Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"

Уважаеми колеги,

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Стоки за левче!

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Стоки за левче!

Първоначално публикуван от Preslav Peychev Преглед на мнение
    Имам една навигация Том-Том, неработеща, има зарядно за кола. Ако на някой му върши работа да я повлича
    Кой модел е точно и какво не и работи, че аз имам вече 2 бракувани!

Коментар

Оо не знам, стара е, доста при това.
      Един приятел щеше да я изхвърля, аз я взех да се пробвам да я подкарам, ей така за спорта, но в последствие се оказа, че нямам време.

Ето снимки
      Прикачени файлове
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      08седем9010З60
      MAKE RALLY NOT WAR
      Confidence in Motion

Коментар

Ами вил модела де, мойта едната е подобна, може да ми влезе в употреба..

Коментар

Модела е GO 910, но speedrifter ми е писал ЛС преди това.
          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
          08седем9010З60
          MAKE RALLY NOT WAR
          Confidence in Motion

Коментар

Да я отнася, щом е по -бърз ...
            Иначе имам една g730, ама
            ...

Коментар

Една стойка-часовник за бюро.Брандирана
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20140204_200733[1].jpg
Прегледи:1
Размер:158.5 КБ
ID:5562062
              Диско 300TDI
              Scott Purgatory
              0889 84 6161

Коментар

Първоначално публикуван от boro07 Преглед на мнение
                Една стойка-часовник за бюро.Брандирана
                [ATTACH=CONFIG]679905[/ATTACH]
                Ще ми пасне, ако не е късно!
                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Пръв си
                  Диско 300TDI
                  Scott Purgatory
                  0889 84 6161

Коментар

Пръв си
                    Късно ли е да ти звъня от понеделник, че днес ще пътувам? Ако е късно, ще го преотстъпя на следващия желаещ.

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                      Късно ли е да ти звъня от понеделник, че днес ще пътувам? Ако е късно, ще го преотстъпя на следващия желаещ.
                      Не е късно ,понеделник ми е заета вечерта , нека е вторник.Адреса го знаеш
                      Диско 300TDI
                      Scott Purgatory
                      0889 84 6161

Коментар

Не е късно ,понеделник ми е заета вечерта , нека е вторник.Адреса го знаеш
                        Договорилис!

П.П. Между другото, готварската печка, която ми продаде толкова скъпо (цял 1 лев), вече е изпекла 400 домашни баници, 1,5 т картофи и към 800 кг мръвки! За други печива няма да споменавам. Всеки ден майка ми я ползва и е безотказна. Трябва да намерим начин поне една баница (там, където се ползва печката, баницата се приема с ракия преди хранене) да изядем... Благодаря ти!

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                          Договорилис!

П.П. Между другото, готварската печка, която ми продаде толкова скъпо (цял 1 лев), вече е изпекла 400 домашни баници, 1,5 т картофи и към 800 кг мръвки! За други печива няма да споменавам. Всеки ден майка ми я ползва и е безотказна. Трябва да намерим начин поне една баница (там, където се ползва печката, баницата се приема с ракия преди хранене) да изядем... Благодаря ти!
                          Че вие изобщо изключвате ли я тази печка?
                          Диско 300TDI
                          Scott Purgatory
                          0889 84 6161

Коментар

Че вие изобщо изключвате ли я тази печка?
                            Почти не, щот... много си ядем...

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                              Сони страдат от този проблем. В същност дефекта е лесно отстраним. Разглобяваш и с парцал със спирт изтриваш контактните точки по платката и гумичките по бутоните и си готов за още няколко години.
                              За няколко месеца, евентуално. По-често за няколко седмици. Решението - китайско дистанционно, направено така щото до бутоните да не достига гняс. Ама понеже програмируема, гадта е скъпа. Но пък става за всичко вкъщи. Управлява до 6 устройства.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

В магазина за електронни части срещу японското посолство има такова неоригинално дистанционно. Работи петфектно и струва левчета.
                                Нива е горски автомобил (когато изобщо се брои за автомобил).

- Ясен

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 7 потребители онлайн. 0 потребители и 7 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X