Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Движението около The Mall

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Движението около The Mall

Става дума за новото чудо на Цариградско шосе. Поради неясни за мен причини си няма име на български.

Движението е пълна лудница, това ясно. Пешеходци на всякъде, тротоари няма. Знаците никой не ги гледа. От Цариградско шосе има изход За влизане в кв. Полигона. Представлява включване към локалното платно. Движещите се в локалното са БЕЗ ПРЕДИМСТВО. Уви - не го знаят или не го осъзнават.

Тиквите, които не разбират указанията за предимство се познават лесно. Отличителните белези са:
    - малка, лъскава, почти нова кола;
    - нахлупени слънчеви очила по всяко, независимо от това колко часа е, има ли слънце и дали това в небето не е Луната;

Ако влизащия с предимвство от Цариградско не намали и не се огледа дали няма да пречи на идваща от "молчето" тиква катастрофата е сигурна. Тиквите не реагират на мигане с фаровете, клаксон, пищене на гуми при рязко спиране. Преди да влязат в кръстовището си въртят главиците, правят се, че се оглеждат и уж гледат в посока Цариградско. След това скачат на газта и влитат в кръстовището. Независимо от всичко и всичи!

Имайте едно на ум ако Ви се наложи да минавате от там. Рискът е най-голям за пешеходците, при катастрофа в кръстовището е много вероятно някоя кола да помете хората на тротоара.
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

До: Движението около The Mall

Нямаше ли тунел, от Цариградско шосе, за влизане в мола?

Коментар

Има, но е в обратната посока. За двора/надземния паркинг се влиза през локалното.
      Аз не вярвам в чудеса!
      Разчитам на тях!

Коментар

Те добре, че го осветиха това кръстовище.
        Имам прители които живеят в полигона и всеки път като им ходех на гости едвам го виждах това кръстовище...
        One Planet, One Internet!
        We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

Поздравления за доброто описание на "тиквите"!
          В случая слънчевите очила са "моден аксесоар" и е без значение дали е светло или не.
          Може да се добави само "делово" разговаряне по телефона, което допълнително подчертава впечатлението за "значимост".
          Явлението може да се наблюдава на много места, вкл. The Mall.
          Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
          ... turn on your A/С !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X