Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Желателно оборудване на автомобила

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Желателно оборудване на автомобила

Брадва
    Лопата малка
    Лопата голяма
    Кирка
    Трион за дърво
    Пила за метал
    Въже за теглене метално
    Въже за теглене еластично
    Лебедка
    Полиспаст
    Предпазител за дърво (към лебедката)
    Хай-джек (хай-лифт) + подложка за него
    Дъски подложни (сендтрак)
    верига
    Ръкавици за работа с лебедка
    Шакли
    Фенер + батерии за всеки от пътниците
    Фенер към автомобила
    Чук
    Компресор за въздух
    Средства за поправка на гуми
    Фуния за наливане на гориво
    Туба за гориво
    Туба за масло
    Туба (съд) за вода
    Лепяща лента „скоч” за външна употреба
    Автотестер (инструмент за проверка на електроинсталация)
    Набор гаечни ключове (плоски, звездогаечни и лули) съобразен с конкретният автомобил (има автомобили с цолови размери !!!)
    Шкурка
    Изолационна лента
    Проводници по няколко метра с различен диаметър и цвят
    Накрайници електрически и инструмент за поставянето им
    Бормашина ръчна
    Набор бургии
    VPetrov.photography

Нож здрав
    Щанга

Коментар

ЧУК, разбира се
      Даже няколко с различни размери ...
      И секач към тях

Коментар

Re: Желателно оборудване на автомобила

Да има и различни видове болтове и гайки!И едно не много късо парчел здрава тел!
        https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

А клещите къде са ?!

Коментар

Първоначално публикуван от fulda
            А клещите къде са ?!
            E сега клещи.Позвайте качествени пасти за зъби.Ще ги режете с зъби.

Сега мисля че клещите трябва да са качествени не като тия по 10лв!Защото да не се окаже че ги няма дори да седят в багажника!

Коментар

Мойте сгъваеми Schrade развинтват гайки до 19. Ама не съм ги пробвал на колесните

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                Мойте сгъваеми Schrade развинтват гайки до 19. Ама не съм ги пробвал на колесните
                Да ти кажа честно не знам до какъв номер гайки развиват ама по добро от гаечния ключ просто няма!Всеки знае колко е неприято като ти ислусне ключа!

Коментар

Капацитет

Момчета,

А как смествате и настанявате безопасно цялото това оборудване. Въпроса ми е сериозен, не се шегувам. Аз често пътувам в и извън страната и обичам да съм подсигурен с повече помощни средства + резервни части, но винаги ми се налага да правя компромис между "полезния товар" и оборудването.

При яхтите например още при производството им се проектират места, кутиики и т.н. за ремонтното и резервно оборудване.
                  Човек е умен за дълго, но глупав за цял живот.

Коментар

Според модела, ама общо взето сложна работа.
                    Някои имат разни бъбреци покрай задните арки. Завинтват за пода мощни сандъци, като военните, с яки ключалки. Всичко се връзва някъде с каишки, синджири и прочее стойки, като пожарогасителите да кажем.
                    При мене например има две сгъваеми седалки на десния борд, под тях - рундук, и седалките се заключват. Щото никва каска не помага като хвръкнат разни чукове и дребни ключове 56. А па и кофите с гайки не бива да се разсипват))

Коментар

Стефане човека казва дали са обезопасени.Защото както се видя на пролога на ком-емине как на Камен Топалов му излетя крика който тежи не малко.Я си представете да беше одарил някого в главата.За това въпроса е напълно уместен.За сметка на това за резервните гуми беше измислено добро решение.

Филмче с въпростното излитане на крика!
                      https://htftp.offroad-bulgaria.com./...-Kom-emine.mpg

Размер на файл-а: 9.9mb

Коментар

Ключ

Стефан е прав, ако правилно съм го разбрал. Както всеки автомобил е сам по себе си уникален, така и подредбата на оборудването и всичко останало в него е уникално.

DJDAVEL, не мога да отворя филма. При Теб отваря ли се или "проблема е в моя телевизор"

Ще Ви опиша един инструмент, който се използва в лодките. Това е универсален ключ за колена на водни системи и т.н. резбовани свръзки.

Представлява гумена лента, монтирана в пластмасова дръжка. Знам, че дотук звучи несериозно, но:

1. Дръзката е пластмасова за да може да плава, ако се изтърве и доста масивна (здрава). Има стопор за да може лентата да се издърпва и затяга около "обраборваното коляно", както и спусък за изваждане на лентата след свършване на работата.

2. Гумената лента е от два пласта: по-мек отвътре за да обхваща и впива в ръбовете на гайките и твърд от вън за да стегна яко.

Инструмента се обслужва с една ръка. Пиша Ви за него, защото съм го виждал само по лодките. Само дето засега не мога да прикача снимка.

Коментар

Ммм ... Като за маслените филтри ли е?

Коментар

Ключ

Побърках се да търся в нета снимка на този ключ. Фирмата производител е от Тайван - Seaworld. Не знам какви са ключовете за маслени филтри, но за моя маслен филтър (Форд) ще стане. Наистина ще откача, но ще му намеря снимка или сам ще снимам.

Коментар

За джиповете проблема с плаваемостта на инструмента не е толкова остър И заради това, моята такава щащма е от счупен френски ключ. Дръжката значи. И на две огънати железа има половин метър бивш ангренажен ремък, та хваща квото го накарам. Като ми писна да изхвърлям тия по пет лева без да развия нито един филтър, и като намерих истински, ама за 140 лева, и пуснах флекса и електрожена, и приключих случая

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X