Ако колегите се откажат от компеесора - и аз имам интерес.
Обява
Свий
Правила на форум "Продавам"
Уважаеми колеги,
Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:
1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.
2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.
3. Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.
4. За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".
5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)
- населеното място, в което се намира предметът.
6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.
7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.
8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.
9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".
10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).
11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.
12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.
ВАЖНО !
1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.
Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.
Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.
Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?
За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.
Пожелаваме Ви успешни сделки!
Вижте повече
Вижте по-малко
Машина за пакетиране на прясно мляко .
Свий
X
-
Забавих се малко, но много работа напоследък. Говорих с един приятел с мандра, каза че едва ли някой ще има интерес за пакетиращата машина, много трудно се оперира с пакетажа после, но все още има няколко мандри, които имат подобни и може да се интересуват да я ползват за части.
Коментар
-
И аз не се сещам кога за последно програмирах чипове ,май щото не се занимавам с чипове...Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
А средния разход на батериен гайковерт 1000+ нютона е нула литра на минута. И нито премяташ маркучи, нито слушаш компресор. И такаламита ми е батериен вече. Изобщо, май не се сещам кога за последно съм ползвал нещо с кабел или на въздух, освен пистолет за продухване.
1100 нм на 10,5 бара като не се справят ,взимам 2800 нм на 1 цол и нещата стават. За последната седмица 3 пъти. С акумулаторните само си разглобявам главите ,да отидат на шлайф...Калин Владов,09РСПБЗН
Коментар
-
За разлика от твоето НЕпрограмиране на чипове, аз с болтове се занимавам достатъчно редовно.Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнениеИ аз не се сещам кога за последно програмирах чипове ,май щото не се занимавам с чипове...
Е, не е по кофа болтове на ден, ама не е и по 2 болта месечно.
И? Не е като да няма и батерийни на 1 цол и такива нютони.Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнение1100 нм на 10,5 бара като не се справят ,взимам 2800 нм на 1 цол и нещата стават. За последната седмица 3 пъти. С акумулаторните само си разглобявам главите ,да отидат на шлайф...
Ей ти цени на Milwaukee в Германия, с европейска гаранция:
- 340 нютона миниаторно e 500лв
- 880 нютона малко по-голямо е пак толкова
- 1900 нютона на 1/2 или малко над 2000 na 3/4 в момента е под 470лв
- 2400 нютона на 1 цол e 750лв
- 2700 нютона на 1 цол е 1600лв
Дали си струва, всеки сами си "преценя". Аз имам 300 нютоново и 1900 нютоново на 1/2 и за каквото ги ползвам ми стигат. Дали за 3 пъти в седмицата при работа в работилница бих дал 1600лв за 2700 нютона - вероятно не. За полева работа категорично бих, вместо да мъкна и компресор.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Спор се води с аргументи и моите съм ги изложил.Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнениеНе ,просто когато някой любител зачерква цяла глава в монтьорството ,съм длъжен да се обадя. Как си развиваш няколкото болта на седмица ,не е важно и нямаш право да "накланяш везните" на абсолютните лаици.
Къде са твоите, по същество?
Цялата глава в монтьорството я зачеркнаха технологиите, не аз. Пневматичните имструменти са си глупост по дефиниция с обидно ниско КПД, освен че са шумни и искат огромен компресор спрямо работата, която вършат. Толкова си можехме до сега. Евтини са, прости са, не се развалят, и до скоро алтернативи нямаха, ама вече не е така.
Някога в цеховете всичко се е задвижвало от общ вал, към който прикачваш с ремък машината, с която работиш. Самият вал задвижен от парна машина, двг, вода или друго. Дали може още да се работи така - със сигурност, но гледам никой не го прави, освен на изложби.
Ти можеш да работиш както си искаш, ама аргумените в полза на това точно лаик да си купи 2 киловата компресор за да захрани евтиния си пневматичен гайковерт никакви ги няма, освен че и ценово вече не се връзва. Сега, вкусове всякакви - някой може и да го кефи мелодията на компресора или да му е много носталгично да влачи маркучи, но това не променя факта че вече и по заводите масово започват да работят с батерийни инструменти, вместо пневматични.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
То това е целта в крайна сметка да свърши на някой работа . Иначе най лесно е да я попилем на части и скрап .Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнениеЗабавих се малко, но много работа напоследък. Говорих с един приятел с мандра, каза че едва ли някой ще има интерес за пакетиращата машина, много трудно се оперира с пакетажа после, но все още има няколко мандри, които имат подобни и може да се интересуват да я ползват за части.
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Аз не водя спор. Споделям неща от кухнята. И тема за размисъл 2800 нм го взех за малко над 300 лв (фьорх). 1100 на 1/2 беше 270(бета). супер мини 1/2 на 400нм беше 240(джонсуей). Мини с 600нм на 1/2 беше 320(хазет). Пневматичен шлайф ,чук ,преса ,супер мини флекс ,който реже наравно с 800w на 125мм, такаламит ,разни духалки ,система за вакуум ,тресчотки на 1/4 ,на 1/2. Да не говорим че първия ми собствен гайковерт Вюрт (CP) навърши 13 години интензивна употреба без ремонт и без занижаване на параметрите. За една седмица имам една глава свалена/качена със сменени клапани ,един двигател със сменени сегменти ,още един със сегменти ,но и със вадене от купето-такава е колата ,5-6 обслужвания масло/филтри ,една само за гарнитура на глава и шлайф ,2-3 за дискове и накладки ,1 за маншон каре. Последната година реших да събирам веригите които сменям ,за арт изпълнения. Закачил съм м/у 40 и 50 на куката. И това са тези ,които собственика не си е поискал. Та кажи колко болта разви тая седмица с Невероятните ел уреди. Разбираш ли ,гледаме от различни камбанарии.Калин Владов,09РСПБЗН
Коментар
-
А какво водиш тогава? Сърдечно моля, да ни обясниш предимството на това да си купим компресор + пневматичен инструмент, да работим с тапи за уши, да влачим и прескачаме маркучи, вместо да си купим батериен гайковерт със същите параметри който да разнасяме навсякъде и да не се съобразяваме с нищо. Даже и ценово се видя че разликата не е в пъти.Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнениеАз не водя спор.
После може да идеш и да кажеш на производителите на тия железа, дето ремонтираш, какви са балъци че ползват батерийни инструменти по заводите си, вместо такива на въздух.
Пневматиката приключи - толкоз. И приключи, защото още по дефиниция е смешно неефективна, шумна и неудобна. Приключи, защото се появи технология, която вече практически няма никакви недостатъци, даже и ценови.
И понеже постоянно споменаваш програмиране на чипове (не че и с това си изкарвам хляба де) - едната човка на поялниците ми струва 3-цифрена сума, ама до сега нямам сменена. Някои цял живот острят човки на шмиргела и го смятат за геройство - еми няма лошо, щом така се чувстват велики. Въпрос на камбанария, както казваш.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
- 1 like
Коментар
-
Относно пневматиката , хич не си прав. Мога да те заведа в голям цех за боядисване на мебели , подготовката се прави с пневматични машини. Ако по цял ден работиш с единия и другия вид ръчни машини , ще разбереш разликата , по болките в ръката.Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
А какво водиш тогава? Сърдечно моля, да ни обясниш предимството на това да си купим компресор + пневматичен инструмент, да работим с тапи за уши, да влачим и прескачаме маркучи, вместо да си купим батериен гайковерт със същите параметри който да разнасяме навсякъде и да не се съобразяваме с нищо. Даже и ценово се видя че разликата не е в пъти.
После може да идеш и да кажеш на производителите на тия железа, дето ремонтираш, какви са балъци че ползват батерийни инструменти по заводите си, вместо такива на въздух.
Пневматиката приключи - толкоз. И приключи, защото още по дефиниция е смешно неефективна, шумна и неудобна. Приключи, защото се появи технология, която вече практически няма никакви недостатъци, даже и ценови.
И понеже постоянно споменаваш програмиране на чипове (не че и с това си изкарвам хляба де) - едната човка на поялниците ми струва 3-цифрена сума, ама до сега нямам сменена. Някои цял живот острят човки на шмиргела и го смятат за геройство - еми няма лошо, щом така се чувстват велики. Въпрос на камбанария, както казваш.
В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
- 1 like
Коментар
-
Ама разбира се че има изключения - практически всичките енергоемки процеси с батерийни инструменти не вървят, защото ще трябва да сменяш батерия през 2 минути. Батериен шлайф може и да устиска да изшлайфаш една врата на автомобил или на шкаф, ама ако трябва да изшлайфаш 10 или 100 за деня, не върви. Същото и с ъглошлайфа. Но с гайковерти, тресчотки, винтоверти, такаламити, пистолети за силикон, че и бормашини и перфоратори дори, случая изобщо не е тоя. Стационарните работни места също могат да се организират така че маркучите за въздух или кабелите да не ти пречат. Но говорим за работа в гараж върху автомобили все пак. А тя даже не е целодневно отвиване и завиване на болтове, за да имат значение 200 грама в теглото.Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
Относно пневматиката , хич не си прав. Мога да те заведа в голям цех за боядисване на мебели , подготовката се прави с пневматични машини. Ако по цял ден работиш с единия и другия вид ръчни машини , ще разбереш разликата , по болките в ръката.
А то даже не е сигурно че в случая с гайковерт теглото ще е в полза на пневматичния:
- Forch 2000Nm e 3.8 кила, Milwaikee 2000Nm е 3.5 кила с батерията.
- Forch най-дребното, което лично имам и което се твърди че е 1100Nm, ама не го виждам да е повече от 400 е 1.3 кила, Milwauke 340 батерийно е 1.1 кила, 880 е 2.3 кила,
- Forch 2500 нютона пневматичен е 13.5 кила, Milwaukee 2576 нютона батериен е 11.5 кила.
ПП: По една случайност съм работил в дърводелски цех.
Струга и фрезата са ми в него. Шлайфаше се на лентов шлайф, широк 3 метра. Само довършването и случаите когато не са прави повърхности беше на ръчни машини (или изобщо на ръка, без машини), но електрически (батерийните по него време не бяха това, което са сега, доколкото изобщо ги имаше). То и безброй винтове съм завил на ръка, а баща ми сигурно 100 безброя, ама сега изключително тачи батерийния винтоверт и бормашина.
Последно редактирано от sparkybg; 24-12-21, 17:53.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Че те заводските условия са именно в полза на пневматичните - фиксирани работни места, малко или много еднакви операции и монотонна работа, въздух на корем, никакво ограничение в броя инструменти - може и за всяка операция да е отделен.. Но дори и там започнаха да сменят пневматичните с батерийни. Защо?Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнение...И не сравнявай заводски условия с гаражни...
Във връзка с горния въпрос, радиоточката ти зададе съвсем прост въпрос - какво е предимството да се купи компресор + пневматичен гайковерт, вместо батериен такъв? Както разбрахме, цената не е. Тогава кое?Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнениеАз бях до тук ,ти си като радиоточка.
За трети път отказваш да отговориш на тоя въпрос, но иначе аз съм бил радиоточката.
Много ли е сложен простия отговор?
И да, точно като любител, както казах, имам 2 гайковерта, тресчотка, 2 шлифовалки, такаламит на въздух. Имам и компресор. И си отлежават в шкафа, а към компресора е вързан пистолета за обдухване, като междувременно си ползвам батерийните. Отговорих на въпрос пак на любител, с моите си аргументи. Твоите дои тук са само цената, за което изначално казах че не споря - пневматичните са евтини, факт. И станаха още по-евтини именно след появата на батерийните.
ПП: Иначе да, и като аматьор/хобист и като професионалист имам навика да не гледам твърде настойчиво ценоразписа в магазина. В единия случай се купува за кеф, в другия случай ще изкарва пари. И в двата случая, ако не се залита в крайности, добрия и удобен инструмент винаги е за добро.
ППП: Впрочем, ти някакъв по-сериозен батериен гайковерт имаш ли изобщо? Не говоря за бюджетен клас или лидълски. Говоря за безчетков DeWalt, Makita, Milwaukee и от сорта.Последно редактирано от sparkybg; 24-12-21, 18:28.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Аз да хвръля тук едни пет стинки пък да видим.
Понеже от как се помня съм бил или монтажник или съм ръководел колеги се е наложило да премина през всички типове инструменти за затягане на болтове и винтове от всякакви калибри.
Към днешна дата активно се занимавам със сглобяване на стълбове когато ми се наложи и отговарям за закупуването на необходимата ни техника за това.
Пробвали сме май всичко на пазара.
От машини на въздух до ел.гайковери на батерии с които действаме и в момента тъй като са най-доброто за нас.
Няма място за сравнение в днешни дни относно двете техники на действие.
Имам 16 гайковера макита 450нм с подходящ набор батерии както и вече 5 или 6 милоуки от 1000нм серията.Както и един от тежката серия на 3/4 за късане на антивандални гайки които по стълбовете са на кило.
А общо за някой от големите имаме над тон на парче.
И не не правим по един на година,а на ден повечето време.
Милоуки за сега ми обират точките като цена/качество.
Макита имат заводски проблем с квадратите си на 1/2 заради отвора в тях и до сега съм сменил на всички машини квадрат по два или 3 пъти по гаранция и след нея.
Продължавам да ги ползвам само защото имам много батерии и зарядни,а навремето просто не почнах с милоуки тъй като бяха прекалено скъпи,а и дилъра с който работя не ги поддържаше.
Зарядни има всякакви като колегата си взе и за кола и си действат много адекватно.
Взе и винтовер със 145нм който има абсурдно голяма дръжка която разбираш защо е там едва когато решиш да го пуснеш на по сериозна сила и ръкавицата с която държиш патронника тръгне да ти троши ръката.
Както и да е.
Идеята ми е че с подходящ набор от батерии и инструменти можеш да вършиш абсолютно всичко автономно.
Единственото което остава е да оборудвам екипите със инверторни хонди за да не се ебават зарядните и батериите.
На въздух с какъвто започнахме в началото не бих се върнал никога.
Нито е по-добре нито за мен е по евтино.
Това време просто отмина.Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
Коментар
-
Не ползвам много подобни инструменти, но ще си позволя да се включа. Не обичам батерии и ползвам кабелни винтовери. Цената е много по-ниска, удължители имам ако се наложи, по-леки и удобни са. Не виждам защо при наличието на мрежа е необходимо да е на батерии.Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар