.0 2009 (AT, LPG)

              Коментар


              • #8
                Колега сега видях темата, също и че си я спрял от продажба, но да питам за колко я продаваш, че не видях никъде?
                Кара Suzuki Vitara 1,6 8v,а според жената Витарник!

                Коментар


                • #9
                  11800

                  Коментар


                  • #10
                    Отново пускам джипа да се продава и то на нова цена от:

                    10 500 лв.

                    Междувременно сменихме маслата на двигателя, на предния диференциал, на задния диференциал и на раздатката.

                    Маслата ги смених, не за да направя обявата по-атрактивна, а защото просто си им дойде време и не ми се рискуваше

                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20200401_180641.jpg
Прегледи:1728
Размер:312.2 КБ
ID:6581433
                    Grand Vitara XL-7 2.7 2005 (AT, LPG)
                    Forester 2.0 2009 (AT, LPG)

                    Коментар


                    • #11
                      Джипът е продаден.

                      Пожелавам много и безаварийни оф и он роуд приключения на новия собственик.
                      Grand Vitara XL-7 2.7 2005 (AT, LPG)
                      Forester 2.0 2009 (AT, LPG)

                      Коментар

                      Активност за темата

                      Свий

                      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                      Зареждам...
                      X