Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"

Уважаеми колеги,

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Стоки за левче!

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Имам 2-3 туби метални( 20 литра) за подаряване.

Понеже статуса ми не позволява да публикувам в отдел продава- подарява затова пускам обявата тук.Пък модераторите да преценят къде да я сложат.Имам 2-3 такива туби и ще ги подаря на колегите.За състоянието им какво да кажа - може и да не уплатняват много добре но ако се подложи свястно уплатнение ще се оправи този проблем.Иначе ще заминат на вторични.Приоритет са колегите от София - с куриери не ми се занимава.
    Телефон 0889 84 61 61.
    Диско 300TDI
    Scott Purgatory
    0889 84 6161

Коментар

• До: Имам 2-3 туби метални( 20 литра) за подаряване.

Записах се на опашката...

Коментар

И аз бих желал една. Каква бира пиеш?
        Аз не вярвам в чудеса!
        Разчитам на тях!

Коментар

• До: Стоки за левче!

Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнение
          колеги на някой да му се намират предни седалки от запарна кола искал да сложа на ладата някакви по хубави бяха ми обещали от волво кожени но ме излъгаха може и рекаро да са

Привет,
          имам преден комплект седалки от Форд Сиера, има лека корекция по металната част / монтирани са на микробус/ ама всичко си им работи и са напълно здрави/е малко изцапани/. Сива плюшена тапицерия.
          Единственото условие за получаването им е да се вземат от място.
          Успех
          Land Rover Discovery I 1996 2,0 MPI - SOLD
          Димитър Димов +ЧЧ7784854894

Коментар

Привет,
            нареждам се и аз. (за тубите)
            Последно редактирано от Ясен; 17-03-10, 08:19. Причина: уточнение заради сливането на теми
            Land Rover Discovery I 1996 2,0 MPI - SOLD
            Димитър Димов +ЧЧ7784854894

Коментар

Първоначално публикуван от boro07 Преглед на мнение
              Понеже статуса ми не позволява да публикувам в отдел продава- подарява затова пускам обявата тук.Пък модераторите да преценят къде да я сложат.Имам 2-3 такива туби и ще ги подаря на колегите.За състоянието им какво да кажа - може и да не уплатняват много добре но ако се подложи свястно уплатнение ще се оправи този проблем.Иначе ще заминат на вторични.Приоритет са колегите от София - с куриери не ми се занимава.
              Телефон 0889 84 61 61.
              И аз бих искал една туба!
              Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
              0884837709
              0878383528

Коментар

Нямам никакъв спомен кога и защо са ми попаднали, но имам ето тези стъкла за мигачи Българско производство, но ми прилича да са за Трабант. Размер 11 на 5 см. На пръв поглед мърляви, но май са здрави. Ако на някой му трябват, да си каже
                Прикачени файлове
                Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Първоначално публикуван от mg34 Преглед на мнение
                  Нямам никакъв спомен кога и защо са ми попаднали, но имам ето тези стъкла за мигачи Българско производство, но ми прилича да са за Трабант. Размер 11 на 5 см. На пръв поглед мърляви, но май са здрави. Ако на някой му трябват, да си каже
                  Казвам си !
                  Тази земя, по която тъпча сега,
                  тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                  тази земя – не е моя земя,
                  тази земя, простете, е чужда.

Коментар

• До: Задни стопове за Рено Рапид/Експрес-Подарявам!

Първоначално публикуван от ognqn Преглед на мнение
                    Здр.Колеги!
                    От един мой проект ми останаха комплект задни стопове за Рено Рапид.
                    Подарявам ги,на някой желаещ и нуждаещ се от такива.
                    Стоповете са здрави,като само единия има пукнатина.
                    И трябва да спомена че са от модела който е с цяла задна врата.Те са по големи като размер и се различават от моделите Рапид,които са с двукрила врата.

Поздрави!!
                    Изпратени и получени съответно от колегата engi7d .
                    Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
                    ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

boro07 ме помоли да ви информирам, че съм първия обадил се за тубите . Ако при мен нещата се объркат, ще е наред следващия както и молба към Иван Горчев да си даде телефона на boro07 в случай, че при мен нещата се объркат.
                      Per aspera ad astra.

Коментар

Благодарско на колегата, факса вече е при мен, ако го интересува как ще протече лечението му нека ми пише на лични

Коментар

Първоначално публикуван от boro07 Преглед на мнение
                          ...Имам 2-3 такива туби и ще ги подаря на колегите...
                          Голямо благодаря на boro07, вече ще си имам back-up ако пробия резервоар!

Коментар

Някой колега беше писал преди, че има нужда от резервна гума, но съм изтрил личнотонека ми пише пак, с предимство е за гумата, ако не му хареса, ще отиде при друг Има една забележка на последната снимка се вижда като размера е 205/75/15
                            Прикачени файлове

Коментар

Подаряван комплект фарове от Паджеро супер селект 2 дясна дирекция.

Коментар

• Стоки за левче!

Резервоар бензинов от Шогун дълга база.

Валидност: до неделя, 28.3

0878 6 7 9 17 9
                                Последно редактирано от nickbochev; 26-03-10, 22:20. Причина: Сливане
                                Георги Гатев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X