От: Безумна катастрофа
Че аз не оправдавам никого. Лично аз се старая да не нарушавам правилата излишно и си планирам работата така, че да не спринтирам постоянно. Но има много хора, които спазват график, спуснат от шефовете и освен, че не получават заработка, биват и глобявани. И като работят за 50 лева на ден, като им резнат някой и друг лев за закъснения какво остава....? Не ги оправдавам, но поне ги разбирам. Не разбирам гъзетата с тенекиите за по 100-200 К, ма то е сигурно щото не съм бил в тяхното положение
....
П.П. Я се замисли колко пъти си ругал разни инкасатори, кабелджии, доставчици и т.н., дето ти пишат време за посещение 9-11 ч. например, а идват в 12-13...? Може да не са били просто мързеливи, а да са имали причина.... Ама тогава на никой не му пука и си гледа от собствената камбанария.
Че аз не оправдавам никого. Лично аз се старая да не нарушавам правилата излишно и си планирам работата така, че да не спринтирам постоянно. Но има много хора, които спазват график, спуснат от шефовете и освен, че не получават заработка, биват и глобявани. И като работят за 50 лева на ден, като им резнат някой и друг лев за закъснения какво остава....? Не ги оправдавам, но поне ги разбирам. Не разбирам гъзетата с тенекиите за по 100-200 К, ма то е сигурно щото не съм бил в тяхното положение
....П.П. Я се замисли колко пъти си ругал разни инкасатори, кабелджии, доставчици и т.н., дето ти пишат време за посещение 9-11 ч. например, а идват в 12-13...? Може да не са били просто мързеливи, а да са имали причина.... Ама тогава на никой не му пука и си гледа от собствената камбанария.
Коментар