Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"



Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Стоки за левче!

Свий
Това е залепена тема.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Сколасах да я пратя. То беше защото ходих по друга работа и спрях случайно пред офис на Еконт.

    Коментар


    • Разбрах, благодаря. Днес ще я взема.
      По добре късно от колкото никога .
      Нула89781нула019

      Коментар


      • Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20220701_233234.jpg
Прегледи:765
Размер:370.9 КБ
ID:6873227

        samsung note4

        нещо му е повредено и не зарежда, за сметка на това яде батерия икато е спрян

        ааа и му няма капака

        но пък няма външни следи от ползване защото не е ползван

        Коментар


        • Я го прати, че от време на време се налага втори. Ако не става ще се върне тук.
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

          Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

          Коментар


          • Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
            Я го прати, че от време на време се налага втори. Ако не става ще се върне тук.
            при всички случаи първо е за ремонт

            дай адрес

            Коментар


            • Телефонът замина при targa

              Коментар


              • Търся супер широка и комфортна градска седалка като тази но са изчерпани : СЕДАЛКА ЗА ПИАДЖО CIAO / SI / BRAVO / ПЕЖО PGT / БАБЕТА 207 / ЯВА 50 - 280x290мм / 25.4мм, Натиснете снимката за да я уголемите  Име:20501-KT442 (4).jpg Прегледи:0 Размер:83.4 КБ ID:6874421 Натиснете снимката за да я уголемите  Име:20501-KT442 (1).jpg Прегледи:0 Размер:124.0 КБ ID:6874422

                Не търся нещо за левче, ще платя колкото е нужно, проблема е че никъде не мога да намеря толкова широка седалка 30 см, ще я слагам на тротинетката ми, тя си има стойка за велосипедна седалка, но искам да сложа на нея супер широка и комфортна седалка, както е при ел. триколките, някой да има такава или идея къде да я намеря, без али и ибей, за София?

                Коментар


                • Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнение
                  Търся супер широка и комфортна градска седалка като тази но са изчерпани : СЕДАЛКА ЗА ПИАДЖО CIAO / SI / BRAVO / ПЕЖО PGT / БАБЕТА 207 / ЯВА 50 - 280x290мм / 25.4мм, Натиснете снимката за да я уголемите Име:20501-KT442 (4).jpg Прегледи:0 Размер:83.4 КБ ID:6874421 Натиснете снимката за да я уголемите Име:20501-KT442 (1).jpg Прегледи:0 Размер:124.0 КБ ID:6874422

                  Не търся нещо за левче, ще платя колкото е нужно, проблема е че никъде не мога да намеря толкова широка седалка 30 см, ще я слагам на тротинетката ми, тя си има стойка за велосипедна седалка, но искам да сложа на нея супер широка и комфортна седалка, както е при ел. триколките, някой да има такава или идея къде да я намеря, без али и ибей, за София?
                  https://www.google.com/search?q=%D1%...h=727&dpr=2.63

                  Така не ли? Най-много да си я тапицираш допълнително за твоя з..к, ако искаш.
                  Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

                  тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

                  Коментар


                  • Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                    https://www.google.com/search?q=%D1%...h=727&dpr=2.63

                    Така не ли? Най-много да си я тапицираш допълнително за твоя з..к, ако искаш.
                    Стояне, притеснява ме че слабото и място, на тази широката от ел. триколка, обикновената и квадратна планка е заварена колкото да е без хич за колчето, затова търся седалка от мотопед/педалетка, че колчето е стандартно като за колело, но самата седалка е много яка и със здрава желязна основа и е със стабилна пружина под нея, затова търся конкретно такива.

                    Коментар


                    • Имам 29 инчов кинескопен телевизор сони, последен рев на модата преди 20 години беше, преди резко да изчезнат кинескопите. Работи чудесно, доскоро се ползваше, има дистанционно. Ако на някой може да му свърши работа - да дойде да си го натовари, тежи. В София е, Кръстова вада.
                      Прикачени файлове

                      Коментар


                      • Дали е възможно да го резервирам до четвъртък вечер ? В някоя от тези вечери след работно време ще мога да го взема. Ако става прати ми адрес на лично или телефон за контакт, да звънна като съм готов да тръгна от Самоков.

                        Коментар


                        • ТиВилизорът улете. Дано да върши работа на новото място.

                          Коментар


                          • Първоначално публикуван от mikivt Преглед на мнение
                            ТиВилизорът улете. Дано да върши работа на новото място.
                            Благодаря, ще върши, само трябва да се подсили секцията.

                            Коментар


                            • Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                              Световно известната марка зелени инструменти, не помня кога и защо спря да работи това чудо за 25 лева чисто ново от бриколаж:Натиснете снимката за да я уголемите  Име:1.jpg Прегледи:204 Размер:210.4 КБ ID:6862998Натиснете снимката за да я уголемите  Име:2.jpg Прегледи:203 Размер:145.2 КБ ID:6862999


                              Спарки, на което веднъж му смених спусъка с много ходене по мъките, понеже нямало вече такива според сервиза, и когато втори път се срина, просто си купих макита:
                              Натиснете снимката за да я уголемите  Име:4.jpg Прегледи:204 Размер:153.2 КБ ID:6863000Натиснете снимката за да я уголемите  Име:3.jpg Прегледи:205 Размер:214.9 КБ ID:6863001


                              Този комплект ми го донесе синът ми от Германия, батерията НЕ Е литиева, но държи ток, намерих му и зарядно, само не му намерих приложение:

                              Натиснете снимката за да я уголемите  Име:5.jpg Прегледи:201 Размер:157.6 КБ ID:6863002Натиснете снимката за да я уголемите  Име:6.jpg Прегледи:200 Размер:143.2 КБ ID:6863003Натиснете снимката за да я уголемите  Име:7.jpg Прегледи:200 Размер:114.0 КБ ID:6863004



                              Следващите неща са за Ленд Ровър Дискавъри - царски болт, нов, светлини за бронята, едната е ошмулена малко, правени от мен защити за същите, и часовник, дето така и не смених с моя неработещ докато имах такова:

                              Натиснете снимката за да я уголемите  Име:LR 1.jpg Прегледи:201 Размер:182.5 КБ ID:6863005Натиснете снимката за да я уголемите  Име:LR 2.jpg Прегледи:201 Размер:150.9 КБ ID:6863006Натиснете снимката за да я уголемите  Име:LR 3.jpg Прегледи:201 Размер:155.6 КБ ID:6863007Натиснете снимката за да я уголемите  Име:LR 4.jpg Прегледи:201 Размер:153.3 КБ ID:6863008Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Lr 5.jpg Прегледи:200 Размер:176.8 КБ ID:6863009Натиснете снимката за да я уголемите  Име:LR 6.jpg Прегледи:202 Размер:163.8 КБ ID:6863010Натиснете снимката за да я уголемите  Име:LR 7.jpg Прегледи:198 Размер:134.8 КБ ID:6863011Натиснете снимката за да я уголемите  Име:LR 8.jpg Прегледи:199 Размер:141.9 КБ ID:6863012Натиснете снимката за да я уголемите  Име:LR 9.jpg Прегледи:199 Размер:124.0 КБ ID:6863013


                              Намират се в Русе, мога да пратя с куриер не за моя сметка. Струват по половин чаша бира всяко, за да сме в темата.

                              А дано съм се справил с качването на снимки.
                              Бих взел първите 2 ако седят, да има с какво да се занимавам докато съм отпуска..
                              Предлагам фар, 3 таза и стопове за Шкода 120, цената е едно мерси!!!
                              Последно редактирано от Nikola jekov; 07-09-22, 20:32.

                              Коментар


                              • Всичко замина почти веднага

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X