Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"



Уважаеми колеги,


Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.


ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.


Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Стоки за левче!

Свий
Това е залепена тема.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Моето двуконтурно Теси започна да ме предава. Пали и гасне. Майстор каза, че е от газов клапан, обаче след смяната му нищо не се промени. Как да процедирам?
    Мишо, този въпрос е към теб.

    ПП май това питане не е за тук, ама случайно попаднах на този разговор.
    RAV 4
    F650GS

    Коментар


    • Първоначално публикуван от FREEFLYER Преглед на мнение
      Моето двуконтурно Теси започна да ме предава. Пали и гасне. Майстор каза, че е от газов клапан, обаче след смяната му нищо не се промени. Как да процедирам?
      Мишо, този въпрос е към теб.

      ПП май това питане не е за тук, ама случайно попаднах на този разговор.
      Сменил го е и не се оправя?! А дали новия дето е сложен работи? Щото то нови няма? И често техниците разменят клапани с надеждата да тръгне(понякога става).
      Възможно ли е от платката да има проблем?И има ли закономерност?! Ако не можете да се оправите звънни ми...

      Газовите клапани на Теси-тата и Радиант и още котли са еднакви.След време (5 години някъде) почват да се обаждат.Дефекта им се изразява най често с намалено налягане на изхода на клапана.На практика дава авария грешка мига единия диод(онзи на триъгълника).След рестарт се оправя котела..До следващия път..Може на ден по 20 рестарта да правиш а може и цял ден да не се обади.

      Ремонта на такъв клапан е успешен и се прави (поне при нас) от години.Сиреч е изпитана технологията.Нови… има...В Италия но искат 90 евро(последния път) и пак имаше проблеми.Затова се научихме да ги правим.Ремонта излиза около 100 лв и е гарантиран.В смисъл че е по сигурен от новия.Защото от новите не всички тръгват...
      Ремонта е много лесен и безпроблемен просто след това е трудоемко и досадно.Защото ремонтиран клапан се слага на котел и трябва да се калибрира и регулира.Примерно на входа му трябва около 20-22 милибара.В сервизен режим (всичко отворено) трябва да даде около 10 милибара…
      В работен режим диапазона е от 2 до 6 милибара--- колебае се...Динамично...
      От 10клапана един не успяваме да ремонтираме...Просто не става...

      Най отговорно твърдя че това са едни от най успешните и железни машини.Имат няколко особености но ако ги знаеш няма проблеми.Електрониката е изпълнена по стария начин със смесица между стандартни и смд елементи релетата са от най издръжливите захранването е трансформаторно с голям запас.Носи на токови удари без проблеми.След 5-7 години трябва само да се смени филтриращия кондензатори и... захранването става ново за следващите 5-7 години...Процесора е от старите и е неубиваем. На новите котли ползват пик процесор и при токов удар му се изтрива паметта..Освен това на другата половина от новите модели са с импулсно захранване.Не че нещо - но работи на ръба...Долу горе 3-4 години...
      Абе доста мога да кажа ама не му е мястото тук...

      Коментар


      • Подарява се вивакомски ADSL модем-рутер, работещ, но непотребен.

        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1190138-1.jpg
Прегледи:1251
Размер:60.3 КБ
ID:6549704

        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1190137-1.jpg
Прегледи:1258
Размер:72.4 КБ
ID:6549705
        Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
        Из "Златния телец"

        Коментар


        • Стара компютърна кутия. Дънната платка и процесора (някакво АMD) мисля, че работят, но нямам ка да ги проверя.
          UPS - неработещ, нямам представа дали са заминали само батериите или е умрял цялостно.
          Намират се в София, Младост 4.

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20200128_152118.jpg
Прегледи:1135
Размер:318.9 КБ
ID:6557057

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20200128_152126.jpg
Прегледи:1138
Размер:377.2 КБ
ID:6557058

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20200128_152306.jpg
Прегледи:1133
Размер:297.0 КБ
ID:6557060

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20200128_152418.jpg
Прегледи:1133
Размер:195.5 КБ
ID:6557061

          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20200128_152434.jpg
Прегледи:1132
Размер:284.8 КБ
ID:6557062
          Прикачени файлове
          www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
          0898777327

          Коментар


          • Ups-а ако никой не го е ангажирал бих искал да го взема аз. Дайте телефонен номер да се разберем
            Хюндай Санта фе 2,2, АК; Форд с-мах 2.0, РСК; Форд Транзит; Киа Соренто

            Коментар


            • Ами да се подредя за компа ако може. Еконт или спиди по ваш избор в Бяла Слатина има само по 1 офис. Цветомир Василев 0886613653

              Коментар


              • Първоначално публикуван от aleksna Преглед на мнение
                Ups-а ако никой не го е ангажирал бих искал да го взема аз. Дайте телефонен номер да се разберем
                Тел. 0898777327
                Звъннете да се разберем как да го вземете.
                www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
                0898777327

                Коментар


                • Първоначално публикуван от viperr Преглед на мнение
                  Ами да се подредя за компа ако може. Еконт или спиди по ваш избор в Бяла Слатина има само по 1 офис. Цветомир Василев 0886613653
                  ОК, ще го пусна по Еконт.
                  Нали е ясно, че не е работещ компютър, а само каквото се вижда на снимките?
                  www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
                  0898777327

                  Коментар


                  • Дааа разбира се

                    Коментар


                    • Получен ups-a. Сърдечно благодаря!
                      Хюндай Санта фе 2,2, АК; Форд с-мах 2.0, РСК; Форд Транзит; Киа Соренто

                      Коментар


                      • Здравейте! Някой да има нужда от руски гайковерт(според мен пълен боклук)? Дават му 100N/m, изключително лаком за въздух. Квадратът му е някакъв странен стандарт- 14мм, та вложки на 1/2 не вършат работа. Нов е, пробван е 2пъти, ама не съм мазохист. За гайки по коли не става. Нещо по моторетки сигурно ще отвива. Имаше и една чанта с перца и други части, ама не знам дали ще ги намеря. Има и 2-3вложки към него, ама все големи размери.
                        Ако някой му трябва това творение, да се обажда.

                        Коментар


                        • Стоманено въже от кулокран 10 мм много меко подходящо за лебедка ако на някого му трябва налично е до четвъртък в Поморие след това отива на вторични .
                          Последно редактирано от жеко; 23-02-20, 10:21.

                          Коментар


                          • Първоначално публикуван от жеко Преглед на мнение
                            Стоманено въже от кулокран 10 мм много меко подходящо за лебедка ако на някого му трябва налично е до четвъртък в Поморие след това отива на вторични .
                            Имаш Л.С.

                            Коментар


                            • Някой може ли да ме отърве от едни каменни въглища, които са, повече каменни отколкото въглища. Грубо са 1,2х1,1х0,5 м. В едно село на 30 километра от Русе
                              Последно редактирано от ИВАН НЕДОКЛАНОВ; 10-03-20, 16:07.
                              Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                              За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

                              A1+

                              Коментар


                              • Подаряват се 2 фотьойла и две табуретки. Нямат скъсано и протрито. Жал ми да ги хвърля , защото има живот в тях. Намират се в софийската Бистрица. Ако някой ги иска да заповяда и да ги товари .ВВ За сега не пречат , но времето назряваВ Тел за контакт 0899960909 Сашо
                                Прикачени файлове

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X