Здравейте,
Продавам си фотографската техника, която съм събирал с много желание и внимание. Цялото оборудване е използвано за любителски цели. Двата апарата са купувани от приятели и съм вторият им собственик. Обективите са купувани от мен. Офертата не е публикувана никъде другаде. Причината за продажбата е, че всичко стои така от няколко години и не е използвано. Отворен съм на разумен коментар на цените.
===
Пакетни цени:
Canon EOS 40 D + BG-E2N - 50 + Canon EF 50 f/1.8 STM - 350 лв
Canon EOS 7D + BG-E7 - 420 лв
Canon EOS 7D + BG-E7 + Canon EF 70-200 f/2.8 IS II USM - 2200 лв
===
Canon EF 70-200 f/2.8 IS II USM - 2000 лв
Обектива ми е донесен от САЩ и още с изваждането ѝ от кашона е поставен B+W филтър, който си стои и до днес. С обектива никога не е снимано в лошо време, пазен е като писано яйце. Продава се цял комплект - обектив, филтър, сенник, кашон, раничка, диск (неотворен), гаранционна карта, ремък за раничка (неотворен) наелони, стирупори
Състояние 9.7/10

===
Canon EF 50 f/1.8 STM - 150 лв
Купуван е от България, също пазен, не е използван в лошо време пълен комплект. Състояние 9.5/10

===
Canon EOS 40 D (батерии, карта, зарядно, раничка) - 220 лв
Както казах купуван е от познат. Продава се с 2 батерии, карта 4 GB, зарядно и раничка. Разкъсаните капачки на портовете са от старост - разпаднаха се докато го включвах към компютъра да му отчета броя кадри за обявата.
Брой кадри: 34 936
Състояние 6/10

===
Батери грип за EOS 40D BG-E2N - 50 лв
Почти нов, пълен комплект. Състояние 9/10

===
Canon EOS 7D - 400 лв
Също купуван от познат, само тялото. Продава се с чисто нов ремък за врата от Mark II (просто не намерих нов оригинален и за това е Mark II), батерия, зарядно.
Брой кадри: 68 598
Състояние 7/10

===
Батери грип за EOS 7D BG-E7 - 50 лв
Без кутия
Състояние 9/10

===

Продавам си фотографската техника, която съм събирал с много желание и внимание. Цялото оборудване е използвано за любителски цели. Двата апарата са купувани от приятели и съм вторият им собственик. Обективите са купувани от мен. Офертата не е публикувана никъде другаде. Причината за продажбата е, че всичко стои така от няколко години и не е използвано. Отворен съм на разумен коментар на цените.
===
Пакетни цени:
Canon EOS 40 D + BG-E2N - 50 + Canon EF 50 f/1.8 STM - 350 лв
Canon EOS 7D + BG-E7 - 420 лв
Canon EOS 7D + BG-E7 + Canon EF 70-200 f/2.8 IS II USM - 2200 лв
===
Canon EF 70-200 f/2.8 IS II USM - 2000 лв
Обектива ми е донесен от САЩ и още с изваждането ѝ от кашона е поставен B+W филтър, който си стои и до днес. С обектива никога не е снимано в лошо време, пазен е като писано яйце. Продава се цял комплект - обектив, филтър, сенник, кашон, раничка, диск (неотворен), гаранционна карта, ремък за раничка (неотворен) наелони, стирупори
Състояние 9.7/10
===
Canon EF 50 f/1.8 STM - 150 лв
Купуван е от България, също пазен, не е използван в лошо време пълен комплект. Състояние 9.5/10
===
Canon EOS 40 D (батерии, карта, зарядно, раничка) - 220 лв
Както казах купуван е от познат. Продава се с 2 батерии, карта 4 GB, зарядно и раничка. Разкъсаните капачки на портовете са от старост - разпаднаха се докато го включвах към компютъра да му отчета броя кадри за обявата.
Брой кадри: 34 936
Състояние 6/10
===
Батери грип за EOS 40D BG-E2N - 50 лв
Почти нов, пълен комплект. Състояние 9/10
===
Canon EOS 7D - 400 лв
Също купуван от познат, само тялото. Продава се с чисто нов ремък за врата от Mark II (просто не намерих нов оригинален и за това е Mark II), батерия, зарядно.
Брой кадри: 68 598
Състояние 7/10
===
Батери грип за EOS 7D BG-E7 - 50 лв
Без кутия
Състояние 9/10
===
Коментар