Обява

Свий

Правила на форум "Продавам"

Уважаеми колеги,

Любезно Ви приканваме, при публикуване на обяви в този форум, да спазвате следните правила:

1. Писането на български език на кирилица е задължително. Всички теми и мнения в тях, написани на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение, а авторите им ще бъдат санкционирани за нарушаване на правилата за правопис.

2. Осъществяването на търговска дейност се извършва по следните правила:
Правила на Форум "Търговски Партньори"
Правила на Форум "Търговски отстъпки за членовете на форума"
Във всички други случаи е забранено публикуването на обяви с цел осъществяване на търговска дейност. При опит за такава, темите ще бъдат изтривани, а авторът им ще получи временна или постоянна забрана за посещение в портала.

3.
Заглавията на темите следва да носят максимална информация за обявения предмет, което не означава да изпишете цялата обява в заглавието на темата, но заглавия от рода на "гуми", "ATV" и "продавам" не са информативни.

4.
За случаите на обяви за замени (бартери), обявите следва да се публикуват във форум "Продавам", а авторът трябва да посочи в заглавието "Заменям…" или "Бартер…".

5. Задължителни елементи на всяка обява за продажба:
- телефонен номер за връзка, а по възможност и други средства за контакт (e-mail, skype, icq и др.);
- цена (ако е твърда и не подлежи на договаряне, трябва да се упомене в обявата);
- актуални реални снимки на конкретно предлагания предмет, независимо дали е нов или употребяван (във формат не по-голям от 800х600 пиксела, без рекламни логота)

- населеното място, в което се намира предметът.

6. Темите следва да съдържат обява за продажба само на един предмет или брой артикули, които съставляват един комлект. Когато се касае за автомобили, АТВ или мотоциклети не повече от един брой в съответната тема, цял или на части. Ако се продава екипировка до един комплект (каска, панталон, ръкавици...) Обявите за продажби на гуми и джанти да се свеждат до един комплект за съответния вид превозно средство. При наличие на повече предмети, те следва да бъдат разделени в отделни теми. Разрешава се в темите да се продават повече предмети само в раздел "Гаражни разпродажби". Същият може да се използва за разпродажба на дребни неща, които не е уместно да се разделят на много теми.

7. Участниците, които публикуват обяви за продажби от името на друг човек, трябва изрично да го посочат, както и да напишат дали гарантират за продаваните предмети или само публикуват обявата, без личен ангажимент, с уговорката, че покупката на такъв предмет е с неясен изход за купувача. Непосочването, че се продават чужди предмети, се счита за нарушение, при установяване на което, обявата ще бъде изтрита, а авторът официално предупреден.

8. "Повдигане" или "Ъп" на теми се позволява не по-често от един път на седем дни.

9. При приключване на сделки, пишете "продаден/а/о", за да бъде заключена темата и преместена в подфорум "Архив". Теми, по които не е регистрирана активност в продължение на повече от три месеца, ще бъдат заключвани служебно и премествани в подфорум "Архив".

10. Без налични разрешителни документи е забранено предлагането за продажба на вещи, за които се изисква определен вид разрешение от компетентни органи - например огнестрелни оръжия, боеприпаси, акцизни стоки и др. Не се разрешава публикуването на обяви за предлагане и закупуване на "регистрации" за МПС (свидетелство за регистрация и табели с регистрационен номер).

11. Бутонът "Уведоми за публикация" от форумните инструменти, не е предвиден като средство за връзка с участника, публикувал дадено мнение или тема. Той не може да прочете уведомленията Ви. Това е начин да уведомите администрацията на форума за забелязани от Вас нередности или неточности в публикуваните обяви.

12. Забранява се публикуване на обяви за продажба на МПС или други вещи с наложен запор или други обстоятелства, които пречат на продавача законно да се разпорежда с тях. Такива включват, но не се изчерпват с документи на чуждо име и всякакви "проблеми, не позволяващи прехвърляне" по нормативно установения ред. Съществуващи други тежести върху предлаганата стока (залог, неплатени данъци за минали периоди и подобни) следва да бъдат изрично посочени в обявата.

ВАЖНО !

1. При нарушение на една от горните точки, обявите могат да бъдат изтрити без предупреждение, а авторите на темите да бъдат санкционирани според нарушението!
2. Потребители, за които се установи, че присъстват във Форума само с цел осъществяване на продажби или са проявили крайно некоректно отношение в някоя обява, ще им бъде ограничаван достъпа до раздели Купувам и Продавам дори да спазват абсолютно всички правила на съответните раздели.
3. Прилагането на тези правила започва от датата на тяхното публикуване във форума.
4. Мненията, публикувани във форум "Продавам", няма да се отчитат от брояча на броя публикации.

Спазвайки горните правила, темите и информацията в тях ще са по-лесни за работа и ползване.

Надяваме се, че тези правила няма да Ви затруднят.

Въпроси, свързани с изтрити обяви, може да се задават тук: Защо ми е изтрита темата?

За контакти с модераторите на форум "Продавам", ползвайте лични съобщения
до: Plamen Alexandrov, silverfox, STROILи Malkiya Rumba.

Пожелаваме Ви успешни сделки!

Вижте повече
Вижте по-малко

Стоки за левче!

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Стоки за левче!

Много запазено календарче от 1980 година на руски на село Ясна Поляна. С предимство естествено е ако има някой от селото. Не отказвам един истински странджански дядо, за който ще си платя. Не е пожълтяло - осветлението ми е такова. Всички страници са бели като на първата снимка дясната страница.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20171214_205851.jpg
Прегледи:1
Размер:318.5 КБ
ID:5775962

Име:20171214_205840.jpg
Размер:252.9 КБ
ID:5775963

Име:20171214_205826.jpg
Размер:291.3 КБ
ID:5775964

Име:20171214_205814.jpg
Размер:380.3 КБ
ID:5775965
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Едно ПДА Дел, първообраз на таблета. последно работеше.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:lev2.jpg
Размер:352.6 КБ
ID:5775966
      Фотоапарат Панасоник dmz8, хлапетата му строшиха механизма на подвижния обектив, ремонтирахме го, работи известно време и после трябваше само ръчен фокус. Разглобен, може би само за частиНатиснете снимката за да я уголемите

Име:lev1.jpg
Размер:359.5 КБ
ID:5775967
      Контакт на ЛС
      I get High by going Down

Коментар

ПДАто за мен, че онова умря.
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Хайде да се пиша за лумикса, че имам подобен.
          Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
            Много запазено календарче от 1980 година на руски на село Ясна Поляна. С предимство естествено е ако има някой от селото. Не отказвам един истински странджански дядо, за който ще си платя. Не е пожълтяло - осветлението ми е такова. Всички страници са бели като на първата снимка дясната страница.

[ATTACH=CONFIG]941093[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]941094[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]941095[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]941096[/ATTACH]
            Лек спамаджийски въпрос. А със самото село ,,Ясна поляна,, Бургаско имаш ли нещо общо?
            Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.

Коментар

Не. Получих го бонус към друг календар от 1978, който купих и този няма какво да го правя. Предполагам ще зарадва някой от района. Препорчетох си писането - странджанския дядо не е условие за получаване на календарчето. Просто попрочетох за селото и вече търся местен такъв

Коментар

Ти търсиш някой внук на Лев Толстой, или кореняк от Странджа?

Информативно - Ясная Поляна и Ясна поляна са две различни неща.

Прочети пак за селото! И "Война и мир" - тоже!

Коментар

Мда, грешка. Ставало дума за Ясная поляна, РФ. Като ми го пратиха ми писаха, че било от Ясна поляна. Не претендирам да знам автобиографията на Толстой. Какво ще чета и какво няма, моя си работа. Календарчето вече не се предлага.

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                    Мда, грешка. Ставало дума за Ясная поляна, РФ. Като ми го пратиха ми писаха, че било от Ясна поляна. Не претендирам да знам автобиографията на Толстой. Какво ще чета и какво няма, моя си работа. Календарчето вече не се предлага.
                    Мда, липсата на обща култура не прощава.

Прочее, откъде са ти го пратили това календарче - ако е от Странджа, то представлява определено стойностно нещо, защото странджанската Ясна поляна е кръстена на родното място на Лев Толстой. (Тоя пич, между другото е написал доста интересни неща, които го правят писател от категория "класик".) Може да прочетеш в Гугъл.

Та Ясна Поляна БГ е именувана от българския аналог на хипитата. И то преди много да се дефинира понятието "хипи".

То е интересно и приятно да се чете, прочее.

Коментар

Общата ми култура не включва родното място на Толстой... и Война и Мир не съм чел. Първото, което ми направи впечатление беше, че е на руски, но не е особено изненадващо за 1980. Като цяло поразлистих 2-3 страници и съм пропуснал даже това, което съм снимал - пише "Дом Л.Н.Толстого", та поне щях да се светна, че не става дума за България. Сега виждам, че има и няколко странички "Для заметок". Взех го от тази обява: https://www.olx.bg/ad/star-kolektsio...g-ID6WstJ.html
                      Както се вижда пише "В допълнение към календара има и малък джобен календар от 1980г., от Ясна Поляна. На руски език е, има цветни снимки, свързани с населеното място и паметника на Л. Толстой."
                      Та оттам даже не съм се замислял, че може да е нещо различно от Ясна Поляна, където имало (или не) паметник на Толстой, който е първото нещо, което се вижда с отваряне на календарчето.

Коментар

Карай де ......., но и нашата Ясно поляна има нещо общо с руската , защото чувам , че там нещо се празнува с руснаците.
                        Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.

Коментар

Ако някой има нужда-подарявам Asus 535
                          Announced 2006, November
                          Status Discontinued
                          Dimensions 109 x 59 x 19 mm (4.29 x 2.32 x 0.75 in)
                          Weight 145 g (5.11 oz)
                          SIM Mini-SIM
                          Type TFT resistive touchscreen, 65K colors
                          Size 2.8 inches, 24.3 cm2 (~37.8% screen-to-body ratio)
                          Resolution 240 x 320 pixels, 4:3 ratio (~143 ppi density)
                          OS Microsoft Windows Mobile 5.0 PocketPC
                          CPU Intel XScale 520 MHz
                          Card slot miniSD
                          Internal 256 MB, 64 MB RAM
                          Primary 2 MP, autofocus, LED flash
                          Video @30fps
                          Secondary No
                          Alert types Vibration; Downloadable polyphonic, Midi, MP3 ringtones
                          Loudspeaker No
                          3.5mm jack No
                          WLAN Wi-Fi 802.11b/g
                          Bluetooth 2.0, A2DP
                          GPS Yes, SiRF Star III chipset
                          Radio No
                          USB 1.1
                          Messaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging
                          Browser WAP 1.2.1/2.0
                          Java Yes, MIDP 2.0
                          - Pocket Office
                          - Windows MPlayer 10
                          - Text to Speech
                          - Business card scanner
                          - Organizer
                          - Voice memo
                          - Currency converter
                          - Stopwatch
                          Removable Li-Ion 1300 mAh battery
                          Stand-by Up to 200 h
                          Talk time Up to 5 h
                          Colors Silver, White

До последно работеше,имам 2гб карта с доста софтуер,Сигурен съм че има и зарядно-ще се опитам да го намеря
                          Намира се в София
                          0897763874-Калин
                          Cherokee WJ 4.0L- NP242
                          Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Таргата , май търсеше нещо такова.
                            Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                            За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Взимам го.
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                                Взимам го.
                                ОК
                                Cherokee WJ 4.0L- NP242
                                Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X