Дамм....руснаците пак номер едно, както винаги. Ей сега ще ни метнат русофобите и хамериканофилите.....Няма начин, само гледай.
В армията все още техниката е основно руска. Не помня да сме закъсвали някъде някога. Друг е въпроса, че вече е остаряла и няма части. "...и в склада няма, и от съюза не пращат..."
ПП. Много ме е яд, че не си купих един чисто нов УАЗ на лизинг.....тая Фронтера досега вече минава реалната си стойност.
Имаше еднна поредица филмчета, и по-конкретно - "Особености национальной рибалки" или в "охота" имаше подобни кадри. Нещо водката ли изпуснаха, какво беше не помня вече
Не е каскада бе, там това е обикновена история. После и на маса не я разказват - нищо интересно ...)
Обсъждат я само в стил "е сеа ше го изтръскат, ше го изсушат, и ше го пробутат на балъците за нов, хем нали е измит".
Не е каскада бе, там това е обикновена история. После и на маса не я разказват - нищо интересно ...)
Обсъждат я само в стил "е сеа ше го изтръскат, ше го изсушат, и ше го пробутат на балъците за нов, хем нали е измит".
Шапка им свалям,че удавен джип дьлга база го вадят с тия вьженца,ползват УАЗка и прости дьрвени подпори,точно изчислен ьгьл и точно рязана дупка пред джипа..................е те тва за мен си е майсторльк,а как е паднала джипката е друга работа.
Аз като пишман рибар сьм се нагледал на снимки и видео кой как пада в леда,но с прости методи да я извадиш от там не е лесно.
Е за тва им правя евала на тия,с барджа и кран и аз ще го извадя,а с повечко алкохол мога и да го навра по на дьлбоко даже
Само дето не се виждат дупки за риболов и като гледам в каква посока спрямо реката е цамбурнал май само е искал да пресече ма му е натежал задника.
Ако наблюденията ми са верни, езерцето е дълбоко, колкото височината на джипа + дължината на крака на водолаза.
Неволята учи. Стари северняци са тия. Наредили са се на трупите да не им мръзнат крачката.
Коментар